Mirsini_gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Τι χρειάζεται για να βγάλω καταναλωτικό δάνειο? Εκτός από εκκαθαριστικό,τι άλλa? Με ενδιαφέρει ένα ποσό γύρω στις 2000,το εισόδημα μου για το 2013 ήταν σχεδόν 10.000. Δεν έχω κάποιο ακίνητο στο όνομα μου. Αν δεν βάλω εγγυητή,θα καταφέρο τίποτα?? Πληρώνομαι από alpha bank,βοηθάει αυτό σε περιπτώση που το πάρω από εκεί?? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από Mirsini_gr
Backpacker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δίνουν ακόμα καταναλωτικά? Εδώ δεν δίνουν επαγγελματικά να ανασάνει κάνας επιχειρηματίας...
Mirsini_gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γιατί να μην δίνουν? Κάποιος γνώστης ας με διαφωτίσει!!
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τα εχουν κόψει οι τράπεζες τα καταναλωτικά... Μόλις 1-2% των αιτησεων περνάει πλέον κ αυτο πρεπει να έχεις πάνω απο 12000 ετήσιο εισόδημα.
Backpacker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πιστεύω μια πιστωτική είναι πολύ πιο εύκολη και θα κάνεις την δουλειά σου...μπορεί να έχει όριο κάνα 1500άρι πιστεύω.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Με τα κριτήρια που αναφέρεις δεν μπορείς να πάρεις ουτε πιστωτική, το καταναλωτικό το ξεχνας.
kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 δεν μπορεις να το παρεις απευθειας αλλα μεσω 3ων π.χ. ζαρα ,media markt ,eshop κτλ. μαλλον θα την παρεις...
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αν προσπαθήσεις να πάρεις μάλλον το πιο πιθανό είναι η alpha bank που έχεις και το payroll αλλιώς μπορείς να πάρεις αυτή την περίοδο καταναλωτικό δάνειο εύκολα μόνο με προσημείωση ακινήτου είτε με δέσμευση χρημάτων ως cash collateral.
kfyros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 χωρίς εγγυητή , απίθανο. Και μεγαλύτερο εισόδημα να είχες, δεν στο δίνουν αν πληρώνεις νοίκια-δεκο κλπ.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Τι θες να κανεις? Για τοσο μικρο ποσο και να σου εδιναν τωρα το δανειο δεν θα επρεπε να το παρεις γιατι δεν θα συμφερει, βγαλε μια πιστωτικη να τελειωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα