Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος λογιστικής από το ΤΕΙ Πειραιά και θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό,ώστε να έχω ένα χαρτί ακόμα για να είμαι ανταγωνιστικότερος....

θεωρείται ότι αυτό http://www.metropolitan.edu.gr/study-programs/postgraduate-programs/ma-school-of-economics-and-management/mba-in-international-business.html αξίζει;

Δεν θέλω να δώσω τσάμπα τα χρήματα (περίπου 5500). τι με συμβουλεύεται να κάνω;

Δημοσ.

Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος λογιστικής από το ΤΕΙ Πειραιά και θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό,ώστε να έχω ένα χαρτί ακόμα για να είμαι ανταγωνιστικότερος....

θεωρείται ότι αυτό http://www.metropolitan.edu.gr/study-programs/postgraduate-programs/ma-school-of-economics-and-management/mba-in-international-business.html αξίζει;

Δεν θέλω να δώσω τσάμπα τα χρήματα (περίπου 5500). τι με συμβουλεύεται να κάνω;

Αν εχεις καλους βαθμους ψαξε να βρεις καποιο δωρεαν (εαν υπαρχει) ή με χαμηλα διδακτρα σε καποιο ΑΕΙ. Για το συγκεκριμενο δεν εχω καποια αποψη.

Δημοσ.

με ένα χιλιάρικο λιγότερο κάνεις MBA και εκεί που είσαι τώρα. Ανταγωνιστικότερος δεν γίνεσαι απλά με ένα ¨χαρτί¨ παραπάνω αλλά αν είσαι καλύτερος από τους άλλους

Δημοσ.

με ένα χιλιάρικο λιγότερο κάνεις MBA και εκεί που είσαι τώρα. Ανταγωνιστικότερος δεν γίνεσαι απλά με ένα ¨χαρτί¨ παραπάνω αλλά αν είσαι καλύτερος από τους άλλους

στο ΤΕΙ αναφέρεσαι; άπλα το σκέφτομαι για amc επειδή το πτυχίο είναι από το university of east london

Δημοσ.

στο ΤΕΙ αναφέρεσαι; άπλα το σκέφτομαι για amc επειδή το πτυχίο είναι από το university of east london

Γιατί θεωρείς ότι το University of East London είναι καλύτερο από το ΤΕΙ Πειραιά ?

Με πολύ λιγότερα χρήματα (αλλά περισσότερο χρόνο και κόπο), εφόσον θες να ασχοληθείς με λογιστική ή οικονομικά θα σου πρότεινα μια επαγγελματική πιστοποίηση (που δε θα σε δεσμεύσει και full time).

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θεωρείς ότι το University of East London είναι καλύτερο από το ΤΕΙ Πειραιά ?

Με πολύ λιγότερα χρήματα (αλλά περισσότερο χρόνο και κόπο), εφόσον θες να ασχοληθείς με λογιστική ή οικονομικά θα σου πρότεινα μια επαγγελματική πιστοποίηση (που δε θα σε δεσμεύσει και full time).

Για το acca λες; Το σκεφτόμουν και εγώ άπλα θέλει πολύ δουλειά τουλάχιστον 4 χρονιά....

εγώ δουλεύω και δεν ξερω  αν θα έχω τόσο χρόνο όσο χρειάζεται  

Δημοσ.

Για το acca λες; Το σκεφτόμουν και εγώ άπλα θέλει πολύ δουλειά τουλάχιστον 4 χρονιά....

εγώ δουλεύω και δεν ξερω  αν θα έχω τόσο χρόνο όσο χρειάζεται  

Ακριβώς επειδή δουλευεις στο λέω

1. και τα 2 θέλουν χρόνο

2. το ACCA (είναι μια επιλογή) το διαβάζεις τις ώρες που θες

3. αφού δουλεύεις ... ρώτα στη δουλειά σου πιο από τα 2 σου προτίνουν

4. Το ACCA το "προλαβαίνουν" πολλοί , που δουλευουν σε αρκετά πιεστικά/απαιτητικά περιβάλλοντα/θέσεις ... δεν θα είσαι ο 1ος

5. 4 χρόνια MAX ... 13/4 = 3,5 εξάμηνα = 2 χρόνια MIN

ΥΓ: πόσο πιο "ανταγωνιστικός" ελπίζεις να γίνεις με ενα ΜΒΑ από το AMC ?

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή δουλευεις στο λέω

1. και τα 2 θέλουν χρόνο

2. το ACCA (είναι μια επιλογή) το διαβάζεις τις ώρες που θες

3. αφού δουλεύεις ... ρώτα στη δουλειά σου πιο από τα 2 σου προτίνουν

4. Το ACCA το "προλαβαίνουν" πολλοί , που δουλευουν σε αρκετά πιεστικά/απαιτητικά περιβάλλοντα/θέσεις ... δεν θα είσαι ο 1ος

5. 4 χρόνια MAX ... 13/4 = 3,5 εξάμηνα = 2 χρόνια MIN

ΥΓ: πόσο πιο "ανταγωνιστικός" ελπίζεις να γίνεις με ενα ΜΒΑ από το AMC ?

Εγώ από λογιστική περνώ excemption απο f1,f2,f3. Η αλήθεια είναι ότι ενα μεταπτυχιακό χτυπάει στο μάτι αυτού που βλέπει το βιογραφικό σου(ειδικά αν δει ότι είναι από london) 

Δημοσ.

Εγώ από λογιστική περνώ excemption απο f1,f2,f3. Η αλήθεια είναι ότι ενα μεταπτυχιακό χτυπάει στο μάτι αυτού που βλέπει το βιογραφικό σου(ειδικά αν δει ότι είναι από london) 

Δεν είμαι λογιστής / ελεγκτής κλπ ...

Στο μάτι μου αν έβλεπα ότι έχεις ξεκινήσει το ACCA (δε λέω να το έχεις τελειώσει) χτυπάει ΠΟΛΥ παραπάνω από το 124ο στη καταταξη των πανεπιστημίων της Αγγλίας. Σου έχει πει κάποιος ότι αυτό χτυπάει στο μάτι του ή το υποθέτεις ?

Μη πιστέψεις εμένα .... ρώτα την "αγορά" στην οποία κινείσαι. 

Ανταγωνιστικός χωρίς δουλειά δε γίνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
Στο μάτι μου αν έβλεπα ότι έχεις ξεκινήσει το ACCA (δε λέω να το έχεις τελειώσει) χτυπάει ΠΟΛΥ παραπάνω από το 127ο στη καταταξη των πανεπιστημίων της Αγγλίας.

Μη πιστέψεις εμένα .... ρώτα την "αγορά" στην οποία κινείσαι. 

Έχει δίκιο ο DrLo.

ACCA > οποιοδήποτε MSc στη Λογιστική δεν έρχεται από top 20 πανεπιστήμιων. Τα top 20 τα κοντράρει άνετα, στη θέση σου δεν θα έμπαινα καν στο δίλλημα.

Το μόνο μειονέκτημα με τα ACCA/CIMA και παρεμφερείς πιστοποιήσεις είναι ότι χωρίς εργασιακή εμπειρία πρέπει πραγματικά να είσαι καλός και συστηματικός αλλιώς είναι σαν να μαθαίνεις θεωρητικά να οδηγάς χωρίς να έχεις μπει ποτέ σε αμάξι.

Εκεί ίσως χρειαστεί να ψήσεις τον μελλοντικό εργοδότη ότι "το 'χεις" καθώς η μεγαλύτερη πλειοψηφία ανθρώπων που έχει τις πιστοποιήσεις τις απέκτησε δουλεύωντας παράλληλα.

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο DrLo.

ACCA > οποιοδήποτε MSc στη Λογιστική δεν έρχεται από top 20 πανεπιστήμιων. Τα top 20 τα κοντράρει άνετα, στη θέση σου δεν θα έμπαινα καν στο δίλλημα.

Το μόνο μειονέκτημα με τα ACCA/CIMA και παρεμφερείς πιστοποιήσεις είναι ότι χωρίς εργασιακή εμπειρία πρέπει πραγματικά να είσαι καλός και συστηματικός αλλιώς είναι σαν να μαθαίνεις θεωρητικά να οδηγάς χωρίς να έχεις μπει ποτέ σε αμάξι.

Εκεί ίσως χρειαστεί να ψήσεις τον μελλοντικό εργοδότη ότι "το 'χεις" καθώς η μεγαλύτερη πλειοψηφία ανθρώπων που έχει τις πιστοποιήσεις τις απέκτησε δουλεύωντας παράλληλα.

δουλεύω σε πολυεθνική στο finance. άπλα σκεφτόμουν να το ξεκίναγα αργότερα πρώτα να εκανα ένα μεταπτυχιακό και μετά αυτό  

δεν ξέρω έχω μπερδευτεί ρε παιδιά....είναι τόσο χάλια τα πράγματα έξω που πλέον πρέπει να έχει πολλά χαρτιά και προϋπηρεσία

Δημοσ.

δουλεύω σε πολυεθνική στο finance. άπλα σκεφτόμουν να το ξεκίναγα αργότερα πρώτα να εκανα ένα μεταπτυχιακό και μετά αυτό  

Ακόμα καλύτερα, ζήτα να σου καλύψουν τα έξοδα. Γιατί να κάνεις μεταπτυχιακό σπαταλώντας χρόνο και χρήμα αφού υπάρχει το ACCA? Το οποίο αναγνωρίζεται παντού.

Και όντας ACCA certified ζητάς και μια αύξηση ή μεταπηδάς πχ σε Big4 πολύ πιο άνετα.

Δες κι εδώ για περισσότερα:

http://www.insomnia.gr/topic/460744-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1cca/

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα, ζήτα να σου καλύψουν τα έξοδα. Γιατί να κάνεις μεταπτυχιακό σπαταλώντας χρόνο και χρήμα αφού υπάρχει το ACCA? Το οποίο αναγνωρίζεται παντού.

Και όντας ACCA certified ζητάς και μια αύξηση ή μεταπηδάς πχ σε Big4 πολύ πιο άνετα.

Δες κι εδώ για περισσότερα:

http://www.insomnia.gr/topic/460744-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1cca/

Κατά πάσα πιθανότητα θα μου καλύψουν τα έξοδα για την πρώτη ενότητα που δίνουν Δεκέμβρη!

enough said ....

;;;;

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα μου καλύψουν τα έξοδα για την πρώτη ενότητα που δίνουν Δεκέμβρη!

;;;;

Θέλω να πω :

"Δουλεύεις σε πολυεθνική, σε οικονιμικά (Accounting ή Finance) και σοβαρά σκέφτεσαι ποιά είναι καλύτερη επιλογή μεταξύ AMC και ACCA ???"

Είναι αστείο και να το συζητάμε. Ρώτα 100 (που λέει ο λόγος) ψιλοσχετικούς με το χώρο σου και πες μου ποιοί σου προτείναν το 1ο.

Ανάλογα με τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον ψάξε τι υπάρχει από επαγγ. πιστοποιήσεις (ACCA / CIMA / CFA κλπ).

Επίσης, αν δουλεύεις έστω και σε μια "καλούτσικη" θέση στην εταιρεία σου θα σου έλεγα σε κάθε περίπτωση να ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ το ΜΒΑ στο AMC.

Κάποιες δουλειές από μόνες τους είναι πολύ καλύτερα "σχολεία" από τα καλύτερα πανεπιστήμια.

Κράτα το χρόνο σου και την ενέργειά σου να τον "ρίξεις" στη δουλειά σου όσο περισσότερο μπορείς, να "πάρεις" όσα περισσότερα μπορείς. Τα 5,5Κ κράτα τα για ταξίδια/εκδρομές να φορτίζεις της μπαταρίες σου μετά από τη δουλειά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...