gxristoulakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά εχω ένα θέμα έχω μια πλακέτα στην οποία αυτο που την έφτιαξε έχει βάλει κάτι σαν κολλά για να γίνει αδιάβροχο αν πιασο το ξυράφι κόβεται αλλά φοβάμαι μην χάλασε κάτι απο την πλακέτα πως μπορώ να βγάλω αυτο χωρίς να χαλάσει η πλακέτα έχετε καμία ιδέα ευχαριστω
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πλακετα; εννοεις κάποιο βραβειο/αναμνηστικό ή ηλεκτρονική πλακέτα; Αν δεν είναι πλαστικό, τρίψτο με ασετόν
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά εχω ένα θέμα έχω μια πλακέτα στην οποία αυτο που την έφτιαξε έχει βάλει κάτι σαν κολλά για να γίνει αδιάβροχο αν πιασο το ξυράφι κόβεται αλλά φοβάμαι μην χάλασε κάτι απο την πλακέτα πως μπορώ να βγάλω αυτο χωρίς να χαλάσει η πλακέτα έχετε καμία ιδέα ευχαριστω Αυτό προφανώς είναι κάτι σαν σιλικόνη, και το βάζουν για προστασία κατά της υγρασίας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλαστικό μαχαίρι για να το ξύσεις και σιγά-σιγά θα βγει. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει ένα "smartphone repair tool" και προσεκτικά με λίγο υπομονή έβγαινε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απ το ξυράφι. Φυσικά δεν μπορείς να ξύσεις όλη την πλακέτα. Για να αντικαταστήσεις 2-3 εξαρτήματα καλά είναι αλλά αν θες να το βγάλεις όλο θα σου πάρει ώρες Κάτι τέτοιο εννοείς;
gxristoulakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Φίλε μου giorgos3924 ευχαριστω πάνω απο ολα κάτι τετιο ειναι αλλά να φανταστείς ότι ειναι όλο μέσα σε κολλά για να κάτσω να το κάνω αυτο θελει πολλές ώρες και δεν θα τα βγάλω ολα μέχρι να φτάσω στο σημείο που θέλω να αντικαταστήσω
archsatan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Φίλε μου giorgos3924 ευχαριστω πάνω απο ολα κάτι τετιο ειναι αλλά να φανταστείς ότι ειναι όλο μέσα σε κολλά για να κάτσω να το κάνω αυτο θελει πολλές ώρες και δεν θα τα βγάλω ολα μέχρι να φτάσω στο σημείο που θέλω να αντικαταστήσω Άμα είναι ολόκληρη βουτηγμένη σε ρητίνη βγαίνει μόνο με heat gun και πολλή υπομονή. Άμα θες πες μας τι θες να επισκευάσεις γιατί άμα είναι καμιά CDI πχ πιο πιθανό είναι να πάει τσάμπα η ταλαιπωρία. *έντιτ : Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/30ml-IC-BGA-CPU-Chip-Epoxy-Glue-Remover-Adhesive-Solution-Solvent-Liquid-/190718829247?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item2c67ba62bf απλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά γιατί το είχα παραγγείλει μια φορά και δεν ήρθε ποτέ.
gxristoulakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ειναι εγκέφαλος απο jet-ski ξερω την ζημιά και μπορώ να την φτιάξω αλλά πως θα βγάλουν αυτο που έχει θα σας στείλω σε Φωτο να δείτε πως ειναι
archsatan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 καθαριστικο καρμπυρατερ Εγω θα έλεγα να μην βάλει διαβρωτικό γιατί θα σβήσουν τα στοιχεία των ηλεκτρονικών.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ειναι εγκέφαλος απο jet-ski ξερω την ζημιά και μπορώ να την φτιάξω αλλά πως θα βγάλουν αυτο που έχει θα σας στείλω σε Φωτο να δείτε πως ειναι θες να τον κανεις αγραφο να περασεις νεο προγραμμα?
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Σε αυτό το νήμα (άλλου φόρουμ) το παλλικάρι κυριολεκτικά ζωγράφισε στην ανακατασκευή μιας ηλεκτρονικής από μοτοσυκλέτα η οποία ήταν καλυμένη με ρητίνη. Ίσως σε βοηθήσει αφού καταλαβαίνω ότι είσαι σε σχετικά ίδια φάση. Δηλαδή καλυμένο με ρητίνη για προστασία από υγρασία (και ίσως και παρεμβάσεις) Sorry αλλά μόλις είδα ότι δεν φαίνονται οι φωτογραφίες στο link που παρέθεσα αλλά στα τελευταία post αναφέρεται ότι υπάρχουν εδώ (και όντως υπάρχουν αφού μόλις το τσεκάρισα)
gxristoulakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Όχι δεν θέλω να βάλω άλλο προγράμματα έχουν χαλάσει κάτι πιν απο την φυσά απο αλάτι Θα προσπαθήσω μόλις παω σέρβις γιατι τωρα ειμαι δουλειά θα ανεβάσω φωτογραφία να δείτε πως ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα