Προς το περιεχόμενο

Δικτυακός σκληρος


Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες. Στο σπίτι μου έχω δίκτυο στο οποίο είναι το pc και δύο media players δικτυακά. Ανοίγω το pc, το media player βλέπει τον shared folder με τις ταινίες, διαλέγω ταινία και παίζει.

Αναρωτιέμαι το εξης

 

Υπάρχει δικτυακός εξωτερικός σκληρός; να βάλω εκεί δηλαδή τις ταινίες και να μπορούν τα media player να παίξουν με κλειστό pc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν έτοιμοι δικτυακοί δίσκοι που μπορούν να συνδεθούν σε θύρα ethernet του router σου (η wd σίγουρα έχει). Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μικρό nas για να κάνεις και αυτό που θέλεις και να κατεβάζεις με κλειστό pc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ εχω ένα WD Mycloud συνδεδεμένο σε ένα switch. Στο switch επίσης είναι συνδεδεμένο άλλος ενας σκληρός για backup (WD MyBook World II), το pc και το modem.

 

Σε αλλο σημείο του σπιτιου εχω το PS3. Τα δύο αυτά συνδεονται με 500αρια powerline. Δεν εχω μεχρι τώρα κανενα πρόβλημα στην αναπαραγωγή mkv αρχείων σε ότι αναλυση και αν εχω βάλει. Αν βέβαια το stream είναι μεσω wifi...... θες καλο router για να παίξει ικανοποιητικά..

 

ΥΓ: Μεσω wifi εχω δοκιμάσει ικανοποιητικά μεχρι BD-Rip 480p. Και καποιο μικρά mkv στα 720p τα επαιαζε καλα αλλα όταν πήγαινες να το τρεξεις λίγο...... σερνοταν μεχρι να φορτωσει. Αυτα με το δικό μου configuration βεβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...