Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο χαμόγελο του παιδιού. Η χαρά του να προσφερεις στα παιδάκια είναι τόσο μεγάλη που δε θα το σκεφτείς δεύτερη φορά.

Sent from my GT-I8260 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

περνας ενα κοκκινο μπροστα σε μπατσο και αυτοματος εμαθες τι θα το κανεις το χιλιαρικο ...

• Like 4
Δημοσ.

Γενικά σκεφτόμουν να πάω να τα ξοδέψω σε ταξίδι τα λεφτά αλλά λέω μήπως κάποιος έχει καμία πιο πρωτότυπη ιδέα.

Γκομενα έχω ρε guys αραξτε με τις εκδιδομενες

• Like 1
Δημοσ.

Θα προτιμούσα να τα κάνω αυτοκίνητο ή μηχανή πάντως.

Έπειτα κονσόλες-PC και κάποια σπάνια παιχνίδια που θέλω.

Όταν θα τελείωνα και από τηλεοράσεις και κάποια άλλα gadgets τότε θα έκανα και το ταξίδι.

Ηρέμησε, για 1000 € μιλάμε
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά σκεφτόμουν να πάω να τα ξοδέψω σε ταξίδι τα λεφτά αλλά λέω μήπως κάποιος έχει καμία πιο πρωτότυπη ιδέα.

Γκομενα έχω ρε guys αραξτε με τις εκδιδομενες

Κακό του κεφαλιού σου. Εσύ χάνεις! :unsure:

Δημοσ.

περνας ενα κοκκινο μπροστα σε μπατσο και αυτοματος εμαθες τι θα το κανεις το χιλιαρικο ...

Μιλάμε για επένδυση! Εμπειρία ζωής! :P

• Like 2
Δημοσ.

Eγω μπορει να τα ξοδευα σε διαφορες μικροεμπειριες.Λιγο paintball ,λιγο jet ski  , λιγο adventures rooms πως; το λενε , λιγο δωθε λιγο κειθε, το επιασες το νοημα.Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον θα επαιρνα ενα καυτο διδυμο και θα πηγαινα και καζινο.Το διλλημα θα ηταν η σειρα. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...