nikolaras608 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σας εχω ενα προβλημα και θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε.Τον τελευταιο μηνα δεχτηκα 6 μηνυματα απο 6 διαφορετικα προφιλ του φεισμπουκ και τα 6 ειναι περιπου ομοια στην εμφανιση,σχεδον λενε τα ιδια αλλα με αλλες λεξεις.Θελω να σας ρωτησω με ποιο τροπο-ους (μπορω-δεν μπορω) να ανακαλυψω αν εχουν δημιουργηθει απο εναν μονο χρηστη αυτοι οι λογαριασμοι καθως στην ουσια με κοροιδευει θελωντας να με κανει να νομιζω οτι ειναι διαφορετικος χρηστης ο σε καθε ενα απο αυτους.Ποιες δυνατοτητες υπαρχουν για να δω αν ενα ατομο διαχειριζεται αυτα τα προφιλ ή διαφορετικα?
Mau-Maus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 δεν ειναι ο ιδιος , διαφορετικα ατομα ειναι και τα 6 συνεννοημένα ομως μεταξυ τους , το εχω παθει και γω παλια πολλες φορες !
christakos07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν υπάρχει τρόπος για να μάθεις Εκτός βέβαια αν γίνονται απειλές κατά της ζωής σου οπότε μπορείς να το πας μέσω δίωξης...
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σας εχω ενα προβλημα και θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε.Τον τελευταιο μηνα δεχτηκα 6 μηνυματα απο 6 διαφορετικα προφιλ του φεισμπουκ και τα 6 ειναι περιπου ομοια στην εμφανιση,σχεδον λενε τα ιδια αλλα με αλλες λεξεις.Θελω να σας ρωτησω με ποιο τροπο-ους (μπορω-δεν μπορω) να ανακαλυψω αν εχουν δημιουργηθει απο εναν μονο χρηστη αυτοι οι λογαριασμοι καθως στην ουσια με κοροιδευει θελωντας να με κανει να νομιζω οτι ειναι διαφορετικος χρηστης ο σε καθε ενα απο αυτους.Ποιες δυνατοτητες υπαρχουν για να δω αν ενα ατομο διαχειριζεται αυτα τα προφιλ ή διαφορετικα? οπως ειπαν απλα δεν μπορεις .το fb δεν προκειται να δωσει Ip κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα