Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα λογαριασμό (κενό, προς το παρόν ελπίζω), πήρα την κάρτα και αισθάνομαι πιο έτοιμος και ριψοκίνδυνος από ποτέ: Σκέφτομαι να κάνω αγορές μέσω του φανταστικού και απίστευτου διαδικτύου, αλλά είμαι σκεπτικός όσον αφορά την διαδικασία, μιας και θα είναι η παρθενική συναλλαγή μέσω bits και bytes και όχι ενός χαμηλόμισθου καημένου υπαλλήλου που με κοιτάει με ύφος "μισώ την ζωή μου άτιμη κενωνία".

Επικεντρώνομαι στο να αποκτήσω κάποια κιλά κοκαϊνη κάτι μπλουζάκια από το ebay ή το bandcamp (λες και είμαι κάνας χίπστερ να πούμε να με δείχνουν με το δάχτυλο στην γειτονιά). Δεν με ανησυχεί αν είναι οχτακόσα νούμερα μεγαλύτερες από ότι πρέπει, αλλά αν τις πάρω τελικά  και είναι οι ίδιες που επέλεξα.

Υπάρχει κάποιος έμπειρος στις αγορές του ιντερνέτ που μπορεί να μου πει κάποια τιπς για να μην με πιάσουν Κώτσο, με εκμεταλλευτούν και αρχίσω να κάνω ανατομία στο πισίο μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

και να ανοιξεις ενα paypal...ολος ο κοσμος πλεον δεχεται πληρωμες απο paypal και εισαι και συ καλλυμενος.

Δημοσ.

Για ξεκίνημα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου.

Αν και νομίζω το πρώτο λινκ το είχα πετύχει πριν από καμιά εβδομάδα, είναι πολύ χρήσιμο και θα του δώσω άλλη μια ματιά. Σε ευχαριστώ πολύ.

και να ανοιξεις ενα paypal...ολος ο κοσμος πλεον δεχεται πληρωμες απο paypal και εισαι και συ καλλυμενος.

Αυτό εννοείται βεβαίως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...