Johny Q Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πρέπει να βάλεις λίγο πιο βαθειά το χέρι στη τσέπη για το συγκεκριμένο. Ναι η αληθεια ειναι οτι με 1000 δεν παιρνεις ουτε την 1
NickTG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ηρέμησε, για 1000 € μιλάμε Πιάσε την κουβέντα απο την αρχή. Ήταν γενικότερο το μήνυμα μου.
ougxar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 τα κρατας για καποια στιγμη που οντως θα γουσταρεις κατι να αγορασεις
Star_Light Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Λοιπόν μάζευα για ένα χρόνο λίγα λίγα κάποια λεφτά. Τώρα έχω χίλια ευρό κ δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω. Πείτε καμιά ιδέα για ξόδεμα χαχαχα εγω τωρα στην τράπεζα παντως έχω 700 και θα τα κρατησω εκει προς το παρον
yioula Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 στην τραπεζα για ωρα αναγκης. ποτε κ σε καμία περίπτωση σε τράπεζα, χτίστα σε τοιχο κ φατα οπότε κ οπου λρινει η Καρδιά σου, οχι το μυαλό... 3
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Arbitrage. Δεν φτάνουν Άσε που έχουν κλείσει και τόσες εταιρείες και είναι και πρακτικά δύσκολο! ποτε κ σε καμία περίπτωση σε τράπεζα, χτίστα σε τοιχο κ φατα οπότε κ οπου λρινει η Καρδιά σου, οχι το μυαλό... Γιατί?? Λες να μας τα πάρουν?
The_Colonel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Λοιπόν μάζευα για ένα χρόνο λίγα λίγα κάποια λεφτά. Τώρα έχω χίλια ευρό κ δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω.Πείτε καμιά ιδέα για ξόδεμα Πάρε ένα πούφ... ή μαθήματα ορθογραφίας.. ακόμη μπορείς να κάνεις και μαθήματα ανάπτυξης σεναρίων γιατι όλοι καταλάβαμε πως τα 1000 ευρώ ειναι απο το φοιτητικό επίδομα που περιμένεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα