Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ζητήθηκαν 4 φωτογραφίες ( διαβατηρίου ) μπορώ να τις εκτυπώσω και εγώ μόνος μου ? 

Από ότι διάβασα μόνο οι φωτογραφίες που προορίζονται για ταυτότητα και διαβατήριο πρέπει να εκτυπωθούν με χημικό τρόπο ..

Δημοσ.

οτι μπορεις μπορεις αν εχεις ηδη το αρχείο (όπως πρεπει) εχεις καλο εκτυπωτή inkjet και το καταλληλο χαρτί αλλα εχε κατα νου...

Σκέψου ομως οτι αυτές θα τις εχεις στο διπλωμα σου για αλλα 10-20+ χρόνια οποτε καλο θα ήταν να ειναι "καλές".

Δε ξερω επισης τι παίζει με τα καινουργια διπλώματα που ειναι τυπωμένα, δεν τις περνάνε απευθείας με ψηφιακό αρχείο; (τι περιμενω τώρα...)

Δημοσ.

Δε ξερω επισης τι παίζει με τα καινουργια διπλώματα που ειναι τυπωμένα, δεν τις περνάνε απευθείας με ψηφιακό αρχείο; (τι περιμενω τώρα...)

την πας εκτυπωμενη, τη σκαναρουν και στην "τυπωνουν(?!)" πανω στο καινουργιου τυπου ΡΟΖ( :lol: ) πλαστικο διπλωμα.

Δημοσ.

την πας εκτυπωμενη, τη σκαναρουν και στην "τυπωνουν(?!)" πανω στο καινουργιου τυπου ΡΟΖ( :lol: ) πλαστικο διπλωμα.

πιο ουγκάντα πεθαίνεις... ετσι οπως τα ειχα δει υπεθετα οτι περνάνε απευθείας το ψηφιακό αρχείο, αυτό με ξεπερνάει..

Δημοσ.

πιο ουγκάντα πεθαίνεις... ετσι οπως τα ειχα δει υπεθετα οτι περνάνε απευθείας το ψηφιακό αρχείο, αυτό με ξεπερνάει..

ε κατσε να μη σκασουμε το 12 στο φωτογραφο? κλεφτες θα γινουν? :P

που να ναι καλα οι ανθρωποι εμενα μιση ωρα την παιδευε μου κανα μια επιδερμιδα αλλο πραγμα!! :-D

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, εγώ στο φωτογραφείο της γειτονιάς μου δε θυμάμαι να παίρνει πάνω από 6€. (κάτι Kodak λέει το μαγαζί) Είχα βγάλει κι εγώ φωτό για δίπλωμα εκεί αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είχαν ζητήσει. (ίσως όχι διαβατηρίου; ) 

Δημοσ.

12€;

Λυπάμαι,αλλά σας έπιασαν κότσους.

7€ έδωσα την προηγούμενη εβδομάδα για τον ίδιο λόγο(φωτογραφίες για νέο δίπλωμα)και το περισσότερο που μου είπαν ήταν 10€ στον "ακριβό" φωτογράφο της πόλης.

Δημοσ.

γενικά οι τιμές παίζουν απο 8-12, εγω εχω βρει εναν σε μια στοα στην ακαδημίας που βγαζει κουπονια με 3€ οι 6 ή 8 αναλογα για που τις θες...

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δε θα βγάζετε κάθε μέρα φωτογραφίες για δίπλωμα ή για ταυτότητα! Μια φορά τις βγάζεις, τι 6€, τι 10 τι 12...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...