Par1s* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Επειδή έχω απίστευτο θέμα με τον ύπνο, νομίζω το έχω μελετήσει το θέμα. 1. Δεν κουράζεσαι, άρα το σώμα σου δεν έχει ανάγκη για ύπνο μετά από 16 ώρες ώστε να κάνεις τον σωστό (νομίζω) κύκλο 8 ώρες ύπνος 16 ξύπνιος. Σου χρειάζονται 8 ώρες ύπνου, ανά 20 ώρες που είσαι ξύπνιος. 2. Όταν έχεις μία υποχρέωση ας πούμε στις 7 το πρωί και έχει πάει ήδη τρεις, είναι που αρχίζεις και ψιλοαγχώνεσαι για το αν θα καταφέρεις να ξυπνήσεις και τελικά το παίρνεις σερί και το απόγευμα κατά τις έξι - επτά εξαντλείσαι και πέφτεις για ύπνο, ενώ προγραμμάτισες να κάνεις υπομονή και να κοιμηθείς το βράδυ. 3. Λες θα το πάρω σερί για να μπω σε ρυθμό και συμβαίνει το ίδιο με πριν. Ή αν αντέξεις θα είσαι τόσο κομμάτια που θα κοιμηθείς κανένα 12ωρο! 4. Περιμένεις να εξαντληθείς για να πέσεις για ύπνο. Πρώτη μέρα σε μία δουλειά που είχα πιάσει άργησα μισή ώρα επειδή κοιμόμουν. Και στην ίδια δουλειά, μια μέρα που δούλευα 11:00 - 15:00. Ξυπνάω 15:15 παίρνω τηλ και μου λέει, "Τώρα τι πήρες; Σχόλασες". Ήμουν καλός όμως και με κρατούσε παρά το ότι που και που αργούσα λίγο! Ούτε στον στρατό συνήθισα όποτε είχα έξοδο ψοφούσα στον ύπνο και μέσα στο στρατόπεδο όποτε έβρισκα ευκαιρία κοιμόμουν γιατί μίκραινε και την θητεία!
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Voziniotis-3, on 07 Aug 2014 - 8:41 PM, said:4 άτομα ξυπνάνε μια ζωή τέτοια ώρα. Επίσης όλοι οι υπόλοιποι δεν το παραχέζουν. Μαξ στις 12. Ε εγώ και κάτι άλλοι που πάνε για αιώνιοι ξυπνάμε στις 1++. Με κάνουν να νιώθω ανώμαλος ρε. Πως τα καταφέρνουν. Εντάξει ρε συ νόμιζα ότι ήταν χειρότερα τα πράγματα! Εγώ για κάποια περίοδο φοιτητής (αρκετά μεγάλη μπορώ να πω...) κοιμόμουν 7-8 το πρωί και ξυπνούσα 4-5 το απόγευμα! Αν ξυπνάς 1 είσαι οκ
pantote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πληροφοριακά σύμφωνα με το βιολογικό μας ρολόι, υπολογίστηκε πως μία ώρα ύπνος πριν τις 12:00 τα μεσάνυχτα ισοδυναμεί με 2 ώρες ύπνου μετά τις 12:00 μεσάνυχτα. Για το λόγο αυτό οι ξενύχτηδες δεν μπορούν να χορτάσουν με την ίδια ένταση-ποιότητα τον ημερήσιο ύπνο.
mphxths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιζει ρολο και το κλιμα.. θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης στα γιαννενα...επεφτα για υπνο στις 1-2 και ξυπναγα 1-2 το μεσημερι...αν εκανα το λαθος και κοιμομουν π.χ. 3-4 , καλο απογευμα... Για μια περιοδο δεν εβλεπα καν τον ηλιο...επεφτα για υπνο 3-4 και ξυπναγα 5-6 το απογευμα που ειχε σουρουπωσει Δεν το εκανα επιτηδες..ηταν βαρυ το κλιμα....δεν μπορουσες να σηκωθεις με την καμμια Μια λυση ειναι να βαλεις κανα ξυπνητηρι με ενοχλητικο και δυνατο ηχο ..στα 10 μετρα μακρυα...εεε θα σηκωθεις να το κλεισεις αναγκαστικα...επιανε καποιες φορες..οχι παντα 1
mech35 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 και εγώ φοιτητής είμαι (4ο έτος) και έχω σοβαρό θέμα, δεν κοιμάμαι για κανέναν λόγο πριν τις 3.30 με 4. Το θέμα είναι οι εξεταστικές όταν σου βάζουν μάθημα 8 το πρωι και πρέπει να κοιμηθείς κατά τις 1, πού να σε πάρει ο ύπνος. Στην εξεταστική του Ιουνίου είχα πάει να γράψω μάθημα σερί (άυπνος)
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πληροφοριακά σύμφωνα με το βιολογικό μας ρολόι, υπολογίστηκε πως μία ώρα ύπνος πριν τις 12:00 τα μεσάνυχτα ισοδυναμεί με 2 ώρες ύπνου μετά τις 12:00 μεσάνυχτα. Για το λόγο αυτό οι insomniacs δεν μπορούν να χορτάσουν με την ίδια ένταση-ποιότητα τον ημερήσιο ύπνο. fixed 1
Star_Light Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να συζητήσουμε εδώ το θέμα του ύπνου. Προσωπικά είναι ένα από τα θέματα που με βασανίζουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να ξυπνήσω πρωί ούτε για πλάκα. Ο αδελφός μου, μου λέει πως αν δεν υπάρξει σοβαρός λόγος από την ίδια την κοινωνία τότε δεν θα το κάνεις από μόνος σου. Και εν μέρη έχει δίκιο. Αν δούλευα θέλω να πιστεύω πως θα ξυπνούσα μια χαρά όπως γινόταν με το σχολείο. Αλλά τώρα στο πανεπιστήμιο (4 έτος) που όλα είναι φλού, οι λόγοι που προσπαθώ να δημιουργήσω δεν φαίνονται και πολύ ισχυροί. Από την άλλη δεν αντέχω άλλη σαπίλα με τα μεσάνυχτα. Εσείς είχατε ποτέ θέμα με τον ύπνο; Περάσατε από παρόμοια φάση και αν ναι πως το φτιάξατε μετά; κΑΝΕΝΑ θέμα με το που πέσω στο κρεβάτι κοιμάμαι μεσα σε 1 λεπτό τις περισσοτερες φορές .. κοιμαμαι 2 φορές την ημέρα μια το μεσημέρι και μια το βράδυ ... μεσημερι θα κοιμηθω καμια μιαμιση ωρα ενω το βραδυ πεφτω απο τις 11. Ωστοσο ξυπνάω στις 6 γιατι εχω υπηρεσια μεχρι το μεσημερι και το απογευμα γυμναζομαι κανα 2ωρο καθημερινά σχεδον ...
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παίδες, είστε νέα παιδιά οι περισσότεροι. Το σώμα σας είναι φουλ ενέργεια. Και κάθεστε και πολύ στον υπολογιστή. Μερικά tips. 1) Σεξ (duh) 2) Περισσότερο Σεξ 3) Γυμναστική , οπωσδήποτε 4) Όχι καφές μετά τις 7 5) Εγκατάσταση του f.lux στον υπολογιστή σας, θα σας αφήσει έκπληκτους πόσο καλά δουλεύει. 6) Μη χρησιμοποιείτε ξυπνητήρι όσοι έχετε αυτή τη δυνατότητα 7) το δωμάτιό σας να μην έχει καθόλου φως όταν κοιμάστε. 8) Μη κάνετε πράγματα που σας τσιτώνουν 1 ώρα πριν πάτε για ύπνο (dota, lol πχ.) 1
Star_Light Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παίδες, είστε νέα παιδιά οι περισσότεροι. Το σώμα σας είναι φουλ ενέργεια. Και κάθεστε και πολύ στον υπολογιστή. Μερικά tips. 1) Σεξ (duh) 2) Περισσότερο Σεξ 3) Γυμναστική , οπωσδήποτε 4) Όχι καφές μετά τις 7 5) Εγκατάσταση του f.lux στον υπολογιστή σας, θα σας αφήσει έκπληκτους πόσο καλά δουλεύει. 6) Μη χρησιμοποιείτε ξυπνητήρι όσοι έχετε αυτή τη δυνατότητα 7) το δωμάτιό σας να μην έχει καθόλου φως όταν κοιμάστε. 8) Μη κάνετε πράγματα που σας τσιτώνουν 1 ώρα πριν πάτε για ύπνο (dota, lol πχ.) τΟ 2011 το καλοκαιρι ειχα φτασει στο σημειο να κοιμαμαι 7-8 το πρωι και να ξυπνάω 6-7 το απογευμα την αλλη μέρα. Αμα δεν δουλευεις και δεν κανεις τιποτα και καθεσαι απλα μεσα στο σπιτι και περιφέρεσαι ο οργανισμος δεν κουράζεται οποτε δεν θα κοιμηθεις και ευκολα. Με τη γυμναστικη αν δεν εχει δουλεια αλλη παντως πιστευω κατι θα καταφερει
Ahigh_forvalue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 σε αυτο το σταδιο ειμαι και εγω,πριν της 8 το πρωι δεν κοιμαμαι..και επειδη με εχει εκνευρισει τωρα θα το παω σερι μεχρι της 11-12 το βραδυ σημερα χωρις υπνο,μηπως και το φτιαξω..
kargo130 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το πιο πιθανο ειναι να κοιμηθεις κανενα τριωρο και μετα να ξυπνησεις μεσα στη νυχτα..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα