Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει το παρακάτω σύστημα του αδερφού μου

Pentium g630

Asus p8h61m-le

2x2 hyper x 1600mhz

1 Kingston v300 ssd 60gb

1 caviar green 500gb

1 fan 120mm

lamtech 550w psu

το τροφοδοτικό ενδέχεται να σηκώσει μια HD 4890 που έχω να του δώσω ή όχι και τροφοδοτικό έχει 1 εξαπινο ενώ η 4890 θέλει 2 αλλα έχω κάτι ανταπτορες απο την 6950 μου απο Molex σε PCI,express 6pin θα δουλεψει γενικά???

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο αντάπτορα αλλά έχω ακούσει ότι δεν είναι τόσο ποιοτικοί και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο σύστημα. Τώρα κάποιος που το χει δοκιμάσει θα μας πει με σιγουριά

Δημοσ.

ποσα ampere βγαζει στην +12V το lamtech;

επειδη φανταζομαι θα ειναι αρκετα χαμηλα(ειναι και τροφοδοτικο του κιλου οπως λεμε) μην το δοκιμασεις,ειναι κριμα να σκασει κανενα τροφοδοτικο και να παρει και τιποτα αλλο μαζι του.

αν αλλαξει τροφοδοτικο σε κατι ποιοτικοτερο φυσικα και θα σηκωσει την καρτα ανετοτατα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει το παρακάτω σύστημα του αδερφού μου

Pentium g630

Asus p8h61m-le

2x2 hyper x 1600mhz

1 Kingston v300 ssd 60gb

1 caviar green 500gb

1 fan 120mm

lamtech 550w psu

το τροφοδοτικό ενδέχεται να σηκώσει μια HD 4890 που έχω να του δώσω ή όχι και τροφοδοτικό έχει 1 εξαπινο ενώ η 4890 θέλει 2 αλλα έχω κάτι ανταπτορες απο την 6950 μου απο Molex σε PCI,express 6pin θα δουλεψει γενικά???

Σε καμμια περιπτωση να μην το ρισκαρει,αυτα τα lamtech ειναι κακιστης ποιοτητας και ειναι πολυ πιθανον να παθει ζημια. Πρεπει απαραιτητα να αγορασει καινουργιο τροφοδοτικο ο αδερφος σας. Οχι ακριβο,αλλα οχι και του 20αρικου που ειναι τα lamtech.

Μεχρι ποσα μπορει να διαθεσει για τροφοδοτικο?

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι 55€ το πολύ και μόνο απο eshop του έχω προτείνει ένα thermal take 530w που είναι και modular αρκετα καλό επίσης αυτη ήταν η απαντηση που περίμενα να μην το σηκώσει απλα το λαμτεκ αν όντως αξιζει 20€ με έκλεψε το eshop γτ το είχα πάρει 40 αλλα μάλλον όπως έδωσα το λαμτεκ του αδερφού μου έτσι θα του δώσω το λεπα που έχω τωρα να παρω αλλο εγω

Δημοσ.

Μέχρι 55€ το πολύ και μόνο απο eshop του έχω προτείνει ένα thermal take 530w που είναι και modular αρκετα καλό επίσης αυτη ήταν η απαντηση που περίμενα να μην το σηκώσει απλα το λαμτεκ αν όντως αξιζει 20€ με έκλεψε το eshop γτ το είχα πάρει 40 αλλα μάλλον όπως έδωσα το λαμτεκ του αδερφού μου έτσι θα του δώσω το λεπα που έχω τωρα να παρω αλλο εγω

Καλο αυτο που του προτεινες,καλυτερο ομως αυτο γιατι βγαζει περισσοτερα αμπερ σε single rail : http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

Δεν χρειαζεται modular με λιγη προσοχη μπορεις να τα κρυψεις μια χαρα τα καλωδια.

Καλουτσικο ειναι το Lepa, θα τον βολεψει.

Το οτι αξιζει 20 ηταν φραση δικη μου που εννοουσα μεταφορικα,οτι ειναι του κιλου,δεν ξερω το τιμολογιο του e-shop. Αν το ειχες παρει 40 νεαρε μου φιλε,δεν φταιει το καθε καταστημα γιατι δεν κρυβει τα specs του τροφοδοτικου,αλλα εσυ που εκανες κακη επιλογη.Σορρυ αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

Τεσπα,αυτο που σου λινκαρα ειναι το απολυτο value for money τροφοδοτικο στην Ελληνικη αγορα και το συγκεκριμενο μοντελο της Thermaltake το φτιαχνει η Hec που διακρινεται για τα ανθεκτικα και επαρκη τροφοδοτικα της,δεν ειναι Seasonic αλλα ειναι αξιοπρεπης και αξιοπιστη παλια εταιρια στον χωρο. :)

http://www.hec-group.com.tw/

Δημοσ.

Καλο αυτο που του προτεινες,καλυτερο ομως αυτο γιατι βγαζει περισσοτερα αμπερ σε single rail : http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

Δεν χρειαζεται modular με λιγη προσοχη μπορεις να τα κρυψεις μια χαρα τα καλωδια.

Καλουτσικο ειναι το Lepa, θα τον βολεψει.

Το οτι αξιζει 20 ηταν φραση δικη μου που εννοουσα μεταφορικα,οτι ειναι του κιλου,δεν ξερω το τιμολογιο του e-shop. Αν το ειχες παρει 40 νεαρε μου φιλε,δεν φταιει το καθε καταστημα γιατι δεν κρυβει τα specs του τροφοδοτικου,αλλα εσυ που εκανες κακη επιλογη.Σορρυ αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

Τεσπα,αυτο που σου λινκαρα ειναι το απολυτο value for money τροφοδοτικο στην Ελληνικη αγορα και το συγκεκριμενο μοντελο της Thermaltake το φτιαχνει η Hec που διακρινεται για τα ανθεκτικα και επαρκη τροφοδοτικα της,δεν ειναι Seasonic αλλα ειναι αξιοπρεπης και αξιοπιστη παλια εταιρια στον χωρο. :)

http://www.hec-group.com.tw/

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

<p>Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο αντάπτορα αλλά έχω ακούσει ότι δεν είναι τόσο ποιοτικοί και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο σύστημα. Τώρα κάποιος που το χει δοκιμάσει θα μας πει με σιγουριά</p>

Με. Το που αγόρασα την 5750 την συνδεσα με ανταπτορα 2 Molex σε pci Μετά από ενά Χρόνο πήρα τροφοδοτικό με pci .μετά από 5μήνες η κάρτα έβγαλε ένα μικρό πρόβλημα

Αποστολή από το LG-E440 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Άμα δεν ήθελες μόνο από eshop θα σου έλεγα να πάρεις αυτό

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

κοιτα ειμαι xfx fan boy και εγω θελω να παρω το xfx 650 xtr αλλα δεν αρκει το budget του αδερφου μου για xfx

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική άποψη, δε μ' αρέσουν καθόλου τα Thermaltake και γενικά προτιμώ ότι έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Όσο για τα μεταφορικά το Thermaltake κοστίζει 55 ευρώ ενώ το XFX κάτι λιγότερο από 63, θα το φέρουν και στην πόρτα σου  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική άποψη, δε μ' αρέσουν καθόλου τα Thermaltake και γενικά προτιμώ ότι έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Όσο για τα μεταφορικά το Thermaltake κοστίζει 55 ευρώ ενώ το XFX κάτι λιγότερο από 63, θα το φέρουν και στην πόρτα σου  :-D

Για μενα δεν ειναι θεμα αρεσκειας αλλα καθαρα τεχνικων δεδομενων και value for money. Αυτη η φραση ειναι το απολυτο κριτηριο που αγοραζω η συνιστω σε φιλους μου.Και στην συγκεκριμενη συγκριση υπερεχει καθαρα και αντικειμενικα το Thermaltake γιατι δινει λιγα amps παραπανω ενω ειναι δοκιμασμενο και πολυ καλο τροφοδοτικο.Δεν εχει αυτο το XFX τροφοδοτικο την ιδια ποιοτητα που εχει στα μοντελα της η εταιρια με μεγαλυτερο wattage , εκει ναι θα προτεινα XFX.

Επισης επειδη στηνω απο χομπυ συστηματα φιλων και γνωστων, σε αυτη παντα την φτηνη χρηματικη αξια,εχουν βγαλει μερικα μικροπροβληματα τα XFX .(Νομιζω μαλιστα εχει αυτες τις μερες μπει θεμα απο μελος του ινσομνια που του ετυχε ελαττωματικο XFX και ενα αλλο μελος ειπε οτι ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα.Οποτε ακουω και τι λεει ο κοσμος,εχει σημασια,ισως την μεγαλυτερη.)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...