timonkaipumpa2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Και ξαναρωτάω... (πιο φανερά) Από προσωπική εμπειρία όλα αυτά, ή απλά εικασίες;
johnbond Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ε εντάξει..7 ώρες δεν είναι τίποτα.. αν το συγκρίνεις με το ταξίδι Ελλάδα - Αυστραλία με πλοίο.. 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το καλύτερο μέρος αυτού του νησιού είναι το πλοίο που σε παίρνει από αυτό. Δύσκολη πρόσβαση σε παραλίες εάν δεν έχεις μεταφορικό. Πανάκριβα όλα τα καταλύματα. Πανάκριβα όλα τα είδη προς βρώση. Πανάκριβα όλα τα είδη προς πόση. Γεμάτο μαγαζιά με σκυλάδικα beats και νεόπλουτους. Το ηλιοβασίλεμα στην Οία υπέρ-εκτιμημένο όσο δεν πάει. Η δίκη μου γνώμη είναι πως εάν θες ντε και καλά να πας, πήγαινε για 1 - 2 μέρες, ίσα - ίσα να δεις τα αρχαία. Μετά πάρε το πλοίο για άλλο νησί. Εκεί γύρω έχει νησιά και για ελεύθερο camping και για δωμάτια. Π.χ., Σίφνος. Αρκετά καλό, με φοβερές γεύσεις, σε καλές τιμές και πολύ ωραία φάση στην πλατεία της Χώρας. Τα παραλές λίγο ρε συ, αλλά οκ γούστα είναι αυτά Το θεωρώ πολύ ξεχωριστό μέρος και σίγουρα αξίζει να πάει κάποιος. Ακριβά είναι από την πλευρά της καλντέρας , τα άλλα είναι νορμάλ.
timonkaipumpa2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πραγματικά δεν ξέρω πως βγαίνει το 7 ώρες... Εάν όντως έχεις πάει Valerie από Σαντορίνη Σίφνο, τότε τι να πω... Από προσωπική εμπειρία (βασικά, εμπειρίες) είναι γύρω στις 5 ώρες. Όπως και να έχει, ένα τηλεφώνημα στις εταιρίες και στα λιμεναρχεία θα λύσει το μυστήριο. Τα παραλές λίγο ρε συ, αλλά οκ γούστα είναι αυτά Το θεωρώ πολύ ξεχωριστό μέρος και σίγουρα αξίζει να πάει κάποιος. Ακριβά είναι από την πλευρά της καλντέρας , τα άλλα είναι νορμάλ. Ξεχωριστό να πας να το δεις, ναι. Ξεχωριστό να πας να κάτσεις, όχι. Είναι ένας υπερυψωμένος βράχος μέσα στο Αιγαίο και εάν θες παραλία κατεβαίνεις γκρεμούς που (ευτυχώς) έχουν δρόμο. Προσωπικά προτιμώ άλλα νησιά, που είναι "πιο κοντά" στην θάλασσα και σαφώς πιο φθηνά. Ακόμα, ένα ταξίδι στην Σαντορίνη κατά τον Φλεβάρη θα αλλάξει πολύ την άποψη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Είναι μία από τις μεγαλύτερες αρπαχτές του Αιγαίου.
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλά και το Σύρος Νάξος είναι 3ώρες παρά κάτι αλλά το έκανα και 5 ώρες. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με τις ακτοπλοϊκές. Κατά τα λοιπά συμφωνώ υπέρεκτιμημένη. Και πολύ ποδαρόδρομος ρε παιδί μου.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πραγματικά δεν ξέρω πως βγαίνει το 7 ώρες... Εάν όντως έχεις πάει Valerie από Σαντορίνη Σίφνο, τότε τι να πω... Από προσωπική εμπειρία (βασικά, εμπειρίες) είναι γύρω στις 5 ώρες. Όπως και να έχει, ένα τηλεφώνημα στις εταιρίες και στα λιμεναρχεία θα λύσει το μυστήριο. Ξεχωριστό να πας να το δεις, ναι. Ξεχωριστό να πας να κάτσεις, όχι. Είναι ένας υπερυψωμένος βράχος μέσα στο Αιγαίο και εάν θες παραλία κατεβαίνεις γκρεμούς που (ευτυχώς) έχουν δρόμο. Προσωπικά προτιμώ άλλα νησιά, που είναι "πιο κοντά" στην θάλασσα και σαφώς πιο φθηνά. Ακόμα, ένα ταξίδι στην Σαντορίνη κατά τον Φλεβάρη θα αλλάξει πολύ την άποψη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Είναι μία από τις μεγαλύτερες αρπαχτές του Αιγαίου. Η άλλη πλευρά είναι σαν όλα τα νησιά. Έχει μια χαρά παραλίες που δεν χρειάζεται να κατέβεις γκρεμούς! Συμφωνώ ότι δε φημίζεται για τις παραλίες της πάντως. Τώρα για το τελευταίο που λες, όπως όλα τα τουριστικά μέρη έχει και επιχειρήσεις σοβαρές έχει και της αρπαχτής.
Razor_7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ε όχι και η σίφνος κοντά στην Σαντορίνη. το 7ωρο είναι μέσα στο νερό. ε δεν το λες και χαλαρό ταξιδάκι. Σωστή η Val αν και παίζει ρόλο και το πλοίο + τα λιμάνια που πιάνει. Με Κοραής όντως κάπου εκεί είναι(~6,5ώρες). Έχω κάνει βέβαια Πειραιάς-Σίφνος με Άγιος Γεώργιος(google it ;pp) σε 7+ώρες.Πλέον με Flyingcat 2ώρες από Πειραιά και άσε τους άλλους να κουρεύονται. 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 με το τιμημένο αδαμάντιος Κοραής. Η συμπάθειά μου είναι αυτό, όταν βολεύει αυτό παίρνω
JimxxZe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εγώ αν πήγαινα ποτέ Σαντορίνη θα πήγαινα για 2 μέρες το πολύ. Συγγενής μου που έχει πάει δεν γύρισε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ έντονο ανάγλυφο, ηφαιστειογενές νησί, δέντρο δε βλέπεις πουθενά, χάλια παραλίες και θάλασσα, άρα ο ουσιαστικός λόγος που πάει κάποιος σε νησί δηλαδή καθαρές όμορφες παραλίες να κάτσεις να αράξεις να ξεκουράστεις δεν υπάρχει. Όντως είναι και αρκετά ακριβά τόσο η διαμονή όσο και το φαγητό.
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Απ' την άλλη μεριά, που λέει και zio, μια χαρά παραλίες έχει. Εγώ που έχω μείνει στο Καμάρι, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αν είσαι απ' την μεριά της καλδέρας, ε τότε... 1
amaliaxi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ ! Ίσως φανεί περίεργο, αλλά το μπάνιο στη θάλασσα ούτως ή άλλως δεν μου πολυαρέσει, οπότε πρόβλημα με τις παραλίες δεν θα αντιμετωπίσω. Επίσης το περπάτημα το απολαμβάνω Όταν λέμε από την άλλη πλευρά της Καλντέρας για να μην είναι ακριβά τα καταλύματα, που εννοούμε ? Δεν ξέρω καθόλου από το νησί, και στον χάρτη που το έχω ψάξει, δεν μπορώ να καταλάβω και να υπολογίσω τις αποστάσεις.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ ! Ίσως φανεί περίεργο, αλλά το μπάνιο στη θάλασσα ούτως ή άλλως δεν μου πολυαρέσει, οπότε πρόβλημα με τις παραλίες δεν θα αντιμετωπίσω. Επίσης το περπάτημα το απολαμβάνω Όταν λέμε από την άλλη πλευρά της Καλντέρας για να μην είναι ακριβά τα καταλύματα, που εννοούμε ? Δεν ξέρω καθόλου από το νησί, και στον χάρτη που το έχω ψάξει, δεν μπορώ να καταλάβω και να υπολογίσω τις αποστάσεις. όσα έχουν θέα στην καλντέρα είναι ακριβά (φηρά, ημεροβίγλι, οία, ακρωτήρι, δες ένα χάρτη και θα καταλάβεις) αν δεν έχουν θέα και 100 μέτρα πιο κάτω να είναι αλλάζουν εντελώς οι τιμές. Αφού δεν τρελαίνεσαι για θάλασσα ακόμα καλύτερα, αν και έχει και καλές παραλίες. Θα σου αρέσει πιστεύω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα