Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και την μπριζόλα μπορεί να βάλω στην τοστιέρα για να την ξεπαγώσω, ή στις hardcore μέρες ένα τυρί για να γίνει σαγανάκι, αλλά κανένα από τα δύο δεν είναι τοστ.

Ένα ψωμί, μη τετράγωνο, με 500 υλικά βαρβατίλας δεν λέγεται για κανένα λόγο τοστ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρετε τι σημαίνει η λέξη τοστ? Εσύ ειδικά που λες και ουγκ...τι σχέση έχει το περιεχόμενο με την διαδικασία?Είτε βάλεις μια φέτα κασέρι απλά μέσα είτε βάλεις τον χριστό και τους 12 αποστόλους...άμα μπει σε τοστιέρα και ψηθεί γινεται ΤΟΣΤ. 

Είναι σαν να λες ότι μια φέτα ψωμί γίνεται σάντουιτς αν τις βάλεις πολλά υλικά...όχι δεν γίνεται..θέλει 2 φέτες ψωμί και μετά είτε βάλεις μια φετα πάριζα είτε μια μπριζόλα ολόκληρη μέσα γίνεται σάντουιτς.

Υπάρχουν και τα λεξικά... 

Δημοσ.

Το τοστ το κλασικό φτιάχνεται σε αυτό που πετάει προς τα πάνω. Σωστά;

Αφού αρχίσαμε τα Αγγλικά "sandwich toaster" λέγεται αυτό που φτιάχνεις τα σάντουϊτς. Είτε είναι με δυο φέτες ψωμί του ΤΟΣΤ είτε είναι ψωμί κανονικό.

Αν πας στο μαγαζί να ζητήσεις ένα σαντουιτς θα σου πει "τι να βάλω μέσα" και θα του πεις εσύ παπάδες.

Αν πας και ζητήσεις ένα τοστ θα σου βάλει το κλασικό με τις δυο φέτες, τυρί-ζαμπόν,πάριζα,γαλοπούλα.

Στα σουβλατζίδικα, δεν φτιάχνουν τοστ, φτιάχνουν σαντουιτς. Τοστ στο σπίτι σου ή σε καμια καφετέρια.

Εσύ μου λες "the bread is toasted". Ναι χαίρω πολύ τραμπάκουλας.

Δημοσ.

Το τοστ το κλασικό φτιάχνεται σε αυτό που πετάει προς τα πάνω. Σωστά;

Αφού αρχίσαμε τα Αγγλικά "sandwich toaster" λέγεται αυτό που φτιάχνεις τα σάντουϊτς. Είτε είναι με δυο φέτες ψωμί του ΤΟΣΤ είτε είναι ψωμί κανονικό.

Αν πας στο μαγαζί να ζητήσεις ένα σαντουιτς θα σου πει "τι να βάλω μέσα" και θα του πεις εσύ παπάδες.

Αν πας και ζητήσεις ένα τοστ θα σου βάλει το κλασικό με τις δυο φέτες, τυρί-ζαμπόν,πάριζα,γαλοπούλα.

Στα σουβλατζίδικα, δεν φτιάχνουν τοστ, φτιάχνουν σαντουιτς. Τοστ στο σπίτι σου ή σε καμια καφετέρια.

Εσύ μου λες "the bread is toasted". Ναι χαίρω πολύ τραμπάκουλας.

Το τοστ είναι ψημένο ψωμί...το που και πως θα το φτιάξεις είναι ΑΣΧΕΤΟ!!

Καλά στο σουβλατζίδικο μπορείς να λες και βάλε ένα καλαμάκι....δεν θα αλλάξουμε και τα λεξικά μας επειδή έτσι θες να τα λες εσυ ή οι σουβλατζήδες...γεμίσαμε Λάνθιμους εδώ με τους Κυνόδοντες τους.

Και σε αυτό που λες εσυ τοστ μέσα παπάδες μπορεί να βάλω...από πικλες και μπριζολάκια μέχρι πατάτες και φιλέτο κοτόπουλου...πάλι τοστ θα ειναι από την στιγμή που θα το βάλει στην τοστιέρα.

Δεν πα να το λες και συ και ο σουβλατζής όπως θέλετε...αυτό που θα φας θα ειναι ΤΟΣΤ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ θα έπερνα την συγκεκριμένη γιατι τρελένομαι για τα τριγωνικά τόστ (ειδικά με βούτηρο στην εξωτερική επιφάνια) όχι απλά για το σχήμα αλλά ψίνοντε καλύτερα κατα την άποψη μου (ειδικά η γέμιση τους) και κάνουν μια κρούστα γυρο γύρο ..

δεν χρειάζεται να τα κόψεις κόβονται μόνα τους στο καλούπι ... και έχει και επιφάνεια κανονική για απλά τόστ ή για να ψήσεις οτιδήποτε άλλο ειναι αρκετά δυνατή (1200w) και σχετικά φθηνή 

επίσης ειναι μεγάλη κάνει 8 τριγωνικά τόστ ενώ άλλες πιο φτηνές που κοίταξα στο skroutz κάνουν μόνο δύο... αυτό ειναι + και για την άλλη επιφάνεια που έχει γιατι σημαίνει πως έχει χώρο να ψήσεις διάφορα πχ 2 μπριζόλες... 

Τέλος το γεγονός ότι ειναι αποσπώμενες οι επιφάνειες σημαίνει ότι καθαρίζεις την τοστιέρα σου και πιο εύκολα.. 

Ε αμαν ρε πια και στην τοστιέρα διαφωνούμε! :P

Η σωστή τοστιέρα δεν πρέπει να κάνει τριγωνικά "φλώρικα" τοστ μιας και δεν τα πατάει πολύ και βγαίνουν όπως τα έβαλες! Η τοστιέρα πρέπει να είναι επίπεδη με ρίγες ώστε να μπορείς να την πατήσεις όσο θες (μη σου πω να κάτσεις και πάνω) για να γίνει το τοστ λεπτό και ταυτόχρονα "καμμένο".

:)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω αυτή στα ίδια χρήματα, αλλά δεν κάνει βάφλες:

http://www.skroutz.gr/s/1674531/Ariete-Slim-1911.html?from=best_picks

Πολύ καλή ψήνει ομοιόμορφα και ωραία το ψωμί και ότι άλλο βάλεις.

Είχα μια άλλη πιο παλιά που τα έκαιγε με τη μία παρόλο που είχε επιλογή κλιμακας σε watt (500-2000).

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα εξαιρετικής ποιότητας τοστιέρες στο site του Kostopoulos Horeca σε πολύ λογικές τιμές. Ελπίζω να βρείτε και εσείς αυτό που ψάχνετε: http://www.kostopoulos.com/html/index.aspx

Δημοσ.
5 ώρες πριν, maria anastasopoulou είπε

Βρήκα εξαιρετικής ποιότητας τοστιέρες στο site του Kostopoulos Horeca σε πολύ λογικές τιμές. Ελπίζω να βρείτε και εσείς αυτό που ψάχνετε: 

Έχει τίποτα άλλο καλό το μαγαζί σας;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, maria anastasopoulou είπε

Βρήκα εξαιρετικής ποιότητας τοστιέρες στο site του Kostopoulos Horeca σε πολύ λογικές τιμές. Ελπίζω να βρείτε και εσείς αυτό που ψάχνετε:http://www.kostopoulos.com/html/index.aspx

Ελπιζω να σε πληρωνουν καλα , τετοιο search 2 χρονια πισω....! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πολλές περιπτώσεις εμείς υπέρ  του φτηνιάρικου (το έχω αποδείξει άλλωστε εναηλλειμένα) αλλά στην τοστιέρα μην κάνετε εκπτώσεις και αγοράζετε των 20 ευρώ.

Θέλεις να φας ένα ωραίο καλοψημένο και τραγανισμένο τοστ και να το ευχαριστηθείς.

Η φτηνιάρικη κινέζικη θα σου το βγάλει αλλού ψημένο αλλού άψητο αλλού μαλακό αλλού ξεροψημένο.Διαθέστε 30-40 ευρώ παραπάνω (δεν είναι και πάρα πολλά) και πάρτε μία  αξιοπρεπή τοστιέρα να ευχαριστιέστε το τοστ ή το σάντουιτς που θα ψήνεται θέλετε είστε Θεσσαλονικείς (μην αρχίσουμε τώρα και το σουβλάκι με το καλαμάκι):P θέλετε Αθηναίοι.

Η πρώτη που ποστάρησε ο TS φαίνεται πολύ καλή.Οι παρακάτω κινέζικες κυρίως είναι για ξεκάρφωμα.................Και του lidl ωραία είναι και ψήνει τέλεια (εγώ έχω την ακριβή).

Στις 1/8/2016 στις 11:20 ΠΜ, tolis7 είπε

σκεφτομαι να παρω αυτην http://www.skroutz.gr/s/8368321/Izzy-222468-Granite.html?from=recommendations

την εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις?

Διάβασες καθόλου αξιολογήσεις ή απλά την είδες στην εικόνα;;;;;;;;;;; Τις αρνητικές να κοιτάς.Οι θετικές είναι συνήθως στημένες.

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, maria anastasopoulou είπε

Βρήκα εξαιρετικής ποιότητας τοστιέρες στο site του Kostopoulos Horeca σε πολύ λογικές τιμές. Ελπίζω να βρείτε και εσείς αυτό που ψάχνετε:http://www.kostopoulos.com/html/index.aspx

εχεις πμ κοριτσαρα μου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

εχεις πμ κοριτσαρα μου

Παρήγγειλες μέσω π.μ. τοστιέρα να πάρεις και έκπτωση;;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...