Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι η μηχανη νεσπρεσο που εχω βγαζει θολο νερο , η μηχανη ειναι καινουργια 2 μηνες την εχω, τι μπορει να φταει λετε να θελει απο τωρα αφαλατωση ?

Δημοσ.

Εδώ που είμαι το νερό έχει πολλά άλατα και το δοχείο της Νεσπρέσο το γεμίζω μόνο από την μπρίτα. Τη Νεσπρέσο την έχω επίσης ένα δίμηνο.

Το πρόβλημα (;) που έχω και δεν το έχω δει αλλού είναι ότι το στόμιο στάζει. Ακόμα και όταν έχει τελειώσει την παρασκευή του καφέ αυτό για το επόμενο δίλεπτο συνεχίζει να στάζει σταγόνα-σταγόνα. Μερικές σταγόνες μένουν για πάντα στο στόμιο και όταν πάω να βάλω καινούργια κάψουλα (που μπορεί να είναι την επόμενη μέρα) τότε αυτές οι θολές και μαυριδερές σταγόνες πέφτουν. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Δοκίμασε με εμφιαλωμένο νερο και εναλλακτικά κάνε μια αφαλάτωση με το ειδικό κιτ που πουλανε να δεις αν θα στρώσει... πιθανώς να φταίει το νερο..

Δημοσ.

Εδώ που είμαι το νερό έχει πολλά άλατα και το δοχείο της Νεσπρέσο το γεμίζω μόνο από την μπρίτα. Τη Νεσπρέσο την έχω επίσης ένα δίμηνο.

Το πρόβλημα (;) που έχω και δεν το έχω δει αλλού είναι ότι το στόμιο στάζει. Ακόμα και όταν έχει τελειώσει την παρασκευή του καφέ αυτό για το επόμενο δίλεπτο συνεχίζει να στάζει σταγόνα-σταγόνα. Μερικές σταγόνες μένουν για πάντα στο στόμιο και όταν πάω να βάλω καινούργια κάψουλα (που μπορεί να είναι την επόμενη μέρα) τότε αυτές οι θολές και μαυριδερές σταγόνες πέφτουν. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;

Δηλαδη βγαζεις την καψουλα, την πετας και σταζει ακομα? Εγω εχω την Dolce Gusto και αυτο το κανει αμα βγαλεις την καψουλα πολυ γρηγορα ή αν την αφησεις μεσα (γιατι οταν εσυ κλεισεις την μηχανη, η καψουλα εχει ακομα νερο μεσα και αν δεν την πεταξεις λογικο να σταζει)

Δημοσ.

ποσους καφεδες εχεις φτιάξει χονδρικά..;

δε χανεις κατι να ξεκινήσεις με μια αφαλάτωση...

Σχεδον εναν καθε μερα βαλε χοντρικα 70.

Η κοπελα που το ειχα παρει μου ειχε πει οτι αν θελει αφαλατωση θα βγαλει ειδικη ενδειξη. 

Δημοσ.

Νομίζω στους 300 θέλει αλλα εξαρτάται και απο το νερό. Δε νομίζω ότι έχει ένδειξη... Είσαι βέβαιος;

Δοκίμασε να αδειαζεις την καψουλα απο τη θέση της με το που κανείς τον καφε μήπως τυχόν κάνει ότι και η dolce gusto..

Δημοσ.

Νομίζω στους 300 θέλει αλλα εξαρτάται και απο το νερό. Δε νομίζω ότι έχει ένδειξη... Είσαι βέβαιος;

Δοκίμασε να αδειαζεις την καψουλα απο τη θέση της με το που κανείς τον καφε μήπως τυχόν κάνει ότι και η dolce gusto..

ναι ρε εχει, οχι σε ολες η δικια μου εχει εκανε 100 ευρω και την πηρα 50 σε προσφορα.

σημερα που εκανα καφε το νερο ηταν καθαρο μαλλον εφταιγε το νερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...