Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Παρατηρησα οτι η μηχανη νεσπρεσο που εχω βγαζει θολο νερο , η μηχανη ειναι καινουργια 2 μηνες την εχω, τι μπορει να φταει λετε να θελει απο τωρα αφαλατωση ?
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ποσους καφεδες εχεις φτιάξει χονδρικά..; δε χανεις κατι να ξεκινήσεις με μια αφαλάτωση...
Speculoos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εδώ που είμαι το νερό έχει πολλά άλατα και το δοχείο της Νεσπρέσο το γεμίζω μόνο από την μπρίτα. Τη Νεσπρέσο την έχω επίσης ένα δίμηνο. Το πρόβλημα (;) που έχω και δεν το έχω δει αλλού είναι ότι το στόμιο στάζει. Ακόμα και όταν έχει τελειώσει την παρασκευή του καφέ αυτό για το επόμενο δίλεπτο συνεχίζει να στάζει σταγόνα-σταγόνα. Μερικές σταγόνες μένουν για πάντα στο στόμιο και όταν πάω να βάλω καινούργια κάψουλα (που μπορεί να είναι την επόμενη μέρα) τότε αυτές οι θολές και μαυριδερές σταγόνες πέφτουν. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε με εμφιαλωμένο νερο και εναλλακτικά κάνε μια αφαλάτωση με το ειδικό κιτ που πουλανε να δεις αν θα στρώσει... πιθανώς να φταίει το νερο..
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τι ειναι "μπρίτα" ; Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τι ειναι "μπρίτα" ; Sent from my iPhone using Insomnia https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=brita
idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εδώ που είμαι το νερό έχει πολλά άλατα και το δοχείο της Νεσπρέσο το γεμίζω μόνο από την μπρίτα. Τη Νεσπρέσο την έχω επίσης ένα δίμηνο. Το πρόβλημα (;) που έχω και δεν το έχω δει αλλού είναι ότι το στόμιο στάζει. Ακόμα και όταν έχει τελειώσει την παρασκευή του καφέ αυτό για το επόμενο δίλεπτο συνεχίζει να στάζει σταγόνα-σταγόνα. Μερικές σταγόνες μένουν για πάντα στο στόμιο και όταν πάω να βάλω καινούργια κάψουλα (που μπορεί να είναι την επόμενη μέρα) τότε αυτές οι θολές και μαυριδερές σταγόνες πέφτουν. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Δηλαδη βγαζεις την καψουλα, την πετας και σταζει ακομα? Εγω εχω την Dolce Gusto και αυτο το κανει αμα βγαλεις την καψουλα πολυ γρηγορα ή αν την αφησεις μεσα (γιατι οταν εσυ κλεισεις την μηχανη, η καψουλα εχει ακομα νερο μεσα και αν δεν την πεταξεις λογικο να σταζει)
Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ποσους καφεδες εχεις φτιάξει χονδρικά..; δε χανεις κατι να ξεκινήσεις με μια αφαλάτωση... Σχεδον εναν καθε μερα βαλε χοντρικα 70. Η κοπελα που το ειχα παρει μου ειχε πει οτι αν θελει αφαλατωση θα βγαλει ειδικη ενδειξη.
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Νομίζω στους 300 θέλει αλλα εξαρτάται και απο το νερό. Δε νομίζω ότι έχει ένδειξη... Είσαι βέβαιος; Δοκίμασε να αδειαζεις την καψουλα απο τη θέση της με το που κανείς τον καφε μήπως τυχόν κάνει ότι και η dolce gusto..
Anorymous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Νομίζω στους 300 θέλει αλλα εξαρτάται και απο το νερό. Δε νομίζω ότι έχει ένδειξη... Είσαι βέβαιος; Δοκίμασε να αδειαζεις την καψουλα απο τη θέση της με το που κανείς τον καφε μήπως τυχόν κάνει ότι και η dolce gusto.. ναι ρε εχει, οχι σε ολες η δικια μου εχει εκανε 100 ευρω και την πηρα 50 σε προσφορα. σημερα που εκανα καφε το νερο ηταν καθαρο μαλλον εφταιγε το νερο.
Silverage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μήπως έχουν ξεραθεί καφέδες; Την έχεις καθαρίσει καθόλου;
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μήπως έχουν ξεραθεί καφέδες; Την έχεις καθαρίσει καθόλου; εσωτερικα λες η το καλαθη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα