Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αληθεια ρε παιδια γιατι να μην μπορει καποιος να ζει μονος του να παει πχ στο βουνο και να ζει απο την φυση ?

Αυτο ειναι αλλο θεμα. 

@nicoc89 Καλοκαιρι ειναι, οι mod λειπουν, οποτε το τοπικ εχει καποιες ωρες παραπανω ζωης. Κανε τα κουμαντα σου

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς κάνεις κάτι τέτοιο, εξαρτάται πόσο τσακωμένος είσαι με τη φαιά ουσία.

Για την ιστορία πάντως, μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 14 πιο στυλάτους τρόπους να αυτοκτονήσεις, η χίπικη απομόνωση είναι τρε μπανάλ πλέον.

Δεν ειπα να ζω σε σπηλια αλλα μπορω να παω σε ενα βουνο να χτησω ενα σπιτι να βαλω φωτοβολταικα και ανεμογεννητρια να εχω και τον κηπο μου και να ειμαι free.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπα να ζω σε σπηλια αλλα μπορω να παω σε ενα βουνο να χτησω ενα σπιτι να βαλω φωτοβολταικα και ανεμογεννητρια να εχω και τον κηπο μου και να ειμαι free.

• Like 1
Δημοσ.

το εχω δει , ναι ζει ενεργιακα αυτονομα αλλα παλι ανηκει στο κρατος εγω αυτο λεω να μπορουσε καποιος να ζει για παρτι του να μην πληρωνε φορους να μην πηγαινε φανταρος κλπ κλπ

Δημοσ.

Θα μπορούσε να γίνεται με μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν έχεις καμιά απαίτηση από το κράτος (σε παροχές, σε παιδεία, υγεία, επιδόματα, δρόμους, οτιδήποτε) και ότι και συ δεν έχεις καμιά υποχρέωση απέναντι στο κράτος! Είμαι περίεργος πόσοι θα το κάνανε!

• Like 2
Δημοσ.

Μαγικες λεξεις "χτιζω σπιτι" και "εγκατασταση φ/β". Οχι αυτα δεν μπορεις, γιατι βασει νομου ειναι παρανομο να τα χτισεις -εγκαταστησεις χωρις αδειες και ειδικα σε δημοσιους χωρους.

Δημοσ.

εγω αυτο λεω να μπορουσε καποιος να ζει για παρτι του να μην πληρωνε φορους να μην πηγαινε φανταρος κλπ κλπ

Γράψου σε κόμμα, κατα προτίμηση αριστερό

Δημοσ.

Γράψου σε κόμμα, κατα προτίμηση αριστερό

Θεωρητικά πάντα..όσο πιο αριστερά πας τόσο πιο πολύ μεγαλώνει το κράτος...φτάνοντας στον κομμουνισμό που καταργεί τελείως την ιδιωτική περιουσία. 

Βέβαια άμα ξεπεράσουμε και τον κομμουνισμό φτάνουμε στην αναρχία και την πλήρη κατάλυση του κράτους άρα θα ικανοποιηθεί και ο φίλος. :)

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε να γίνεται με μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν έχεις καμιά απαίτηση από το κράτος (σε παροχές, σε παιδεία, υγεία, επιδόματα, δρόμους, οτιδήποτε) και ότι και συ δεν έχεις καμιά υποχρέωση απέναντι στο κράτος! Είμαι περίεργος πόσοι θα το κάνανε!

ναι γιατι τωρα εχουμε απολα  :mrgreen:

Μαγικες λεξεις "χτιζω σπιτι" και "εγκατασταση φ/β". Οχι αυτα δεν μπορεις, γιατι βασει νομου ειναι παρανομο να τα χτισεις -εγκαταστησεις χωρις αδειες και ειδικα σε δημοσιους χωρους.

τι εστι δημοσιος χωρος δηλαδη αν πας σε μια ακατοίκητη περιοχη που δεν υπαρχει φυσικα δασος πιο ειναι το προβλημα ? 

Θεωρητικά πάντα..όσο πιο αριστερά πας τόσο πιο πολύ μεγαλώνει το κράτος...φτάνοντας στον κομμουνισμό που καταργεί τελείως την ιδιωτική περιουσία. 

Βέβαια άμα ξεπεράσουμε και τον κομμουνισμό φτάνουμε στην αναρχία και την πλήρη κατάλυση του κράτους άρα θα ικανοποιηθεί και ο φίλος. :)

η αναρχια θα ηταν μια καλη φαση νομιζω αλλα πρακτικα δυστηχως ειναι αδυνατη 

Δημοσ.

ναι γιατι τωρα εχουμε απολα  :mrgreen:

τι εστι δημοσιος χωρος δηλαδη αν πας σε μια ακατοίκητη περιοχη που δεν υπαρχει φυσικα δασος πιο ειναι το προβλημα ? 

η αναρχια θα ηταν μια καλη φαση νομιζω αλλα πρακτικα δυστηχως ειναι αδυνατη 

Το είπα και πριν, ζεις σαν τους γύφτους και δε σε πειράζει κανείς :P

Δημοσ.

Ο χωρος, δεν ειναι κατι που δεν ανηκει πουθενα. Ακομη και στους εξωγηινους να ανηκει, παλι καπου θα ανηκει. Δεν υπαρχει κομματι γης το οποιο να ανηκει στον "κανενα".

• Like 1
Δημοσ.

Ο χωρος, δεν ειναι κατι που δεν ανηκει πουθενα. Ακομη και στους εξωγηινους να ανηκει, παλι καπου θα ανηκει. Δεν υπαρχει κομματι γης το οποιο να ανηκει στον "κανενα".

οχι στον κανενα δεν ανηκει ανηκει σε ολους ομως και μεσα στους ολους ειμαι εγω, εσυ οποτε εχουμε το δικαιωμα αυτο θεωρητικα 

Το είπα και πριν, ζεις σαν τους γύφτους και δε σε πειράζει κανείς :P

και οι τσιγγανοι οργανομενοι κοινωνια ειναι .

Δημοσ.

οχι στον κανενα δεν ανηκει ανηκει σε ολους ομως και μεσα στους ολους ειμαι εγω, εσυ οποτε εχουμε το δικαιωμα αυτο θεωρητικα 

Σωστο, αλλα σου ανηκει με καποιες προϋποθεσεις, οπως πχ μπορεις να το περπατησεις, να κανεις πικ νικ, να στησεις εστω και σκηνη να κανεις καμπιγκ για καμποσο καιρο, αλλα δεν μπορεις να δημιουργησεις σταθερη κατασκευη. Διοτι αν το κανεις εσυ, γιατι να μην το κανω κι εγω, κι ο αλλος διπλα, και οχι στο βουνο, σε ενα χωρο μεσα στην πολη, που ανησει σε ολους μας, πχ μια παραλημνια εκταση, ενα παρκο κλπ, εμεις πχ γιατι πληρωσαμε εξτρα λεφτα για αγορα οικοπεδου, ενω εσυ θα χτισεις χωρις αυτη την αγορα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...