Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Το Σεπτέμβριο που θα έχει πέσει ο πολύς κόσμος, σκέφτομαι να πάω στη Σαντορίνη. Θα ήθελα τη γνώμη σας, ποια είναι η καλύτερη περίοδος, που να μείνω (περιοχή ή/και κατάλυμα), τι να δω, γενικά συμβουλές για να δω το νησί. Θα πάω μόνη μου και γενικά δεν με ενδιαφέρει μα δω τα τουριστικά μέρη/ ηλιοβασίλεμα τόσο, όσο να γνωρίσω τις πραγματικές ομορφιές του νησιού :)

Δεν θα έχω κάποιο μεταφορικό μέσο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι.

Έχει ανοίξει; Ήταν κλειστός για χρόνια από τότε που κατέρρευσε το σκέπαστρο.

Δημοσ.

Μην περιμένεις να είναι και πολύ ήσυχα το Σεπτέμβριο...είναι σχεδόν σαν Αύγουστος! Το Ακρωτήρι είναι ανοιχτό νομίζω ναι

Δημοσ.

Έχει ανοίξει.  B) Αν μου πληρώσεις τη διαμονή, έρχομαι για ξενάγηση πέτρα-πέτρα.  :P

Δημοσ.

Απ' το 2012 νομίζω.

Ήταν όντως για χρόνια κλειστός :-(

Δημοσ.

Δες τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι.

Αυτό.Η Πομπηία της Θήρας και από τα καλύτερα αξιοθέατα όχι μόνο του νησιού,αλλά της Ελλάδος κατ' εμέ.

Δημοσ.

Αν σου αρέσει το περπάτημα έχει ένα ωραίο μονοπάτι από τα Φηρά ως το Ημεροβήγλι και ως την Οία αν θες. Μπορείς να πας στο Αμμούδι που είναι όμορφα και έχει ωραίες ψαροταβέρνες. Στον Πύργο, ένα ωραίο χωριό που δεν είναι τόσο τουριστικό. Στην μαύρη παραλία που είναι συνήθως ήσυχη, χωρίς μαγαζιά και φασαρία. Επίσης, σε κάποιο οινοποιείο, θερινό σινεμά στο Καμάρι αλλά και στα αρχαία στο Καμάρι. Πήγαινε και στα "τουριστικά" Φηρά, Οία, Ημεροβήγλι, είναι όμορφα. Πάντως αν δε θέλεις πολύ κόσμο κοίτα για τέλη Σεπτέμβρη και μετά. Για ύπνο, φαΐ, ποτό, γενικά ότι είναι πάνω στην Καλντέρα είναι ακριβό, τα υπόλοιπα είναι νορμάλ τα περισσότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα! Το Σεπτέμβριο που θα έχει πέσει ο πολύς κόσμος, σκέφτομαι να πάω στη Σαντορίνη. Θα ήθελα τη γνώμη σας, ποια είναι η καλύτερη περίοδος, που να μείνω (περιοχή ή/και κατάλυμα), τι να δω, γενικά συμβουλές για να δω το νησί. Θα πάω μόνη μου και γενικά δεν με ενδιαφέρει μα δω τα τουριστικά μέρη/ ηλιοβασίλεμα τόσο, όσο να γνωρίσω τις πραγματικές ομορφιές του νησιού :)

Δεν θα έχω κάποιο μεταφορικό μέσο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το καλύτερο μέρος αυτού του νησιού είναι το πλοίο που σε παίρνει από αυτό. 

Δύσκολη πρόσβαση σε παραλίες εάν δεν έχεις μεταφορικό. Πανάκριβα όλα τα καταλύματα. Πανάκριβα όλα τα είδη προς βρώση. Πανάκριβα όλα τα είδη προς πόση. Γεμάτο μαγαζιά με σκυλάδικα beats και νεόπλουτους. Το ηλιοβασίλεμα στην Οία υπέρ-εκτιμημένο όσο δεν πάει. 

Η δίκη μου γνώμη είναι πως εάν θες ντε και καλά να πας, πήγαινε για 1 - 2 μέρες, ίσα - ίσα να δεις τα αρχαία. Μετά πάρε το πλοίο για άλλο νησί. Εκεί γύρω έχει νησιά και για ελεύθερο camping και για δωμάτια. Π.χ., Σίφνος. Αρκετά καλό, με φοβερές γεύσεις, σε καλές τιμές και πολύ ωραία φάση στην πλατεία της Χώρας. 

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να είναι και 5 ώρες.... 

Υπέρ-γαλαξιακό ταξίδι. 

Υ.Γ. με 5 ώρες μέσα τα πάντα... επιβίβαση και αποβίβαση από πλοία και εάν χρειαστεί να αλλάξεις κιόλας... γιατί παίζει να μην. 

Δημοσ.

Αρχίσαμε από το "όχι και κοντά" και περάσαμε στο "χωρίς αυτή την προϋπόθεση". 

Φαντάζομαι πως αυτά που λες απέχουν πάρα πολύ από κάτι σαν "προσωπική εμπειρία". 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...