mp123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Το τοστ,ή αμφίψωμο στην γλώσσα των ΕΛλήνων, είναι η υπέρτατη τροφή, ο λουκουμάς των θεών. Mητέρα του είναι η Τοστιέρα και πατέρας του ο Τώστας. Πριν αρκετά χρόνια παρέδωσαν την μυστική συνταγή στους ανθρώπους ως ένδειξη σεβασμού προς το είδος. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως το τοστ είναι η ανώτερη αρχή που κυβερνά το σύμπαν και όλο και εξαπλώνεται καθώς είναι ο πρόγονος των χάμπουργκερ, και των τσηζΜΠΟΥργκερ. 1 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Το τοστ,ή αμφίψωμο στην γλώσσα των ΕΛλήνων, είναι η υπέρτατη τροφή, ο λουκουμάς των θεών. Mητέρα του είναι η Τοστιέρα και πατέρας του ο Τώστας. Πριν αρκετά χρόνια παρέδωσαν την μυστική συνταγή στους ανθρώπους ως ένδειξη σεβασμού προς το είδος. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως το τοστ είναι η ανώτερη αρχή που κυβερνά το σύμπαν και όλο και εξαπλώνεται καθώς είναι ο πρόγονος των χάμπουργκερ, και των τσηζΜΠΟΥργκερ. Αρκεί να μην εισαι θεσσαλονικιός γιατι τοτε όπως βλεπουμε ξεκάθαρα στην πισω σελίδα, ξαφνικά ο πατέρας του γινεται τα Μπαλονια-Ζέπελιν και η μαμα του η Πρήχτις 1
mp123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 εγω σπιτι που δεν εχω τοστιερα με ριγες ( θυμαμε τα παλια παντελονια κοτλε που φοραγαμε ασχετο τωρα ) και το βγαζει τριγωνο πως να το πω?
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μερικοί το τοστ το θέλουν πατημένο, σόλα, παντόφλα. Έχω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/1674531/Ariete-Slim-1911.html?from=best_picks εδώ και 1½ χρόνο και ενώ δεν είναι κακή, μου τη σπάει που έχει βαρύ καπάκι και πατάει πολύ το τοστ. Βέβαια αν βάλω δύο (που δεν τρώω δύο) τα βγάζει πιο αφράτα.
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μερικοί το τοστ το θέλουν πατημένο, σόλα, παντόφλα. Έχω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/1674531/Ariete-Slim-1911.html?from=best_picks εδώ και 1½ χρόνο και ενώ δεν είναι κακή, μου τη σπάει που έχει βαρύ καπάκι και πατάει πολύ το τοστ. Βέβαια αν βάλω δύο (που δεν τρώω δύο) τα βγάζει πιο αφράτα. Μήπως λέω εγώ τώρα να έπαιρνες ψωμί για τοστ από το lidl που δεν πατιέται ..........πως να το πούμε "είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει" 1
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Έπαιρνα το καινούργιο σταρένιο του Κατσέλη που είναι πιο χοντρό από τα υπόλοιπα, αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο. Και σκέψου ότι ίσα που το ακουμπάω το καπάκι, εννοείται ότι δεν το πατάω και δεν το κουμπώνω. Το άλλο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι πώς γίνεται ενώ χρησιμοποιώ ακριβώς τα ίδια υλικά, αν τα βάλω σε διαφορετικές τοστιέρες το τοστ έχει άλλη γεύση. 1
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μάλλον η συγκεκριμένη αργεί να ανεβάσει θερμοκρασία το ψήνει σιγά και το ψωμί κάθεται. Για να γίνει τραγανό θέλει μεγάλη άμεση θερμοκρασία.Για αυτό όσα περισσότερα watt τόσο καλύτερο τοστ.Με 800 1000 και 1200 watt ποτέ δεν θα ευχαριστηθείς τοστ. Για αυτό το λόγο αυτό που θα αγοράσουμε από το εβερεστ το γρηγόρη ή άλλο επαγγελματία είναι τραγανό.Έχουν ακόμη πιο δυνατά σε watt εργαλεία. 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Έπαιρνα το καινούργιο σταρένιο του Κατσέλη που είναι πιο χοντρό από τα υπόλοιπα, αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο. Και σκέψου ότι ίσα που το ακουμπάω το καπάκι, εννοείται ότι δεν το πατάω και δεν το κουμπώνω. Το άλλο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι πώς γίνεται ενώ χρησιμοποιώ ακριβώς τα ίδια υλικά, αν τα βάλω σε διαφορετικές τοστιέρες το τοστ έχει άλλη γεύση. 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Έπαιρνα το καινούργιο σταρένιο του Κατσέλη που είναι πιο χοντρό από τα υπόλοιπα, αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο. Και σκέψου ότι ίσα που το ακουμπάω το καπάκι, εννοείται ότι δεν το πατάω και δεν το κουμπώνω. Το άλλο περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι πώς γίνεται ενώ χρησιμοποιώ ακριβώς τα ίδια υλικά, αν τα βάλω σε διαφορετικές τοστιέρες το τοστ έχει άλλη γεύση. Ένα μυστικό για πιο τραγανό τοστ. Άναψε την τοστιέρα στο φουλ και άστην 4-5 λεπτά θα θερμάνει στο φουλ τις πλάκες.Κατόπιν βάλε πάνω το τοστ και θα δεις ότι θα γίνει πιο τραγανό από το αν το έβαζες απευθείας με το άναμα.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Η συγκεκριμένη δεν αργεί καθόλου να κάψει, λίγα δευτερόλεπτα θέλει, αλλά ούτως ή άλλως, εδώ και καιρό την ανάβω πριν βάλω το τοστ και ίσως υπάρχει μια μικρή διαφορά, αλλά όχι κάτι τρομερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα