Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 καλησπέρα σε όλους ! έκανα μια αγορά από αυτό το κατάστημα www.cect-shop.com ( ένα κινητό ) άξιας 239,00€ η πληρωμή έγινε φυσικά μεσώ Paypal, μου απαντάνε κανονικά ότι έγινε η πληρωμή, μου στείλανε και order number και όλα καλά μέχρι στιγμής ! είπα και εγώ να στείλω ενα mail να δω τι γίνεται ! πότε περίπου θα γίνει η αποστολή ! άλλα τίποτα ! , δεν απαντάει κάνεις ! βρε στο Facebook βρε στο mail τους τίποτα ! ψάχνω από εδώ , ψάχνω από εκεί τελικά στην απόδειξη του paypal βρήκα το όνομα της εταιρίας στην οποία έγινε η μεταφορά των χρημάτων και με οδήγησε σε αυτούς..! www.chinavasion.com έχει κάνεις καμιά εμπειρία σχετικά με αυτό το κατάστημα ??? (cect-shop) ή έχει ακούσει κάτι σχετικά ??? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!!!
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Πόσες μέρες περάσανε? Πολλές φορές δεν στέλνουν αμέσως αλλά μετά από λίγες μέρες. Από το μαγαζί δεν έχω αγοράσει κάτι αλλά θεωρείται από τα αξιόπιστα απόσο ξέρω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 άντε να δούμε ! με dhl του είπα να το στείλει!
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 άντε να δούμε ! με dhl του είπα να το στείλει! DHL περνάει τελωνείο αν έρχεται από Κίνα! Θα σου βγει πολύ πιο ακριβό! Αν το μαγαζί στέλνει από Κίνα άλλαξε τρόπο αποστολής σε απλό ταχυδρομείο! Στην ανάγκη ακύρωσε την παραγγελία και ξανακάντη 1
arc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 DHL περνάει τελωνείο αν έρχεται από Κίνα! Θα σου βγει πολύ πιο ακριβό! Αν το μαγαζί στέλνει από Κίνα άλλαξε τρόπο αποστολής σε απλό ταχυδρομείο! Στην ανάγκη ακύρωσε την παραγγελία και ξανακάντη Αυτό. DHL ίσον σίγουρα τελωνείο. 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αυτό. DHL ίσον σίγουρα τελωνείο. Δεν τον προλάβαμε νομίζω...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 εστειλα αλλα καμια απαντηση !!! δηλαδη για τι ποσο μηλαμε ποιο πανω ??? 50€ - 100 - 200 ????? ξερει κανεις απο εμπειρία ???? 239€ άξια κινητού !!
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω ακριβώς, κάπου έχει τις χρεώσεις. Είναι αρκετά χρήματα πάντως, δεν είναι 10-20€. Και με DHL δεν έχεις καμιά ελπίδα να γλιτώσεις...(με την προϋπόθεση ότι στέλνουν από Κίνα, αν στέλνουν από Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα)
arc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 εστειλα αλλα καμια απαντηση !!! δηλαδη για τι ποσο μηλαμε ποιο πανω ??? 50€ - 100 - 200 ????? ξερει κανεις απο εμπειρία ???? 239€ άξια κινητού !! Κάπου είχα τα χαρτιά αλλά δεν τα βρίσκω πρόχειρα. Αυτό σου σίγουρα θυμάμαι ειναι οτι θα πληρώσεις με βάση τη συνολική αξία (αξία + μεταφορικά) 50 ευρω για την dhl φπα 23% στη συνολική αξία δασμούς τελωνείου (υπολόγισε κάπου 30-50 - δεν εχω τη λίστα μπροστά μου) Περίμενε ένα καπέλο κάπου 140+ ευρω Σου προτείνω με το που φτάσει το δέμα Ελλάδα (αν εχει φύγει βέβαια) να επικοινωνήσεις επειγόντως με τον πωλητη, να αρνηθεις την εισαγωγή με dhl, να το στείλουν πίσω και μετά ο πωλητης να στο στείλει με απλό συστημένο ταχυδρομείο. Και εκεί δεν είναι σίγουρο οτι θα αποφύγεις το τελωνείο αλλά το κόστος θα ειναι σίγουρα χαμηλότερο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καλημερα σας ! μπορει κανεις να βγαλει ακρη ?????? τι γινετε με αυτην την αποστολη ???? κανονικα επρεπε να το στειλουν με dhl !!!! πρεπει να αρχισω να φοβαμαι ????
eddie1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καλημερα σας ! μπορει κανεις να βγαλει ακρη ?????? τι γινετε με αυτην την αποστολη ???? κανονικα επρεπε να το στειλουν με dhl !!!! πρεπει να αρχισω να φοβαμαι ???? ίσως και λιγότερο. γιατί άμα είναι τελικά με ems( ελτα κουριερ για ελλάδα) ίσως να το γλιτώσεις το τελωνείο. άμα θες δώσε μας τον αριθμό αποστολής να σου πούμε με τι θα έρθει τελικά.
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αν έρθει με dhl πρέπει να αρχίσεις να φοβάσαι! Μακάρι να σου έρθει με απλό ταχυδρομείο, έχεις πολλές πιθανότητες να γλιτώσεις το τελωνείο ενώ με την dhl δεν έχεις καμία!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ας αφήσουμε το τελωνείο απο έξω προς το παρών !! Σαν διαδικασία αποστολης !! Αυτοί μου είπαν οτι θα ερθει με dhl ! Γιατι μου έδωσαν αριθμό αποστολης ems ???? και γιατι λεει οτι παραδόθηκε ;;;; Ξέρει κανεις τιποτα ;; Αυτή ειναι η διαδικασία αποστολης ;;;; Ευχαριστω !!!! EE964072883CN ο αριθμός αποστολης !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα