Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αν το δεις αμέσως τι θα καταφέρεις να κάνεις από εκεί που είσαι; Θυσία το βατραχοπέδιλο στον Ποσειδώνα; :P

Το κινητό είναι απαραίτητο μόνο στην περίπτωση που πάθεις εσύ κάτι, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας στο σημείο που βρίσκεσαι.

Δεν ειναι το τι θα κανεις αμεσως, αυτο εξαρταται απο την αποσταση που εισαι, μπορει η θαλασσα πχ να ειναι 20 λεπτα απο το σπιτι σου, ειναι ομως πιο πολυ ψυχολογικο, να υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα, κι εσυ να εισαι αμεριμνος χωρις να ξερεις τιποτε.

Δημοσ.

μωρε προτιμώ να με προειδοποιήσει και να μη καει, παρα να καει και να το καταλάβω μετα...  :-)

ένα νοκια καποτε το ειχα αποχαιρετήσει έτσι στη ρόδο (3-4 ώρες ξεχασμένο μεσα στο αυτοκίνητο, Αυγουστο, στον ηλιο...δεν ξανααναψε)

Πριν απο λιγες ημερες ειχα ενα παρομοιο μηνυμα στο android Lenovo S820 που εχω. Ηταν ακραια περιπτωση καθως ειχα ανοιχτο 3G, GPS, το κινητο στο ταμπλο του αυτοκινητο το μεσημερι και ταυτοχρονα το φορτιζα, πραγματικα δεν ηξερα οτι υπαρχει ενημερωση για υψηλη θερμοκρασια μπαταριας και αυτοματο κλεισιμο.

Η μηπως πιστευεις οτι μονο η Apple εχει βαλει τετοια προστασια στο τηλεφωνο της;

ΥΓ Δεν με ενδιαφερουν οι ανουσιες διαμαχες, μεταφερω απλα την πραγματικοτητα για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις περι κακου η κακου κινητου.

Δημοσ.

Πριν απο λιγες ημερες ειχα ενα παρομοιο μηνυμα στο android Lenovo S820 που εχω. Ηταν ακραια περιπτωση καθως ειχα ανοιχτο 3G, GPS, το κινητο στο ταμπλο του αυτοκινητο το μεσημερι και ταυτοχρονα το φορτιζα, πραγματικα δεν ηξερα οτι υπαρχει ενημερωση για υψηλη θερμοκρασια μπαταριας και αυτοματο κλεισιμο.

Η μηπως πιστευεις οτι μονο η Apple εχει βαλει τετοια προστασια στο τηλεφωνο της;

ΥΓ Δεν με ενδιαφερουν οι ανουσιες διαμαχες, μεταφερω απλα την πραγματικοτητα για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις περι κακου η κακου κινητου.

προφανώς και εγω δε πιστευω κατι τετοιο.. αλλος εγραψε τετοιο σχόλιο...

Ουτε και εγω το ήξερα οτι το εχει μεχρι που το άφησα στον ηλιο στη θαλασσα μεσα στην lifeproof θηκη και το είδα... :)

Δημοσ.

Η αναγκη για το κινητο διπλα σου, δεν ειναι μονο για να κανεις check in.

Σκεψου ενα ασχημο σεναριο οπου καποιος δικος παθαινει κατι τον τρεχουν στο νοσοκομειο, σε παιρνουν συνεχως τηλεφωνο, εσυ το εχεις στο αμαξι σου, και επιστρεφεις και το βλεπεις μετα απο 3-4 ωρες μπανιου και ηλιοθεραπειας...

αν έχω τέτοια θέματα λοιπόν, παίρνω ένα κινητό τύπου zer αδιάβροχο και το κουβαλάω μαζί μου.

βαράει και στη θάλασσα μέσα ..

έλεος..

ΓΕΝΙΚΑ, αν δεν έχω παρέα,

παίρνω τα απολύτως απαραίτητα στην παραλία, ήτοι τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ακριβές συσκευές και αξεσουάρ (ρούχα-γυαλιά κλπ.).

Και κάποιος απο την παρέα μένει πάντα πίσω..

Επειδή όμως το να φιλάς σκοπιά είναι και ξενέρωμα, καλύτερα να πηγαίνω όσο πιο λάιτ γίνεται.

Αν δεν έχω παρέα, υπάρχουν αξεσουάρ μέσης για τέτοιες δουλειές..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, ένα απλό κινητό του 20άρικου είναι ό,τι πρέπει για παραλία. Και να στο κλέψουν ή να βραχεί δεν έγινε και τίποτα :-)

Δημοσ.

Η αναγκη για το κινητο διπλα σου, δεν ειναι μονο για να κανεις check in.

Σκεψου ενα ασχημο σεναριο οπου καποιος δικος παθαινει κατι τον τρεχουν στο νοσοκομειο, σε παιρνουν συνεχως τηλεφωνο, εσυ το εχεις στο αμαξι σου, και επιστρεφεις και το βλεπεις μετα απο 3-4 ωρες μπανιου και ηλιοθεραπειας...

παντως και πριν βγουνε τα κινητα πηγαινε ο κοσμος κανονικα και για καφε και για μπανιο και εκανε και αμεριμνος την ηλιοθεραπεια του ενα 3ωρακι  !!  τωρα πλεον εχουν  εξαναγκάσει και εθισει τον ανθρωπο να μη μπορει λεπτο χωρις το κινητο του δυστυχως ...

εκτός τον απρόοπτων σεναρίων που όντος χρειάζεται, πιστεύω πως είναι και ψυχολογικό το να εχεις κινητό πάντα κοντά σου.. εδώ μέχρι το περίπτερο πάω και αν δεν παίρνω κινητό μαζι μου μου κακοφαίνεται...    

αυτο ακριβως ... εθισμος !

• Like 1
Δημοσ.

Δες κι αυτό :-)

http://www.newsbomb.gr/blogs/story/469688/axesoyar-poy-tha-sas-sosei-apo-toys-kleftes-tis-paralias-photosvideo

Και εννοείται όταν αφήνουμε πράγματα στο αυτοκίνητο τα βάζουμε στο πορτμπαγκάζ, όχι στην καμπίνα!

Tέλεια!!! Τώρα είναι μαζεμένα όλα μαζί τα πολύτιμα πράγματα για να σου τα πάρει με ευκολία όλα μαζί αυτός που θα σε δει να το θάβεις στην άμμο.

Και με τόση διαφήμιση από τον ίδιο τον κατασκευαστή δε θα έχει νόημα σε λίγο καιρό... Πιο δύσκολα να τα βρίσκουν τα πράγματα αν τα αφήνεις πάνω στην πετσέτα παρά κάτω από την εντελώς αθώα πετσέτα με ενσωματωμένο μαξιλάρι, τσέπη για κινητό κλπ. 

Δημοσ.

Συμφωνώ, ένα απλό κινητό του 20άρικου είναι ό,τι πρέπει για παραλία. Και να στο κλέψουν ή να βραχεί δεν έγινε και τίποτα :-)

έχασες την SIM

Δημοσ.

έχασες την SIM

μπα , θα εχεις μια δευτερη μαζι σου οχι την κανονικη !

ισα για να λες οτι εχεις τηλ   ...

Δημοσ.

έχασες την SIM

μπα , θα εχεις μια δευτερη μαζι σου οχι την κανονικη !

ισα για να λες οτι εχεις τηλ   ...

Sim με το ίδιο νούμερο βγάζεις αμέσως, δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

τα τηλ που ειναι αποθηκευμενα στην σιμ ομως ?? ;)

Ε οι περισσότεροι τα έχουν και αλλού πλέον! Στην κύρια συσκευή, σε ένα mail, σε ένα cloud, στον υπολογιστή τους...άσε που ακόμα κι αυτό να γίνει είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να βρεις τα νούμερα που θέλεις (από fb κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...