Phoenix7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, έχουμε έναν παλιό καταψύκτη, αλλά σε άριστη κατάσταση λόγω μη χρήσης. Η μάρκα είναι Gorenje και το μοντέλο GT 21 από ότι γράφει πάνω , δυστυχώς δεν έχω το βιβλίο με τις οδηγίες, ξέρει κάποιος τι πρέπει να πατήσω για να τον ρυθμίσω σωστά; παραθέτω μια φωτογραφία με τα κουμπιά που έχει
idomeneas7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Χωρις να ξερω, μαντευω οτι απλα γυρνας το κουμπι στην επιθυμητη ενταση, το καλοκαιρι αν τον εχεις γεματο το βαζεις στο φουλ, αν τον εχεις μισογεματο στο μισο, κλπ. Δοκιμασε να βαλεις νερα μεσα για αρχη και μια θερμοκρασια που νομιζεις οτι ειναι σωστη για να το τσεκαρεις.
madsc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν βάζεις ένα θερμόμετρο ψυγείου μέσα, να δεις τί temps πιάνει σε κάθε ρύθμιση; Τα κατεψυγμένα τρόφιμα γράφουν επάνω πόσο καιρό μπορείς να τα συντηρήσεις ανάλογα με την θερμοκρασία. Εύκολο είναι. /sc
veteranos123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 το καλοκαιρι αν τον εχεις γεματο το βαζεις στο τέρμα Μέγα λάθος.
Phoenix7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 προς το παρών έχω αφήσει ένα μπουκάλι μέσα να δω αν η θερμοκρασία λειτουργεί τουλάχιστον, το 3ο κουμπί (πορτοκαλί) δεν έχω ιδέα τι κάνει. Σε άλλους καταψύκτες που έψαξα είναι για Superfrost που δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχει από την απλή ψύξη
chsam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στις 3/8/2014 στις 10:52 ΜΜ, Phoenix7 είπε προς το παρών έχω αφήσει ένα μπουκάλι μέσα να δω αν η θερμοκρασία λειτουργεί τουλάχιστον, το 3ο κουμπί (πορτοκαλί) δεν έχω ιδέα τι κάνει. Σε άλλους καταψύκτες που έψαξα είναι για Superfrost που δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχει από την απλή ψύξη Το πορτοκαλί ειναι για τις λειτουργίες super freeze/frost και normal.Η λειτουργία Superfreeze είναι πχ στην περιπτωση που βαζεις κατι με φυσιολογικη θερμοκρασια στην καταψυξη, να το καταψυξει πιο γρηγορα ωστε να μην πεσει η θερμοκρασια της καταψυξης.Στο N πρέπει να το έχεις για καθημερινη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα