Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ο ανθρωπος θα ειναι παντα κουκουρουκου , ανεξαρτητως ηλικιας, η λυση (του μελλοντος) ειναι τα ''εξυπνα'' αυτοκινητα 

Οι φαναρτζηδες πιθανοτητα θα στεναχωρηθουν , αλλα οι ασφαλιστικες θα τριβουν τα χερακια τους.Ασε τα κρατη που θα εχουν ευκαιρια για ακομα πιο σφιχτους προυπολογισμους στον χωρο της υγειας  :P

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα με την ηλικία; Απλά θα πρέπει να γίνονται σοβαρές εξετάσεις και όταν κριθεί ο άλλος ανίκανος (είτε στα 20 του, είτε στα 150 του), τότε του ακυρώνεται το δίπλωμα. So simple.

• Like 2
Δημοσ.

Κτι αλλο που σκεφτηκα μολις , ακρως ρομαντικο και ανεφικτο.

Βαση δεδομενων για ολες τις ηλικιακες ομαδες που εχουν διπλωμα οδηγησης.

Με ενα συστημα καταχωρησης δεδομενων που θα το εχουν ολα τα ιατρεια και τα νοσοκομεια (σαν το προγραμμα που εχουν τα ιατρεια για να γραφουν τα φαρμακα) καθε φορα που ενας 50ρης και πανω επισκεπτεται ενα ιατρειο η ενα νοσοκομειο για σοβαρο λογο (πχ εμφραγμα , εγκεφαλικο , καρκινο , καταρρακτη κλπ ) ο ιατρος να κρινει την σοβαροτητα του και να το καταχωρει στη βαση δεδομενων που ανεφαιρα . Η οποια βαση θα ανηκει (ας πουμε) στην Τροχαια οποτε και αν μαζευονται πληροφοριες που σηματοδοτουν εν δυναμει επικινδυνοτητα , να ενημερωνεται αντιστοιχα απο την τροχαια ο οδηγος .

Δημοσ.

Με κάλυψε ο προλαλήσας (ο αποπάνω :-))

υγ ο πιο πάνω (mathsrule)

Βαση δεδομενων..........................

Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο λογισμικό που όταν πεθαίνει κάποιος ενημερώνει αυτόματα τον ασφαλιστικό του φορέα, το ληξιαρχείο, κλπ κι έτσι κανένας νεκρός δεν καλείται να είναι εφορευτική επιτροπή στις εκλογές αλλά και ούτε παίρνει μετά θάνατον σύνταξη!!!

• Like 3
Δημοσ.

Καλά τα νησιά ειναι πρώτα σε θανάτους ή τραυματισμούς νέων με μηχανάκια.

Nα πηγαινουν σαν ανθρωποι και οχι σαν ζωα.

Μενει ενα τετοιο ζωο κοντα μου, με μια μηχανη που κανει σαν τουρμπινα. Πρεπει να εχει παει στο νοσοκομειο πανω απο 10 φορες.

Αλλα εκει, καθε φορα τα ιδια...

Σωστα ειπε ο Gi0 ειναι θεμα παιδειας.

Δημοσ.

Με ενα συστημα καταχωρησης δεδομενων που θα το εχουν ολα τα ιατρεια και τα νοσοκομεια (σαν το προγραμμα που εχουν τα ιατρεια για να γραφουν τα φαρμακα) καθε φορα που ενας 50ρης και πανω επισκεπτεται ενα ιατρειο η ενα νοσοκομειο για σοβαρο λογο (πχ εμφραγμα , εγκεφαλικο , καρκινο , καταρρακτη κλπ ) ο ιατρος να κρινει την σοβαροτητα του και να το καταχωρει στη βαση δεδομενων που ανεφαιρα . Η οποια βαση θα ανηκει (ας πουμε) στην Τροχαια οποτε και αν μαζευονται πληροφοριες που σηματοδοτουν εν δυναμει επικινδυνοτητα , να ενημερωνεται αντιστοιχα απο την τροχαια ο οδηγος .

Ο εφιαλτης των προσωπικων δεδομενων.

Καλημερα κυριε

Ε ναι...ποιος ειναι παρακαλω ?

Η τροχαια.Σας ενημερωνουμε οτι εχει ανεβει η χοληστερινη σας.

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Στο star trek μπορεί :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα, ναι, καθε δυο χρονια ας πουμε. 

Mαζί σου.

Ας το δουμε λιγο πρακτικά όμως.

Ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος των συνεχόμενων εξετάσεων?

Το κράτος?

Ο εκάστοτε πολίτης που θα θέλει να ανανεώσει το διπλωμά του ενώ είναι λόγου χάρη...30 ετών?

Οι ουρές? Με ραντεβού θα μου πεις. Προφανως θα πρέπει να συσταθούν δημοσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις τύπου κτέο που θα πρέπει να κάνουν αυτη τη δουλειά? Με αντίτιμο πχ

Καταλαβαίνεις που κολλάω έτσι?

Δημοσ.

Mαζί σου.

Ας το δουμε λιγο πρακτικά όμως.

Ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος των συνεχόμενων εξετάσεων?

Το κράτος?

Ο εκάστοτε πολίτης που θα θέλει να ανανεώσει το διπλωμά του ενώ είναι λόγου χάρη...30 ετών?

Οι ουρές? Με ραντεβού θα μου πεις. Προφανως θα πρέπει να συσταθούν δημοσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις τύπου κτέο που θα πρέπει να κάνουν αυτη τη δουλειά? Με αντίτιμο πχ

Καταλαβαίνεις που κολλάω έτσι?

Καλό αυτό το τύπου κτέο! Να σε ειδοποιούν και να πηγαίνεις να περνάς κάποιες εξετάσεις. Δημόσια και ιδιωτικά.

Δημοσ.

Να κανω εγω μια προταση.Να υπαρχει ενα point system ,που θα αξιολογει την οδηγικη συμπεριφορα , την συντηρηση του οχηματος αλλα και την οικολογικη συνειδηση.Οι καλυτεροι στην βαθμολογικη καταταξη να μπαινουν σε μια κληρωση με επαθλο εναν διορισμο στο δημοσιο.Ο διορισμος να μπορει να μεταβιβαστει στα παιδια αν το επιθυμει ο νικητης.Πιστευω οτι θα εχουμε θεαματικα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Παντως οι κωνοι βοηθανε κατα την αποψη μου γιατι σε αναγκαζουν να πας αργα... Και στην περιμετρικη στην Πατρα, μονιμα η μια λωριδα εχει κωνους και οσο εκνευριστικο και να ειναι, ειδικα οταν βιαζεσαι ή οταν υπαρχει νταλικα μπροστα, δεν μπορεις ουτε να τρεξεις ουτε να προσπερασεις ουτε να αλλαξεις αποτομα λωριδα.

Δημοσ.

Παντως οι κωνοι βοηθανε κατα την αποψη μου γιατι σε αναγκαζουν να πας αργα... Και στην περιμετρικη στην Πατρα, μονιμα η μια λωριδα εχει κωνους και οσο εκνευριστικο και να ειναι, ειδικα οταν βιαζεσαι ή οταν υπαρχει νταλικα μπροστα, δεν μπορεις ουτε να τρεξεις ουτε να προσπερασεις ουτε να αλλαξεις αποτομα λωριδα.

E μπορουμε τοτε να καταργησουμε τις εθνικές οδούς. Να μην έχουμε καν αυτοκινητόδρομους. Αθήνα Πάτρα 8 ωρες. Αθηνα Θεσσαλονίκη 16...Οπως παλιά :-P

Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο που αυθαιρετα βαλαμε οριο στα 65, αυθαιρετα εβαλα κι εγω στα 30 πχ., ας το κανουμε 35, ας το κανουμε και 40, να "πηξει" το μυαλο.

εγω δεν ειπα οριο ηλικιας

ειπα με το που βγει στη συνταξη.

Δημοσ.

E μπορουμε τοτε να καταργησουμε τις εθνικές οδούς. Να μην έχουμε καν αυτοκινητόδρομους. Αθήνα Πάτρα 8 ωρες. Αθηνα Θεσσαλονίκη 16...Οπως παλιά :-P

Έχω ακόμα καλύτερη ιδέα: άλογα και κάρα. :P Εάν ήταν αν συγκρουστούν δύο άλογα μεταξύ τους, θα άλλαζαν πορεία από μόνα τους. Αθήνα-Πάτρα μιάμιση μέρα. Αθήνα-Θεσσαλονίκη 4 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...