nomikab Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μου ζητήθηκαν 4 φωτογραφίες ( διαβατηρίου ) μπορώ να τις εκτυπώσω και εγώ μόνος μου ? Από ότι διάβασα μόνο οι φωτογραφίες που προορίζονται για ταυτότητα και διαβατήριο πρέπει να εκτυπωθούν με χημικό τρόπο ..
angmar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εδώ έχει τα specs της φωτογραφίας http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/texnikes-prodiagrafes-fotografias.html δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις σπίτι αυτό.
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 οτι μπορεις μπορεις αν εχεις ηδη το αρχείο (όπως πρεπει) εχεις καλο εκτυπωτή inkjet και το καταλληλο χαρτί αλλα εχε κατα νου... Σκέψου ομως οτι αυτές θα τις εχεις στο διπλωμα σου για αλλα 10-20+ χρόνια οποτε καλο θα ήταν να ειναι "καλές". Δε ξερω επισης τι παίζει με τα καινουργια διπλώματα που ειναι τυπωμένα, δεν τις περνάνε απευθείας με ψηφιακό αρχείο; (τι περιμενω τώρα...)
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δε ξερω επισης τι παίζει με τα καινουργια διπλώματα που ειναι τυπωμένα, δεν τις περνάνε απευθείας με ψηφιακό αρχείο; (τι περιμενω τώρα...) την πας εκτυπωμενη, τη σκαναρουν και στην "τυπωνουν(?!)" πανω στο καινουργιου τυπου ΡΟΖ( ) πλαστικο διπλωμα.
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 την πας εκτυπωμενη, τη σκαναρουν και στην "τυπωνουν(?!)" πανω στο καινουργιου τυπου ΡΟΖ( ) πλαστικο διπλωμα. πιο ουγκάντα πεθαίνεις... ετσι οπως τα ειχα δει υπεθετα οτι περνάνε απευθείας το ψηφιακό αρχείο, αυτό με ξεπερνάει..
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 πιο ουγκάντα πεθαίνεις... ετσι οπως τα ειχα δει υπεθετα οτι περνάνε απευθείας το ψηφιακό αρχείο, αυτό με ξεπερνάει.. ε κατσε να μη σκασουμε το 12 στο φωτογραφο? κλεφτες θα γινουν? που να ναι καλα οι ανθρωποι εμενα μιση ωρα την παιδευε μου κανα μια επιδερμιδα αλλο πραγμα!!
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εγω μονος μου τις εβγαλα σιγα μην εδινα 12 ευρω στον φωτογραφο,οσο για τις φωτογραφιες βγηκαν γαματες
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τί 12 ρε σεις; Αλλάξτε φωτογράφο καλύτερα... Απλές φωτό λέμε όχι ταυτότητας.
angmar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Του διαβατηρίου είναι πιο "περίπλοκες" απ της ταυτότητας και πιο ακριβές. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τι να πω ρε παιδιά, εγώ στο φωτογραφείο της γειτονιάς μου δε θυμάμαι να παίρνει πάνω από 6€. (κάτι Kodak λέει το μαγαζί) Είχα βγάλει κι εγώ φωτό για δίπλωμα εκεί αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είχαν ζητήσει. (ίσως όχι διαβατηρίου; )
LongTom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 12€; Λυπάμαι,αλλά σας έπιασαν κότσους. 7€ έδωσα την προηγούμενη εβδομάδα για τον ίδιο λόγο(φωτογραφίες για νέο δίπλωμα)και το περισσότερο που μου είπαν ήταν 10€ στον "ακριβό" φωτογράφο της πόλης.
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 γενικά οι τιμές παίζουν απο 8-12, εγω εχω βρει εναν σε μια στοα στην ακαδημίας που βγαζει κουπονια με 3€ οι 6 ή 8 αναλογα για που τις θες...
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εντάξει ρε παιδιά δε θα βγάζετε κάθε μέρα φωτογραφίες για δίπλωμα ή για ταυτότητα! Μια φορά τις βγάζεις, τι 6€, τι 10 τι 12...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα