Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s4 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολο το φόρουμ,προκυται σε μερικές ήμερες να παραλάβω μεταχειρισμένο το εν λογο κινητο,θα μου το στειλει με κουριερ και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε τα φωτα σας τι να προσέξω όταν θα το ανοίξω για να κανω τον ελεγχο στην κουριερ,και το πιο βασικο πως θα καταλάβω στα γρηγορα ότι δεν είναι clone!ευχαριστώ για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Καταρχήν αδερφέ πόσο το αγόρασες; Αν επιτρέπεται. Λοιπόν θα κοιτάξεις αν έχει τίποτα γρατσουνιές και χτυπήματα (έντονα) η συσκευή. Έπειτα θα ανοίξεις το κιν και θα τρέξεις ρυθμίσεις για δεις τι android τρέχει. Έπειτα θα κάνει κανονικά σύνδεση στο λογαριασμό σου στο Google και θα μπεις στο play store και στο e-mail σου. Μετά χτύπα κανένα τραγούδι για να δεις τα ηχεία και επίσης δοκίμασε και ακουστικά για να δεις πως ο ήχος μέσα από τα ακουστικά (μπορεί να υπάρχει πρόβλημα για αυτό στο λέω). Επίσης, GPS να δεις οπωσδήποτε αν λειτουργεί καθώς και να πάρεις και κανένα τηλέφωνο. Αν είναι από εξωτερικό δοκίμασε ελληνική SIM αν σε ενδιαφέρει για να δεις αν είναι unlocked. Αυτά από εμένα. Αν όλα δουλεύουν έτσι τότε είναι μια χαρά και σίγουρα δεν είναι κλώνος. Αν κοίτα και την κάμερα του δοκίμασε τις λειτουργίες της.

• Like 1
Δημοσ.

200 ευρω το πηρα,εχει μαζι και την αποδειξη λεει που το αγορασε καινουριο!τι android πρεπει να τρεχει?

Δημοσ.

Για να τα δοκιμάσει όλα αυτά πρέπει να κεράσει τον courrier που θα περιμενει κάνα καφεδάκι, μη σου πω να του βγάλει και φαγητό...

Δημοσ.

ναι,οντως!υπαρχει κατι άλλο πιο γρηγορο ως προς το αν είναι clone η όχι?

Υπάρχει το εξής κατά την γνώμη μου. Το ανοίγεις ενοείται και μετά θα δεις εάν το imei( σειριακός αριθμός) συμπίπτει με την απόδειξη που το γράφουν οι αποδείξεις συνήθως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...