Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω.. δεν νομιζω να ισχυει αυτο (αναφερομαι στον τιτλο του τοπικ). 1-2 δεκαετιες πριν ισως. πλεον οι περισσοτερες γυναικες οδηγανε.

εγω πχ ειμαι obvioysly male :P και ουτε εχω αμαξι , ουτε διπλωμα , ουτε καν ξερω να οδηγαω. δεν με ενδιαφερει το αμαξι, δεν μου αρεσει να κολαω στην κινηση , μισω να ψαχνω 30 λεπτα να παρκαρω , θεωρω μεγαλυτερο responsibility οταν οδηγας αμαξι γενικοτερα οποτε παιζει και καποιος ψυχολογικος φοβος.

με τις μηχανες βεβαια ειναι αλλη ιστορια.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι μηχανές είναι ακόμη χειρότερες. Τι ασφάλεια να νιώσεις; Με ένα ατύχημα με 5χλμ /ώρα μπορείς να πάθεις σοβαρή ζημιά.

Υπάρχουν βέβαια πολλοί που οδηγούν μηχανή με νοοτροπία πεζού. Κοιτάμε δεξιά-αριστερά και περνάμε τον δρόμο

Δημοσ.

Δεν είναι η συγκοινωνία σε όλες τις πόλεις τόσο τακτική.

Και δίπλωμα μπορείς να πάρεις χωρίς να έχεις οδηγήσει πριν, δεν είναι δα πυρηνική φυσική.

Ναι γιατί ο τρόπος απόκτησης διπλώματος είναι τραγικός και στην ουσία πάλι δεν ξέρεις να οδηγάς. Το μόνο που μαθαίνεις είναι να μην σου σβήνει και να οδηγάς χωρίς να σκέφτεσαι τόσο τα πετάλ . Ας πούμε να οδηγάς μηχανικά.

Δημοσ.

To πρόβλημα με τις γυναίκες είναι οτι δεν έχουν μάθει να λύνουν προβλήματα ( σε συγκεκριμένες περιπτώσεις). Έτσι οταν εμφανίζονται τα διάφορα προβλήματα στην οδήγηση προτιμάνε την ασφαλη λύση τύπου "δεν παίρνω αμάξι γιατι είναι ζούγκλα" " παρκάρω 1χλμ μακριά γιατι δεν μπορώ να παρκάρω σε στενούς χώρους" κτλ.

Δημοσ.

Εμένα απλά με τρομάζει η ταχύτητα στην εθνική και προτιμώ την οδήγηση στην πόλη.

Αναγκαστικά αν τύχει οδηγώ αλλά το αποφεύγω

Δημοσ.

Εμένα απλά με τρομάζει η ταχύτητα στην εθνική και προτιμώ την οδήγηση στην πόλη.

Αναγκαστικά αν τύχει οδηγώ αλλά το αποφεύγω

Ο φόβος είναι αιτία ατυχημάτων πιστεψε με ! Πίστεψε στον εαυτό σου και απέβαλλε τις φοβίες σου. 

Δημοσ.

Ο φόβος είναι αιτία ατυχημάτων πιστεψε με ! Πίστεψε στον εαυτό σου και απέβαλλε τις φοβίες σου. 

ακριβώς γι αυτό ,το αποφεύγω.

εντάξει δεν κλαίω κιόλας απλά είναι το χειρότερο μου.

Δημοσ.

Οι μηχανές είναι ακόμη χειρότερες. Τι ασφάλεια να νιώσεις; Με ένα ατύχημα με 5χλμ /ώρα μπορείς να πάθεις σοβαρή ζημιά.

Υπάρχουν βέβαια πολλοί που οδηγούν μηχανή με νοοτροπία πεζού. Κοιτάμε δεξιά-αριστερά και περνάμε τον δρόμο

Οι άντρες ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου τους για να μπει η γκομενα!

.

.

.

.

.

ΛΆΘΟΣ, οι ΑΝΤΡΕΣ καβαλανε μηχανή!

Δημοσ.

και με μηδέν χλμ/ώρα γίνονται σφοδρά ατυχήματα. Παραδειγμα εγώ με μηχανάκι και μου σκασε ο άλλος πανω μου με μεγάλη ταχύτητα.

Ο θείος μου στο φανάρι κόκκινο σταματημένος και τον παρασέρνει απο πίσω λεωφορείο .

ακριβώς γι αυτό ,το αποφεύγω.

εντάξει δεν κλαίω κιόλας απλά είναι το χειρότερο μου.

Αν έχεις φόβο έστω σε ένα κομμάτι στην οδήγηση αυτό έμμεσα σε επηρεάζει σε ότι αφορά την οδήγηση. Είμαι σίγουρος ότι και μέσα στην πόλη δεν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου . Για αυτό σου λέω ασφαλής οδήγηση προϋποθέτει μηδέν φοβίες .

Φοβόμουν και γω όταν πήρα το δίπλωμα όχι πολύ αλλα φοβόμουν αλλα το ξεπέρασα. Πως το κανα; Πήρα το αμάξι την πρώτη μέρα που πηρα το δίπλωμα και οδήγησα μόνος μεγάλη διαδρομή Αθήνα Πορτο Ράφτη 35χλμ πηγαινε και άλλα τόσα έλα. Κόντρα στις φοβίες μου. Τσαμπουκάς !

Δημοσ.

Στατιστικά και μόνο να το δεις τα λιγότερα ατυχήματα είναι σε εθνική οδό. Αναποδα φοβάσαι :P

παίζει να είναι και επειδή δεν (αναγκάζομαι να) την οδηγώ συχνά.

και μέσα στην πόλη είχα τις κλασικές φοβίες,μην μου σβήσει κλπ αλλά με τον καιρό όλα κουλ

Δημοσ.

παίζει να είναι και επειδή δεν (αναγκάζομαι να) την οδηγώ συχνά.

και μέσα στην πόλη είχα τις κλασικές φοβίες,μην μου σβήσει κλπ αλλά με τον καιρό όλα κουλ

Το μυστικό είναι να τους γράφεις όλους για να μην σε αγχώνουν απλά κοίτα να είσαι σωστή στον τρόπο που οδηγάς. Μην δίνεις σημασία στα άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Μόλις πίστεψα στο εαυτό μου και είπα αγόρινα είσαι και πολύ τιμόνι...μπουμ!:) Πρέπει να είσαι ψύχραιμος νομίζω και να ξέρεις ακριβως τις συνέπειες που ακολουθούν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...