Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω ένα θέμα έχω μια πλακέτα στην οποία αυτο που την έφτιαξε έχει βάλει κάτι σαν κολλά για να γίνει αδιάβροχο αν πιασο το ξυράφι κόβεται αλλά φοβάμαι μην χάλασε κάτι απο την πλακέτα πως μπορώ να βγάλω αυτο χωρίς να χαλάσει η πλακέτα έχετε καμία ιδέα ευχαριστω

Δημοσ.

Πλακετα; εννοεις κάποιο βραβειο/αναμνηστικό ή ηλεκτρονική πλακέτα;

Αν δεν είναι πλαστικό, τρίψτο με ασετόν

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω ένα θέμα έχω μια πλακέτα στην οποία αυτο που την έφτιαξε έχει βάλει κάτι σαν κολλά για να γίνει αδιάβροχο αν πιασο το ξυράφι κόβεται αλλά φοβάμαι μην χάλασε κάτι απο την πλακέτα πως μπορώ να βγάλω αυτο χωρίς να χαλάσει η πλακέτα έχετε καμία ιδέα ευχαριστω

Αυτό προφανώς είναι κάτι σαν σιλικόνη, και το βάζουν για προστασία κατά της υγρασίας.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλαστικό μαχαίρι για να το ξύσεις και σιγά-σιγά θα βγει.

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει ένα "smartphone repair tool" και προσεκτικά με λίγο υπομονή έβγαινε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απ το ξυράφι.

spludge.jpg

Φυσικά δεν μπορείς να ξύσεις όλη την πλακέτα.

Για να αντικαταστήσεις 2-3 εξαρτήματα καλά είναι αλλά αν θες να το βγάλεις όλο θα σου πάρει ώρες

Κάτι τέτοιο εννοείς;

T1U48jXexps0OnZcE1_040455.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου giorgos3924 ευχαριστω πάνω απο ολα κάτι τετιο ειναι αλλά να φανταστείς ότι ειναι όλο μέσα σε κολλά για να κάτσω να το κάνω αυτο θελει πολλές ώρες και δεν θα τα βγάλω ολα μέχρι να φτάσω στο σημείο που θέλω να αντικαταστήσω

Δημοσ.

Φίλε μου giorgos3924 ευχαριστω πάνω απο ολα κάτι τετιο ειναι αλλά να φανταστείς ότι ειναι όλο μέσα σε κολλά για να κάτσω να το κάνω αυτο θελει πολλές ώρες και δεν θα τα βγάλω ολα μέχρι να φτάσω στο σημείο που θέλω να αντικαταστήσω

Άμα είναι ολόκληρη βουτηγμένη σε ρητίνη βγαίνει μόνο με heat gun και πολλή υπομονή. Άμα θες πες μας τι θες να επισκευάσεις γιατί άμα είναι καμιά CDI πχ πιο πιθανό είναι να πάει τσάμπα η ταλαιπωρία.

*έντιτ : Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/30ml-IC-BGA-CPU-Chip-Epoxy-Glue-Remover-Adhesive-Solution-Solvent-Liquid-/190718829247?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item2c67ba62bf απλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά γιατί το είχα παραγγείλει μια φορά και δεν ήρθε ποτέ.

Δημοσ.

Ειναι εγκέφαλος απο jet-ski ξερω την ζημιά και μπορώ να την φτιάξω αλλά πως θα βγάλουν αυτο που έχει θα σας στείλω σε Φωτο να δείτε πως ειναι

Δημοσ.

καθαριστικο καρμπυρατερ

Εγω θα έλεγα να μην βάλει διαβρωτικό γιατί θα σβήσουν τα στοιχεία των ηλεκτρονικών.

Δημοσ.

Ειναι εγκέφαλος απο jet-ski ξερω την ζημιά και μπορώ να την φτιάξω αλλά πως θα βγάλουν αυτο που έχει θα σας στείλω σε Φωτο να δείτε πως ειναι

θες να τον κανεις αγραφο να περασεις νεο προγραμμα? :P

Δημοσ.

Σε αυτό το νήμα (άλλου φόρουμ) το παλλικάρι κυριολεκτικά ζωγράφισε στην ανακατασκευή μιας ηλεκτρονικής από μοτοσυκλέτα η οποία ήταν καλυμένη με ρητίνη.

Ίσως σε βοηθήσει αφού καταλαβαίνω ότι είσαι σε σχετικά ίδια φάση. Δηλαδή καλυμένο με ρητίνη για προστασία από υγρασία (και ίσως και παρεμβάσεις) ;)

Sorry αλλά μόλις είδα ότι δεν φαίνονται οι φωτογραφίες στο link που παρέθεσα αλλά στα τελευταία post αναφέρεται ότι υπάρχουν εδώ (και όντως υπάρχουν αφού μόλις το τσεκάρισα)

Δημοσ.

Όχι δεν θέλω να βάλω άλλο προγράμματα έχουν χαλάσει κάτι πιν απο την φυσά απο αλάτι

Θα προσπαθήσω μόλις παω σέρβις γιατι τωρα ειμαι δουλειά θα ανεβάσω φωτογραφία να δείτε πως ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...