mathsrule Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γεια, ειμαι ο Κώστας! Γεια σου Κώστα, τι κάνεις;
mathsrule Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ...κι εγώ!!! Όπα, μεγάλε! Έχουμε ήδη έναν Κώστα πιο πάνω, δεν παίζει να σε λένε κι εσένα έτσι! Πες μας, κλέφτη ονομάτων, πώς σε λένε;
deesnider Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Όπα, μεγάλε! Έχουμε ήδη έναν Κώστα πιο πάνω, δεν παίζει να σε λένε κι εσένα έτσι! Πες μας, κλέφτη ονομάτων, πώς σε λένε; Έχεις ένα δίκιο να το θεωρείς απίθανο, δε λέω...έχω σπανιότατο όνομα! Το μόνο πιο σπάνιο απ' το δικό μου, είναι το «Αναξίμανδρος»...
mathsrule Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Έχεις ένα δίκιο να το θεωρείς απίθανο, δε λέω...έχω σπανιότατο όνομα! Το μόνο πιο σπάνιο απ' το δικό μου, είναι το «Αναξίμανδρος»... Ώρα να αποκαλύψω κι εγώ το δικό μου όνομα. Με λένε Ονούρφιο Αφροξυλάνθο, αλλά με φωνάζουν και Γιώργο που και που.....
Razor_7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με λένε Ευτύχη, του Ματσαμπλόκου του Κώστα ανηψιός είμαι.Ευχαριστώ! 1
mathsrule Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με λένε Ευτύχη, του Ματσαμπλόκου του Κώστα ανηψιός είμαι.Ευχαριστώ! Γεια σου Ευτύχη! Έλα κι εσύ στην παρέα!
Johny Q Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 3ος Κώστας ο γράφων.. Άλλος ένας και πιάνουμε τραπέζι για δηλωτή..
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 sorry παιδιά αλλα το nick το έχω κάνει register, οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα