Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Λοιπόν επειδή σταμάτησα τη δουλειά που είχα σαν προωθήτρια άρχισα να ψάχνω εδώ και 2-3 μέρες για μια νέα και έχω φρίξει.Κάποια τηλέφωνα που έκανα για πωλήτριες δίνουν μισθό πείνας (8ωρο με 300 ευρώ) και κάποια άλλα που είναι και ο λόγος ο οποίος άνοιξα το θέμα είναι πως ζήταγαν άτομα αλλά δεν προσδιόριζαν το γιατί.Όταν πήρα μου τα λέγανε μπερδεμένα και εν τέλει τα 2 ήταν πυραμίδες και το 1 τηλεπωλήσεις.Και τα δύο τηλέφωνα πάντως άρχιζαν με το 211.

Ήθελα να ήξερα για κορόιδα ψάχνουν,και αν ναι υπάρχουν τόσα πολλά που την πατάνε έτσι;Έχω αρχίσει και απογοητεύομαι και πραγματικά δεν ξέρω που να ψάξω διότι αν δεν έχεις γνωστό να σε βάλει κάπου την έκατσες...

Δημοσ.

Εχει πολλα τετοια, αλλα ειναι σχετικα ευκολο να τα καταλαβεις. Οταν ζητανε ατομο αλλα δεν λενε για τι πραγμα ή ειναι πολυ αόριστο (π.χ. συνεργατης με ορεξη για δουλεια) ξερεις να μην ασχοληθεις. Οταν υποσχονται πολλα με λιγο κοπο, οταν γραφουν μισθο (ειδικα οταν ειναι καλο το ποσο), οταν δεν ζητανε κανενα προσον (π.χ. αδιαφορη προυπηρεσια), οταν φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο, οταν βλεπεις οτι το ιδιο τηλεφωνο ειναι σε πολλες αγγελιες με λιγο διαφορετικη περιγραφη, οταν λεει πως για νεο γραφειο πολυεθνικης ζητουνται αμεσα αρκετα ατομα, οταν λεει "οχι ντιλερ-πλασιε"...Αυτα για τωρα, αν θυμηθω κι αλλα θα συμπληρωσω μετα.

Πηγαινε στον ΟΑΕΔ της περιοχης σου που εχει "κανονικες" δουλειες και με ΙΚΑ, δες και στο καριερα που συχνα εχει τα στοιχεια του εργοδοτη ωστε να τον τσεκαρεις απο πριν και καλη τυχη.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τσεκαρε και το Skywalker.gr.

Επισης στη ΧΕ κυριως παιζουν οντως πολλες απατες στον τομεα των πωλησεων. Σιγα σιγα μαθαινεις να φιλτραρεις. Κυριως οταν βλεπεις σταθερο γκουγκλαρεις και βλεπεις και που αντιστοιχει. Συνηθως βγαινει επιχειρησης. 

Οταν βλεπεις μισθο οπως ειπε και ο idomeneas 800 με 900 ευρω δεν ασχολεισαι καν. Οσοι δινουν καλο μισθο στις πωλησεις δεν το γραφουν. Οταν βλεπεις τη λεξη συνεργατες επισης αγνοεις. Οταν βλεπεις Ατομο χωρις να λεει για ποιον λογο επισης το ιδιο. Γενικα παντως παιζουν αγγελιες στον τομεα αυτον απλα οχι πολλες λογω εποχης. Απο την αλλη, ακριβως λογω εποχης που οι περισσοτεροι λειπουν μπορει να σου κατσει καμια καλη θεση (φαση εφυγε πωλητρια μεσα στις αδειες ή στην καλη σεζον αν παιζει τουριστικη περιοχη) και να αγχωνονται να καλυψουν θεση.

• Moderators
Δημοσ.

Κάποια τηλέφωνα που έκανα για πωλήτριες

Τι εννοείς όταν λες «πωλήτρια»; Λιανική, χονδρική, τηλε-πωλήτρια, πλασιέ; Ή όλα τα παραπάνω;

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν λες «πωλήτρια»; Λιανική, χονδρική, τηλε-πωλήτρια, πλασιέ; Ή όλα τα παραπάνω;

Μόνο σε μαγαζί λιανικής.Δεν μπορώ με τίποτα να βρω εργασία ρε γαμώτο και όχι μόνο τώρα αλλά και τους τελευταίους μήνες πριν σταματήσω από την προηγούμενη.

Τουλάχιστον ένας παππούς στην πολυκατοικία είπε πως αν έχω ανάγκη για χρήματα μπορώ να του ζητήσω με μόνο ένα μικρό αντάλλαγμα,οπότε κάτι είναι και αυτό χαχα.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο σε μαγαζί λιανικής.Δεν μπορώ με τίποτα να βρω εργασία ρε γαμώτο και όχι μόνο τώρα αλλά και τους τελευταίους μήνες πριν σταματήσω από την προηγούμενη.

Τουλάχιστον ένας παππούς στην πολυκατοικία είπε πως αν έχω ανάγκη για χρήματα μπορώ να του ζητήσω με μόνο ένα μικρό αντάλλαγμα,οπότε κάτι είναι και αυτό χαχα.

Sugar daddy φάση;

• Moderators
Δημοσ.

Μόνο σε μαγαζί λιανικής.

Αν θες να βρεις δουλειά σε μαγαζί λιανικής, σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνα και ξεκίνα να γυρνάς από κατάστημα σε κατάστημα μοιράζοντας βιογραφικά.

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες να βρεις δουλειά σε μαγαζί λιανικής, σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνα και ξεκίνα να γυρνάς από κατάστημα σε κατάστημα μοιράζοντας βιογραφικά.

Δεν ειναι κακη ιδεα το να περασει απο τα καταστηματα αλλα αυτο θα πιασει μονο αν ζητουν ατομο. Αν δε ζητανε θα καταληξει στον καδο απορριματων. 

Επισης αν μπεις στο τριπακι να το κανεις αυτο, τοτε το βιογραφικο το δινεις ΜΟΝΟ στον υπευθυνο/ιδιοκτητη (βεβαια και το πρωτο εχει το ρισκο του) και οχι σε οποιον ειναι διαθεσιμος.

Επισης protip: αν μπεις τελικα στη διαδικασια και τους δεις να εχουν κοσμο, δεν μπαινεις για κανεναν λογο μεσα στο μαγαζι. Τη στηνεις εξω μεχρι να αδειασουν. Trust me on that.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι κακη ιδεα το να περασει απο τα καταστηματα αλλα αυτο θα πιασει μονο αν ζητουν ατομο. Αν δε ζητανε θα καταληξει στον καδο απορριματων.

Όχι ακριβώς. Υπάρχουν μαγαζιά που ψάχνουν για άτομα αλλά δεν κολλάνε χαρτί, γιατί πλακώνουν και πολλοί/ες άσχετοι/ες. Προκειμένου να γλυτώσουν χρόνο από το να παίρνουν συνέντευξη από ένα κάρο άτομο που δεν πληρούν τα κριτήρια, την ψάχνουν από φίλους, γνωστούς ή άτομα που τους ζητάνε δουλειά.

Για μένα αξίζει να μπαίνει και σε μαγαζιά που δεν έχουν χαρτί απ' έξω.

Και συμφωνώ, βιογραφικό μόνο στον υπέυθυνο.

• Like 2
Δημοσ.

να του φτιαξεις τα καναλια της digea?

Δημοσ.

Καλα παιδια εγω σταθηκα απιστευτα τυχερος διοτι την περιοδο που με προσελαβε το αφεντικο μου ετρεχε και ενα προγραμμα ΟΑΕΔ που επιδοτουσε ανεργους απο 29 και ανω καταβαλοντας ενα ποσο ο οργανισμος και ενα ποσο η επιχειρηση οποτε τον βολευε οικονομικα εκεινον.Ελα που ομως πρωτα προλαβα και υπεγραψα τη προσληψη και μετα θυμηθηκε το αφεντικο μου τη συγκεκριμενη προκυρηξη.Φτηνα τη γλυτωσα θα εξακολουθουσα να ειμαι στο ψαξιμο ακομη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...