Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορεί κανείς να παίρνει τα κλειδιά μαζί του όταν μπαίνει μέσα στη θάλασσα, προκειμένου να μην τα αφήνει μόνα κι έρημα στην τσάντα του στην παραλία; Παλιά είχα δεί κάτι κυλινδρικά κουτιά, που χώραγαν μέσα ίσα ίσα κλειδιά, με πόμα που βίδωνε υδατοστεγώς και το κρεμούσε κανείς στο λαιμό και έμπαινε στη θάλασσα κλπ.

Δημοσ.

απλά χρειάζεσαι κάτι σαν μια αδιάβροχη μπανάνα για να βάζεις πορτοφόλι λεφτά κτλ μέσα και να κάνεις μπάνιο με είχε απασχολήσει αρκετό καιρό και εμένα όταν είχα μετακομίσει τον πρώτο καιρό Κρήτη και δεν ήξερα κανέναν αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω φίλους και ειναι καλύτερα έτσι :P 

• Like 5
Δημοσ.

Αν αφήνεις το κινητό στο αμάξι με 35 εξωτερική θερμοκρασία υπό σκιά, δε θα το έχεις για πολύ ακόμη.

Εδω εγω στην παραλία το παίρνω και αν μείνει λιγο εξω και το δει ο ηλιος πετάει "Το iPhone σας εχει υπερθερμανθει.. μπλα μπλα"...

Δημοσ.

δεν ειναι ολα τα φωνια φουφουκες.οπου και να τα αφησεις,δουλευουν.....ολα τα πολυτιμα ,στο οχημα,κλειδωμα με το απλο κλειδι,και κρεμασμα αυτου,στον λαιμο,....

Δημοσ.

δεν ειναι ολα τα φωνια φουφουκες.οπου και να τα αφησεις,δουλευουν.....ολα τα πολυτιμα ,στο οχημα,κλειδωμα με το απλο κλειδι,και κρεμασμα αυτου,στον λαιμο,....

πάλι δεν βολεύει... αν δεν πάρκαρες κοντά απο εκεί που είσαι για τον οποιονδήποτε λόγο; θές εναν καφέ ενα νερό κάτι.... ή θες να πάρεις τηλέφωνο.. περπάτα με άμο στα πόδια και παντόφλες μεσα στον ήλιο με μαγιό και μουσκεμένος για να ανοίξεις το αμάξι και να τσεκάρεις κάτι στο κινητό, να πάρεις τηλέφωνο κάποιον ή να πάρεις λεφτά... ταλαιπωρία ειναι ή τα έχεις πάνω σου όλα σε μια αδιάβροχη θήκη και είσαι άνετος απλά θα φαίνεσαι κάπως (εκτός αν είσαι κορμάρα σαν και εμένα οπότε πάντα ωραίος φαίνεσαι :P και με το βρακί πάνω στο μαγιό :P ) ή κάνεις φίλους και πάτε με παρέα και τελείωσε η υπόθεση... 

Δημοσ.

Αυτό.

Προσωπικά έχω ένα αντίγραφο του απλού κλειδιού το οποίο παίρνει το μπάνιο του μαζί μου και τα υπόλοιπα στο αυτοκίνητο.

Για κάνα καφέ μπορεί να υπάρχουν 5-10 ευρώ στην τσάντα ανάμεσα σε αντιηλιακά, περιοδικά και πετσέτες.

Πρόβλημα με το κινητό δεν έχω αφού θα μείνει στο αυτοκίνητο. Τώρα για την "ανάγκη" του να έχω το κινητό δίπλα μου στο μπάνιο και να το τσεκάρω κάθε 5λεπτο δεν θα σχολιάσω γιατί ίσως να πικράνω πολλούς.

Όταν είμασταν πιτσιρίκοι και πηγαίναμε για μπάνιο οικογενειακά τα πράγματα ήταν απλά αφού όλο και κάποιος από τους γονείς ήταν δίπλα στα πράγματα (βέβαια δεν είχαμε και τις ανησυχίες για το iphone μας τότε).

Για τη λύση "μπάνιο με φίλους" τι σόϊ παρεϊστικο μπάνιο είναι αυτό αν ο ένας είναι έξω και φυλάει τα πράγματα; Γιατί αν δεν είναι κάποιος να τα φυλάει τότε ξαναγυρνάμε στο αρχικό ερώτημα (square one) σχετικά με το τι γίνεται με τα πολύτιμα αντικείμενα.

Ultimate λύση; Κατέβασμα στην παραλία με τα ελάχιστα δυνατά (κιλά και gadget)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό.

Προσωπικά έχω ένα αντίγραφο του απλού κλειδιού το οποίο παίρνει το μπάνιο του μαζί μου και τα υπόλοιπα στο αυτοκίνητο.

Για κάνα καφέ μπορεί να υπάρχουν 5-10 ευρώ στην τσάντα ανάμεσα σε αντιηλιακά, περιοδικά και πετσέτες.

Πρόβλημα με το κινητό δεν έχω αφού θα μείνει στο αυτοκίνητο. Τώρα για την "ανάγκη" του να έχω το κινητό δίπλα μου στο μπάνιο και να το τσεκάρω κάθε 5λεπτο δεν θα σχολιάσω γιατί ίσως να πικράνω πολλούς.

Όταν είμασταν πιτσιρίκοι και πηγαίναμε για μπάνιο οικογενειακά τα πράγματα ήταν απλά αφού όλο και κάποιος από τους γονείς ήταν δίπλα στα πράγματα (βέβαια δεν είχαμε και τις ανησυχίες για το iphone μας τότε).

Για τη λύση "μπάνιο με φίλους" τι σόϊ παρεϊστικο μπάνιο είναι αυτό αν ο ένας είναι έξω και φυλάει τα πράγματα; Γιατί αν δεν είναι κάποιος να τα φυλάει τότε ξαναγυρνάμε στο αρχικό ερώτημα (square one) σχετικά με το τι γίνεται με τα πολύτιμα αντικείμενα.

Ultimate λύση; Κατέβασμα στην παραλία με τα ελάχιστα δυνατά (κιλά και gadget)

απλα δεν παίζει να γίνει κάτι χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας...

γιατι δεν ζούμε και στο Σικάγο... έχετε τον χώρο σας (φυσικό ειναι αν είσαστε και μεγάλη παρέα δηλαδή πάνω απο 4 να μην πάτε πάντα όλοι μέσα) και απο εκει και πέρα δεν μπορεί κάποιος να πάει μεσα στην μέση σε 4 ξαπλώστρες να ψάχνει χωρίς να τον πάρει κανένας χαμπάρι ούτε οι δίπλα... και ακόμη και σε παραλία με πολύ κόσμο...

ενώ αν είσαι μόνος σου και έχεις μια ξαπλώστρα μονο στριμωγμένα με άλλες όλο και κάτι μπορεί να συμβεί ακόμη και απο τον διπλανό σου.... 

Δημοσ.

Θα πάρεις ένα μικρό τσαντάκι-θήκη που να τα χωράει όλα μέσα (κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι, γυαλιά) και κάθε φορά που θα μπαίνεις για μπάνιο, θα το χώνεις κάτω απτή ψάθα μέσα στην άμμο, αφήνωντας από πάνω ελεύθερη την τσάντα θαλάσσης. Έτσι, στην ακραία περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να κλέψει, θα πάρει απλώς την απέξω τσάντα που θα είναι πρακτικά άδεια και άχρηστη.

Εγώ έτσι κάνω και έχω βρει την υγειά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...