Giorgos_Volos96 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το ξέρω ότι είναι εκτός σεζόν αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερετε τα Πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης. Είναι υγιεινά; Υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία; Υ.Γ ξέρω ότι θα φαω κράξιμο :-P
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Θερμοπομπός εννοείς; Ή αυτά που κοκκινίζουν με τις αντιστάσεις; Τα δεύτερα λένε ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στα μάτια
Dare-Devil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το ξέρω ότι είναι εκτός σεζόν αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερετε τα Πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης. Είναι υγιεινά; Υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία; Υ.Γ ξέρω ότι θα φαω κράξιμο :-P Αν σκέφτεσαι για οικονομική θέρμανση ξέχνα τα πάνελ υπέρυθρης ή ότι χρησιμοποιεί αντίσταση. Η τοπ οικονομικη λύση είναι οι αντλίες θερμότητας (aircondition κτλ) Όσο για τα πάνελ υπέρυθρης είναι ο πιο υγιεινός και ποιοτικός τρόπος θέρμανσης . Μην ξεχνάς ο ήλιος ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μας θερμαίνει (υπέρυθρη ακτινοβολία) Αν σου έχει πει κανείς ότι τα πάνελ υπέρυθρης είναι μια οικονομική λύση θέρμανσης τότε παπάτζες σου είπε . Εχει γίνει τρελό μαρκετινγκ για να τα προωθήσουν και να πουλήσουν . όπως επίσης τα πάνελ υπέρυθρης δεν μπορούν να είναι λύση θέρμανσης για όλες τις περιπτώσεις αλλά κυρίως για ειδικές περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα