Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην επαρχία , οι σχολές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ είναι έξω απο την πόλη ;

Γιατί τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη και Αθήνα που εχω επίγνωση , είναι αδιανόητο να θεωρεί κάποιος σαν απαραίτητο "εξοπλισμό" το να έχει αυτοκίνητο να πηγαίνει στην σχολή του απο τη στιγμή που αφενός είναι μέσα στην πόλη , αφεταίρου υπάρχει συγκοινωνία .

Εξαίρεση τα ΤΕΙ της Σίνδου που είναι τραγική η συγκοινωνία .

• Like 1
Δημοσ.

2 χιλιάρικα για να φτιάξεις σπίτι για φοιτητή?Τι θα έχει μέσα, 50" plasma?

Όχι, δε θα δώσει με το καλημέρα 2k για αμάξι, όπως δεν θα έχει να τα δώσει και αν μείνει σε εστία τύπου smik

Τέσπα, ας το αφήσουμε εδώ

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Όχι απλώς καρφώνεται, πρόκες έχει γεμίσει παντού και ολόγυρα..

ότι σε κάνει να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια.

Γιατί τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη και Αθήνα που εχω επίγνωση , είναι αδιανόητο να θεωρεί κάποιος σαν απαραίτητο "εξοπλισμό" το να έχει αυτοκίνητο να πηγαίνει στην σχολή του απο τη στιγμή που αφενός είναι μέσα στην πόλη , αφεταίρου υπάρχει συγκοινωνία .

Συμφωνούμε απόλυτα...θεσσαλονική βρίσκεις ένα σπιτάκι κοντά Καμάρα-Αγίου Δημητρίου και δεν θα μπεις σε αστικό μέχρι να πάρεις πτυχίο. Από την άλλη το ΤΕΙ όπως λες είναι μια τραγωδία...πρέπει να ξυπνάς πόση ώρα πριν το μάθημα και τρως ποση ωρα στην κινηση ειδικά μεσημεριανες ώρες.

Επαρχία πανεπιστήμια και ΤΕΙ όλα έξω από την πόλη...σε καποιες πολεις πολυυυυ εξω απτην Πόλη (Γιαννενα-Χανιά-Ηράκλειο το καινουργιο πανεπιστημιο)

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τον backpacker γιατι ΌΛΟΙ ξερουμε τι σπιτια νοικιάζουν οι φοιτητές και το τι σημασία δίνουν σε αυτά τα σπίτια οι ιδιοκτητες. Βεβαια δεν γινεται μονο στην Ελλαδα.

Στο Birmingham εγω εμενα κεντρο. Εδινα σχεδον τα ιδια λεφτα με φιλη που εμενε στο campus. Τα σπιτια η μερα με τη νυχτα, γιατι οι ιδιοκτήτες στο campus ξερουν πως τα σπιτια θα νοικιαστούν όπως και να'χει.

Εγω δεν θα ηθελα να μείνω σε τέτοιου είδους δωμάτιο για άλλους λογους.

• Like 1
Δημοσ.

Κομοτηνή/Ξάνθη που ξέρω είναι overkill το αυτοκίνητο, ελάχιστοι έχουν

Δημοσ.

Επαρχία ειναι μικρές οι αποστάσεις και αν πάρεις αμάξι θα το έχεις μόνο για το πανεπιστήμιο...σε τέτοιες πόλεις δεν εχει και κινηση και ετσι και μαρκια που ειναι τα ιδρύματα δεν κάνουν πάνω από 20 λεπτά να φτάσουν.

Βέβαια άλλο μέγεθος η Κομοτηνη/Ξανθη..και αλλο Ηράκλειο-Πάτρα. Επαρχία και τα 2 αλλά άλλη κατηγορία. Είναι ανάλογα την πόλη.

ΥΓ Αν σπουδάζεις Κομοτηνή ειναι οβερκιλ ναι...αν σπουδάζεις Ξάνθη όχι... με καταλαβαίνεις νομίζω ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτές οι ιδιωτικές εστίες παίρνουν κάποιου είδους επιδότηση πχ από το κράτος ; Το ρωτάω γιατί με βάση το τι χρεώνουν, δε μου φαίνεται να υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους και δυνατότητα απόσβεσης της αρχικής επένδυσης, και επίσης είδα δέχονται μόνο φοιτητές ( Ίσως δηλαδή παίζει κάποιο ποσό επιδότησης ανά φοιτητή) αλλιώς θα μπορούσαν να δεχτούν τον οποιοδήποτε πχ που έχει να πληρώσει... άντε να βάζανε κανένα ηλικιακό όριο πχ... 

Εγώ πρέπει να μένω στην μοναδική εστία στην Ελλάδα που δεν έχει wifi.(φτάσαμε 2015)... μόνο με καλώδιο σε μια μικρή αίθουσα στο ισόγειο (αν βρεις να κάτσεις και αν μπορείς να αντέξεις τα κοπανήματα σε πληκτρολόγια και τα ποντίκια από τους κολλημένους με κάτι παιχνίδια τύπου lol κλπ που όλο φωνάζουν να μην κατεβάζουμε εμείς καμιά σειρά που βλέπουμε για να μην έχουν lag αυτοί....)...

Μάλλον η εστία θα τα έχει βρει με τις εταιρείες για να πουλάνε στικάκια broadband....

Καλά βέβαια έχουμε εδώ και κάτι μήνες που δεν έχουμε καθαρό ζεστό νερό... μόνο με σκουριά οπότε το να κλαίγομαι για το wifi είναι και λίγο άτοπο...

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο νομίζω και στην στην Αθήνα, η παλιά εστία της Δροσοπούλου έχει γίνει έτσι επί πληρωμή αλλά έχω ακούσει ότι μπαίνουν και μη φοιτητές απλά επειδή συμφέρει... (δε ξέρω κατά πόσο ισχύει...)

Κατά τα άλλα τέρμα overatted η ζωή σε εστία (μόνο θετικό ότι γλυτώνεις άπειρα λεφτά στις δωρεάν εστίες).. χίλιες φορές καλύτερα να έχεις σπιτάκι μόνος σου ή με συγκάτοικους που γουστάρεις και έχεις διαλέξει παρά αυτό το πράγμα... Λέτε για περίεργους γείτονες σε πολυκατοικίες.... Εδώ έχω κάτι τύπισσες που μου έχουν κάνει παρατήρηση επειδή έπαιζα βελάκια 11 το βράδυ (βελάκια....ούτε μουσική ούτε άχνα δεν έβγαζα... έπαιζα βελάκια και ήταν 11 όχι 3 το πρωί...)

Α και παρατήρηση μου έχουν κάνει και ένα απόγευμα κυριακής που είχαν έρθει οι γονείς εδώ μια κοπέλας και είχαμε κάτσει στον διάδρομο και κουβεντιάζαμε....

Τα rave party κλπ γίνονται μόνο στις Αμερικάνικες Κολλεγιακές ταινίες... Εδώ φοβόμαστε μην κλάσουμε και ενοχλήσουμε την διπλανή...

Αλλού ξεκίνησα αλλού κατέληξα....Sorry τα έβγαλα από μέσα μου....  :-D

Δημοσ.

Να προσθέσω απλά πως Κομοτηνή/Ξάνθη (και γενικά σε όλο το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο) οι μετακινήσεις από και προς τις σχολές που είναι εκτός πόλεις με τα αστικά λεωφορεία είναι δωρεάν για τους φοιτητές. Αυτό το μέτρο είναι εδώ και χρόνια (από το 2008 που ξέρω σίγουρα), αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει μειωθεί κάπως ο αριθμός των δρομολογίων (λογικό λόγω κόστους και περιορισμού εξόδων). 

Και προφανώς μέσα στην πόλη πας σχεδόν παντού με τα πόδια ή ποδήλατο για τους πιο τολμηρούς  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω απλά πως Κομοτηνή/Ξάνθη (και γενικά σε όλο το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο) οι μετακινήσεις από και προς τις σχολές που είναι εκτός πόλεις με τα αστικά λεωφορεία είναι δωρεάν για τους φοιτητές. Αυτό το μέτρο είναι εδώ και χρόνια (από το 2008 που ξέρω σίγουρα), αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει μειωθεί κάπως ο αριθμός των δρομολογίων (λογικό λόγω κόστους και περιορισμού εξόδων). 

Και προφανώς μέσα στην πόλη πας σχεδόν παντού με τα πόδια ή ποδήλατο για τους πιο τολμηρούς  :-D

Α δεν το γνώριζα αυτό...πολύ καλή κίνηση. Στην Κρήτη που ήμουν το φοιτητικό για το ΤΕΙ ήταν πήγαινε ελα 1.8 το φοιτητικό και για το πανεπιστημιο που ηταν πιο μακρια (Β'Ζωνη) 2.2 πηγαινε ελα.Και αυτά μέχρι το 2010 που πήγα τελευταία φορά...να έπεσαν αποκλείεται...αν αλλαξαν θα ειναι προς τα πάνω. Φαρμακείο με λίγα λογια οι τιμές.

Αυτές οι ιδιωτικές εστίες παίρνουν κάποιου είδους επιδότηση πχ από το κράτος ; Το ρωτάω γιατί με βάση το τι χρεώνουν, δε μου φαίνεται να υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους και δυνατότητα απόσβεσης της αρχικής επένδυσης, και επίσης είδα δέχονται μόνο φοιτητές ( Ίσως δηλαδή παίζει κάποιο ποσό επιδότησης ανά φοιτητή) αλλιώς θα μπορούσαν να δεχτούν τον οποιοδήποτε πχ που έχει να πληρώσει... άντε να βάζανε κανένα ηλικιακό όριο πχ... 

Εγώ πρέπει να μένω στην μοναδική εστία στην Ελλάδα που δεν έχει wifi.(φτάσαμε 2015)... μόνο με καλώδιο σε μια μικρή αίθουσα στο ισόγειο (αν βρεις να κάτσεις και αν μπορείς να αντέξεις τα κοπανήματα σε πληκτρολόγια και τα ποντίκια από τους κολλημένους με κάτι παιχνίδια τύπου lol κλπ που όλο φωνάζουν να μην κατεβάζουμε εμείς καμιά σειρά που βλέπουμε για να μην έχουν lag αυτοί....)...

Μάλλον η εστία θα τα έχει βρει με τις εταιρείες για να πουλάνε στικάκια broadband....

Καλά βέβαια έχουμε εδώ και κάτι μήνες που δεν έχουμε καθαρό ζεστό νερό... μόνο με σκουριά οπότε το να κλαίγομαι για το wifi είναι και λίγο άτοπο...

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο νομίζω και στην στην Αθήνα, η παλιά εστία της Δροσοπούλου έχει γίνει έτσι επί πληρωμή αλλά έχω ακούσει ότι μπαίνουν και μη φοιτητές απλά επειδή συμφέρει... (δε ξέρω κατά πόσο ισχύει...)

Κατά τα άλλα τέρμα overatted η ζωή σε εστία (μόνο θετικό ότι γλυτώνεις άπειρα λεφτά στις δωρεάν εστίες).. χίλιες φορές καλύτερα να έχεις σπιτάκι μόνος σου ή με συγκάτοικους που γουστάρεις και έχεις διαλέξει παρά αυτό το πράγμα... Λέτε για περίεργους γείτονες σε πολυκατοικίες.... Εδώ έχω κάτι τύπισσες που μου έχουν κάνει παρατήρηση επειδή έπαιζα βελάκια 11 το βράδυ (βελάκια....ούτε μουσική ούτε άχνα δεν έβγαζα... έπαιζα βελάκια και ήταν 11 όχι 3 το πρωί...)

Α και παρατήρηση μου έχουν κάνει και ένα απόγευμα κυριακής που είχαν έρθει οι γονείς εδώ μια κοπέλας και είχαμε κάτσει στον διάδρομο και κουβεντιάζαμε....

Τα rave party κλπ γίνονται μόνο στις Αμερικάνικες Κολλεγιακές ταινίες... Εδώ φοβόμαστε μην κλάσουμε και ενοχλήσουμε την διπλανή...

Αλλού ξεκίνησα αλλού κατέληξα....Sorry τα έβγαλα από μέσα μου....  :-D

Σίγουρα ειναι θέμα τύχης ο γείτονας αλλά όπως και να το κάνουμε σαν φοιτητής 1000φορές για πολλούς λόγους να εισαι σε πολυκατοικία με φοιτητές παρά ανάμεικτη.

Εστίες στην Ελλάδα εκτός απτο ΤΕΙ Κρήτης που ειναι ΤΟΠ και για ευρωπαικό επίπεδο...για Ελλάδα απλά δεν υπάρχουν. Καλές είναι και των Ιωαννίνων αρκετά κτίρια που έχω δει και έχω "διανυκτερεύσει" σχετικά πρόσφατα.

Της Σαλονίκης ειναι τραγικές και των ΑΕΙ και του ΤΕΙ...Αθήνας όσες ξέρω επίσης από τραγικές εως στην καλύτερη υποφερτές.Πάτρα άθλιες.

Για Δημοκρίτειο δεν έχω ακούσει τίποτα και δεν έχω άποψη.

Για ΤΕΙ Λάρισας έχω ακούσει καλά πράγματα αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Εσύ σε ποιο ίδρυμα σπουδάζεις?Για ποιες εστίες μιλάς?

Δημοσ.

Φοιτητική Εστία Αθηνών στη Πατησίων.... Έχει περάσει στην ΑΣΟΕΕ πια αλλά ψιλό - ανάμικτη είναι... έχει από διάφορες σχολές τις Αττικής...

Εντάξει σε γενικές γραμμές καλή είναι... Τα θετικά είναι ότι είναι εντελώς τζάμπα,τα δωμάτια είναι ατομικά και όχι με συγκάτοικο, έχει εστιατόριο στο ισόγειο με πρωινό,μεσημεριάνό,βραδινό (μέχρι πρότινος ήταν για όλους τους οικότροφους αλλά τώρα τελευταία έχουν γίνει κάτι μπερδέματα με τις σχολές και τη σίτιση)... Ζεστό νερό έχει 99,99 % των φορών που έχω πάει για μπάνιο (απλά τώρα με κάτι έργα που έγιναν βγάζει σκουριά). Θέρμανση σε σημείο υπερβολής από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη 24 ώρες τη μέρα (και μιλάμε για δωμάτια 8 τετραγωνικών οπότε και μόνο με τις σωληνώσεις ζεσταίνεται αρκετά και τα κλείνουμε  μόνοι μας τα καλοριφέρ...Αρκετά καθαρά (περνάει κάθε πρωί συνεργείο με καθαρίστριες),  έχει στάση από κάτω που περνάνε αρκετά τρόλει, λεωφ συμπεριλαμβανομένου του 11 που από τα ελάχιστα ολονύχτια για να γυρνάς από ξενύχτι... έχει φύλακα 24ωρο (όχι ότι κάνει και πολλά βέβαια).

Στα αρνητικά όπως είπα η έλλειψη ίντερνετ στα δωμάτια, το μέγεθος των δωματίων που είναι αρκετά μικρό 8 τμ... Οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες είναι κονόχρηστες... 7 τουαλέτες και 7 ντουζιέρες ανά όροφο 38 ατόμων.... (Αν και για μένα θετικό είναι δεν θα ήθελα να έχω τουαλέτα σε τόσο μικρό χώρο και να πρέπει να καθαρίζω κιόλας... :-D  )

και ίσως το βασικότερο για μένα το ότι δεν έχουμε ένα έστω υποτυπώδες μπαλκονάκι στο δωμάτιο παρά μόνο παράθυρο....Α και η ζέστη το καλοκαίρι... απάλευτη στο καμίνι της Αθήνας και χωρίς κλιματισμό φυσικά πέρα από κανέναν ανεμιστήρα...

Δημοσ.

Φοιτητική Εστία Αθηνών στη Πατησίων.... Έχει περάσει στην ΑΣΟΕΕ πια αλλά ψιλό - ανάμικτη είναι... έχει από διάφορες σχολές τις Αττικής...

Εντάξει σε γενικές γραμμές καλή είναι... Τα θετικά είναι ότι είναι εντελώς τζάμπα,τα δωμάτια είναι ατομικά και όχι με συγκάτοικο, έχει εστιατόριο στο ισόγειο με πρωινό,μεσημεριάνό,βραδινό (μέχρι πρότινος ήταν για όλους τους οικότροφους αλλά τώρα τελευταία έχουν γίνει κάτι μπερδέματα με τις σχολές και τη σίτιση)... Ζεστό νερό έχει 99,99 % των φορών που έχω πάει για μπάνιο (απλά τώρα με κάτι έργα που έγιναν βγάζει σκουριά). Θέρμανση σε σημείο υπερβολής από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη 24 ώρες τη μέρα (και μιλάμε για δωμάτια 8 τετραγωνικών οπότε και μόνο με τις σωληνώσεις ζεσταίνεται αρκετά και τα κλείνουμε  μόνοι μας τα καλοριφέρ...Αρκετά καθαρά (περνάει κάθε πρωί συνεργείο με καθαρίστριες),  έχει στάση από κάτω που περνάνε αρκετά τρόλει, λεωφ συμπεριλαμβανομένου του 11 που από τα ελάχιστα ολονύχτια για να γυρνάς από ξενύχτι... έχει φύλακα 24ωρο (όχι ότι κάνει και πολλά βέβαια).

Στα αρνητικά όπως είπα η έλλειψη ίντερνετ στα δωμάτια, το μέγεθος των δωματίων που είναι αρκετά μικρό 8 τμ... Οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες είναι κονόχρηστες... 7 τουαλέτες και 7 ντουζιέρες ανά όροφο 38 ατόμων.... (Αν και για μένα θετικό είναι δεν θα ήθελα να έχω τουαλέτα σε τόσο μικρό χώρο και να πρέπει να καθαρίζω κιόλας... :-D  )

και ίσως το βασικότερο για μένα το ότι δεν έχουμε ένα έστω υποτυπώδες μπαλκονάκι στο δωμάτιο παρά μόνο παράθυρο....Α και η ζέστη το καλοκαίρι... απάλευτη στο καμίνι της Αθήνας και χωρίς κλιματισμό φυσικά πέρα από κανέναν ανεμιστήρα...

Μέτρια κατάσταση όπως ανέφερα. Κοινόχρηστες τουαλέτες και ντους για μενα από τα πιο μεγάλα μειον με διαφορά...χειρότερο και από την έλλειψη ιντερνετ. Μου θυμίζει στρατό η φάση.. να έχεις γκομενα στο δωματιο να τελειωνεις το σεξ και να τρεχεις εξω να πλυθείς...να θες να χέσεις και να φοράς ρούχα για να πας να χέσεις...χώρια φυσικά το θέμα υγιεινής ανάμεσα 38φευγα άτομα.

Εμείς στην Κρήτη είχαμε μια τουαλέτα με ντους ανά δύο δωμάτια..τα δωμάτια μονόκλινα φυσικά με ψυγείο κρεβάτι/καναπέ...εντοιχισμένη ντουλάπα και ένα μακρόστενο γραφειο με συρταρια και ντουλαπια...η τουαλέτα είχε πρόσβαση μόνο μέσα απ΄οτα 2 δωμάτια που εξυπηρετούσε και είχε πάντα ζεστό νερό...χειμώνα η Κρήτη δεν έχει τπτ τρελό τα δωμάτια ήταν παντα ζεστα. Τις τουαλέτες μας τις καθάριζαν και τις απολύμαναν καθαρίστριες κάθε Δευτέρα. Όσα δωμάτια ήταν σε οροφο ειχαν μπαλκονάκι που άνετα χωρουσε τραπεζακι με 2 καρεκλες.

Ιντερνετ ασυρματο παντού με ταχύτητες που ανά δωμάτιο στα 2mbit καθαρά κατέβασμα τορρεντ και άλλα τόσα για ανέβασμα...(ήταν συνεργασία με το ΙΤΕ Κρήτης η εγκατάσταση του ιντερνετ και ηταν τοπ τεχνολογίας...τρελες ταχυτητες...για οσους δεν ξέρουν το ΙΤΕ Κρήτης ίδρυσε και την Forthnet)

Διπλα στις εστίες το Κλειστό Γήπεδο μπασκετ του ΤΕΙ (χωρητικοτητας σχεδόν 2χιλ ατόμων ολοκαίνουργιο με γυμναστήριο μέσα και ολα αυτά αποκλειστική χρήση μόνο για τους φοιτητές του ΤΕΙ...απαγορεύονταν τοπικά αθλητικά σωματεία.Διπλα στο κλειστο το ΤΕΙ και η λεσχη.

Βαζω φωτο που βρηκα στο νετ απο δωματιο της εστιας και το κλειστο του ΤΕΙ.

DSC_0063.jpg

teiirakliou12.jpgesties.jpg

Δημοσ.

να θες να χέσεις και να φοράς ρούχα για να πας να χέσεις...

Εντάξει προσωπικά ακόμα και στο σπίτι μου, με ρούχα πάω για να χέσω οπότε δε το έχω πρόβλημα....χαχα   :-D

Βασικά πιο πολύ οι κοπέλες τo έχουν θέμα με τις κοινόχρηστες πιστεύω λόγω και αυξημένου κινδύνου στα γυναικολογικά...

Αλλά ναι η κατάσταση που περιγράφεις ακούγεται πολύ καλύτερη....και μόνο το 2mbit ίντερνετ που λες είναι μέγιστη πολυτέλεια....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρχικη τιμη 370 σημαινει οτι θα ειναι το μικροτερο και θα κοιταει πισω.

αυτα που θα κοιτανε θαλλασσα εξτρα ευρω στην τιμη...

αν αξιζουν τοσα χρηματα?σιγουρα αν τα χεις τα δεινεις επειδη ειναι "καινουργια" και κεντρο και με θεα θαλασσα.να κανουν εκπτωσεις 1η χρονια χρησης δεν παιζει οποτε οι τιμες θα ναι τσιμπημενες...

Σιγά μην πληρώνει 50-100 παραπάνω την θέα.Τα μεγαλύτερα διαμερίσμα άντε να κάνουν 40 ευρώ παραπάνω τα μεσαία και άλλα τόσο παραπάνω μετά τα 50 τμ.

Αν καταφέρνεις και κάνεις 100 ευρώ λογαριασμό το δίμηνο σε δωμάτιο 32τμ που δεν έχει πλυντήριο και κανονική κουζίνα για μαγείρεμα (που και να είχε κανονική κουζίνα ποιος φοιτητής θα χρησιμοποιεί) τότε είσαι μεγάλος μάγκας!

Κλιματιστικό έχει daikin που είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει σαν μάρκα στον κλιματισμό. Ε σε ένα δωμάτιο τόσο μικρό και με τόσο καλή θερμομόνωση και με τοπ κλιματιστικό ζεσταίνετε πάμφθηνα το σπίτι. Χώρια ότι αν αράζεις με άλλα 1-2 φιλαράκια το σπίτι ζεσταίνετε μόνο από τα άτομα.

Καλησπερα. Ειχα παει να δω τα δωματια απο αρχες ιουνη, πριν καλα καλα ανοιξει η εστια. Τα δωματια και το ολο κονσεπτ, ειναι φανταστικα. Απλα οι τιμες λιγο τσουχτερες. Ξεκινα απο 370 στον 1ο οροφο με θεα πισω. Στον 3ο οροφο με θεα μπροστα, βλεπει ΛΙΓΟ θαλασα η τιμη ηταν 450 στο 32αρι και οσο ανεβαινες οροφο ανεβαινε και η τιμη. Στα 2αρια με θεα θαλασσα η τιμη ξεπερνα τα 500. Αν τα εχεις αξιζει, η κατασκευη και οι παροχες σε συναρτηση την τοποθεσια ειναι αριστες. Αλλα...

ty γιατι δεν ηθελα να τα πω χυμα...

τωρα βεβαια για να χαλασω την δουλεια του backpacker που δηλωνει απλα θαυμαστης 2χρονια τωρα..!

στειλτε μου pm ή και εδω, δεν εχω θεμα και οποιος θελει σπιτι μαξ 5-10ετων απο 120ευρω με και χωρις κοινοχρηστα ας μου στειλει να του στειλω που ειχα βρει απο τοτε αρκετες "φοιτητικες πολ/κιες σε τει+αει και μερικες προς κεντρο"(οχι designatο εσωτερικο βεβαια)...και με 600ε μονοκατοικια με θεα ολη την πατρα με παρκινγκ αλλα χωρις πισινα.θα μπειτε 2-3 ατομα και θα παρετε και αυτοκινητο για μοστρα :P

αν δεν ειναι επιπλωμενα και τι εγινε...τοσα μαγαζια με τιμες χωμα και δοσεις υπαρχουν και θα ναι και καινουργια...

δεν μενω πατρα αλλα...

το μονο σιγουρο ειναι οτι η πατρα τα τελευταια ~4 χρονια ειναι πτωχευμενη πολη με τιμες που θα γελατε στα παντα(φαι,ποτο,ενοικια)!ουτε στο χωριο σας δεν εχουν τετοιες τιμες(κυριολεκτικα)...

http://www.insomnia.gr/topic/539761-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=53426565

https://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=wXcDVa3KI8XKaL25gKANεδω θα βρειτε τουλαχιστον 5 φοιτητικες πολ/κιες

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

ty γιατι δεν ηθελα να τα πω χυμα...

τωρα βεβαια για να χαλασω την δουλεια του backpacker που δηλωνει θαυμαστης 2χρονια τωρα..!στειλτε μου pm ή και εδω δεν εχω θεμα και οποιος θελει σπιτι μαξ 5-10ετων απο 120ευρω ας μου στειλει να του στειλω αρκετες "φοιτητικες πολ/κιες σε τει+αει και μερικες προς κεντρο"(οχι designatο εσωτερικο βεβαια)...και με 600ε μονοκατοικια με θεα ολη την πατρα με παρκινγκ αλλα χωρις πισινα.θα μπειτε 2-3 ατομα και θα παρετε και αυτοκινητο :P

η πατρα τα τελευταια 4 χρονια ειναι πτωχευμενη πολη με τιμες που θα γελατε στα παντα(φαι,ποτο,ενοικια)!ουτε στο χωριο σας δεν εχουν τετοιες τιμες(κυριολεκτικα)...

http://www.insomnia.gr/topic/539761-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=53426565

6 μήνες είναι ανοιχτή πως δηλώνω θαυμαστής της 2 χρόνια?  :huh:

Επίσης ξεκαθαρίσαμε από την αρχή οτι η σύγκριση αφορούσε κέντρο Πάτρας και γενικά τιμές στα κέντρα φοιτητουπόλεων που τα σπίτια ειναι κατά μεγάλο ποσοστό παλιά σε κάτω του μετρίου κατάσταση. Κοντά στα Πανεπιστήμια-ΤΕΙ σε ολες τις επαρχιακες πολεις εχει ολοκαινουργιες γκαρσονιερες σε αξιοπρεπείς τιμές δεν ειναι κάνα μυστικό. Αλλά αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο όπως οι περισσότεροι φοιτητές σε περιορίζει πολύ στις εξόδους σου και σου προκαλεί άλλα έξοδα (ταξί)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θαυμαστης( :P) και για τα επομενα χρονια

Μολις ειδα οτι τοτε σου χα δειξει αρκετα σπιτια που ηταν ανωτερα και κεντρο(100% υπαρχουν ακομη αξιοπρεπεστατα)ειτε το θες ειτε οχι το κεντρο εχει και καλυτερα κτιρια.το κτιριο της σμικ οπως ξερεις ειναι απλα μια ανακατασκευη απο παλιο δεκαετιων...το θεμα ειναι μην μας ζαλιζεις με τσαμπα παραπλανητικη διαφημιση...

κεντρο θεωρειτε και ανθουπολη,ψηλαλωνια, πελεκανεικα,μεση αγυια,αγ.σοφια  και με τα ποδια/ποδηλατο πανε...σιγα την μεγαλη πολη.(ειτε απο κει να σαι ειτε φοιτητης το αυτοκινητο δεν βολευει)

τεσπα οι διαφορες στις τιμες(φτασαμε να συζηταμε για 500+ε για απλο 2χωρο!) ειναι μεγαλες για να συζηταμε περαιτερω.καλες δουλειες και μακαρι να υπαρχει αναπτυξη στην περιοχη...

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...