Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες επειδή το νετμπουκ με εχει κουράσει σκέφτομαι να του πετάξω εναν ssd πάνω. Το θεμα είναι πως δεν εχω dvd του λειτουργικού και συναφών προγραμματων...απ οτο θυμάμαι είναι κλασσικά στο 2o partition απ όπου δημιουργείς δισκο επαναφορας. Εφόσον αφαιρεσω το σκληρό πβς θα περασω το ίδιο γνήσιο λειτουργικό που ειχα εξαρχής ?

Δημοσ.

Με κάποιους ssd παίρνεις και πρόγραμμα(από την σελίδα τους) για κλωνοποίηση αλλά και γενικά αν έχεις κάποιον Η/Υ με έστω έναν δίσκο wd ή seagate παρέχουν μια δικιά τους έκδοση του true image που είναι κορυφαίο πρόγραμμα,οπότε με θήκη στο netbook ή βάζοντας και τους δύο δίσκους σε άλλο Η/Υ μπορείς να αντιγράψεις τον έναν στον άλλον και έτσι ο ssd θα είναι έτοιμος για χρήση.   

Δημοσ.

Εχω αμφότερους τους δίσκους αλλα δεν εχω εξωτερική θηκη...

Απ τη στιγμή που εχω γνήσιο s/n τι με εμποδίζει να βάλω λειτουργικό του θειου αλλα με το γνήσιο κωδικό?

Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να βρει το νετμπουκ οτι drivers χρειάζεται απ τα win 7 ή θα ψάχνω στης τοσιμπα το σαιτ?

Υ.γ. δε με ενδιαφέρουν τα μπλιμπμικοπρογραμματα που χε αρχικά.

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που εχω γνήσιο s/n τι με εμποδίζει να βάλω λειτουργικό του θειου αλλα με το γνήσιο κωδικό?

Τίποτα,απλά όπως είπες και εσύ δεν ξέρουμε αν τα βρει όλα τα driver και πόσο μπελάς γενικά μπορεί να καταντήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...