Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πρώτο άρχισα πριν 11 χρονια ειχα πολλές τραυματικές εμπειρίες στο τιμόνι, και τις περισσότερες φορες δεν έφταιγα εγω, εχω φάει άκυρο βρισίδι,χυδαίο βρισίδι. Χειρονομίες ,απειλές, φτύσιμο και κλωτσιες.ειδικα απο ταξιτζήδες,πρόσφατα ήρθε ένας και μ έλεγε εισαι καραπουταναρα και τέτοια.ημουν με μια φίλη μου και ανατωτιομασταν γιατι το έκανε αυτο μιας και δεν είχε προηγηθεί τιποτα ουτε ειχα κανει μαλακια. Μια αλλη φορά έβρισα εναν που πέρασε με στοπ και κόντεψε να πέσει πάνω μου και ήρθε και με έλεγε μπάζο, με έφτυνε και κλοτσούσε το αμάξι.και πολλα αλλα παραδείγματα απο τα οποία συμπεραίνω οτι δεν μας θελουν στο τιμόνι.

Καλα αυτοι ειναι ζωα... ειπαμε..

Τι νομιζουν ειναι.. βγαλε απο την τσαντα σου κατι αιχμηρο και καντου το αμαξι καλοκαιρινο.. βριζει και κλωτσαει επειδη τον παιρνει, αν ηταν μεσα κανενας αλλος θα περιμενε ο μαο μαο...

Εμενα μ αρεσει να χω γυναικα διπλα μου που ξερει να οδηγει, να την.βαζω να οδηγει για μενα.. και αν καποιος θα χει προβλημα εκει θα με να το λυσω.

Αλλα η κοπελα οταν δεν ξερει, την βαλεις στο τιμονι, για λιγο της αρεσει, της λες τα αλλα την επομενη φορα και δεν ακουει ααπο μενα δεν παιρνει ξανα... σε μια μερα δεν εμαθε κανεις...

Οταν λες ο μπαμπας σου γιατι δεν σου μαθαινει δεν με εμπιστευεται..

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους συμπερανες μονος η στους ειπαν αυτες; γιατι αν ειναι όντως αυτοί οι λόγοι τότε η γυναικα σου εχει ηλίθιες φίλες. Τέτοια λέτε και φαινόμαστε μαλακισμενες.

Δημοσ.

Τους συμπερανες μονος η στους ειπαν αυτες; γιατι αν ειναι όντως αυτοί οι λόγοι τότε η γυναικα σου εχει ηλίθιες φίλες. Τέτοια λέτε και φαινόμαστε μαλακισμενες.

η πρώτη μας το είπε ξεκάθαρα. πιο ξεκάθαρα δε γίνεται. θα σου πω τα λόγια της όχι ακριβώς γιατί δεν τα θυμάμαι τελείως. συζητούσαμε για ταξίδια και μποτιλιάρισμα και είπε " ενώ άμα είσαι συνοδηγός και σε πάνε το μόνο που κάνεις είναι να απολαμβάνεις τη διαδρομή και να παίζεις με το ραδιόφωνο. σας αρέσει να οδηγείτε αλλά βριζετε που κυκλοφορείτε όλοι. τέρμα μόνο συνοδηγός και έχει το κεφάλι σου ήσυχο "

χτυπάει το κινητό της (άλλη μέρα) ήταν κάποιος- και μόλις το κλείνει λέει " ευτυχώς υπάρχει και αυτός και με αφήνει πάντα έξω από το σπίτι μου " υπάρχουν και αυτές , τί να κάνεις.

η δεύτερη , την έχουμε βιώσει για καμιά 8χταριά χρόνια, η γυναίκα μου δηλαδή όχι εγώ. παράτησε σπουδές , τα πάντα , όταν της λές να κάνει το οτιδήποτε όλο δεν έχει χρόνο. πάει σε 3 διαφορετικούς συλλόγους παραδοσιακών χορών 5 φορές την εβδομάδα και τα σβτκ συνήθως έχει κάτι παραστάσεις και εκδηλώσεις. όταν της λέμε πάμε για παράδειγμα στο mall έρχεται χωρίς πολλά πολλά. και στη δουλειά μερικές φορές το μόνο που λέει είναι " αχχ άντε να παω στο χορό να κλωτσήσω λίγο". αυτά μου τα λέει η σύζυγος. δεν έρχονται από μένα

για την τρίτη δεν ξερω δεν έχουμε συζητήσει αλλά θεωρω πως έχει πολύ αγχος διότι γενικότερα φαίνεται αγχώδης άνθρωπος.

Δημοσ.

Καποιοι πρεπει να ξεμπλωκαρουν το μυαλο τους.

Υπαρχουν πολλες γυναικες που κανουν πραγματα τοσο καλα οσο εμεις.

Μια απορια εχω, αν κανετε κορες αν θελατε απο τους αλλους αντρες να χουν ιδια αντιμετωπιση...Τοτε θα σας πιασει το πατρικο ενστικτο; η θα της πειτε αυτα πιστευω και γω.

Εκει να σας δω ποσο δυναμικοι θα στε...

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ειμαι φίλη της γυναίκας σου, δεν κανω παρέα με παντρεμένες.

μην το παίρνεις προσωπικά . δεν κατάλαβα τί εννοούσε ο φίλος παραπάνω να σου πω την αλήθεια . επομένως δε νόμιζα πως εννοόυσε εσένα. για ποιόν λόγο άλλωστε!

Δημοσ.

Μια απορια εχω, αν κανετε κορες αν θελατε απο τους αλλους αντρες να χουν ιδια αντιμετωπιση...Τοτε θα σας πιασει το πατρικο ενστικτο; η θα της πειτε αυτα πιστευω και γω.

αν η κόρη μου οδηγεί προσεκτικά θα της πω να τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να μην αγχώνεται στον δρόμο

αν είναι "ο χάρος βγήκε παγανιά" θα της πω να βρει και αυτή έναν σωφέρ

• Like 6
Δημοσ.

όλες οι γυναίκες κάνουν τα πάντα τόσο καλά όσο οι άντρες. και πολλά πράγματα απείρως καλλίτερα. ειδικά όταν έχουν την πόρωση με αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ο daddy μου όταν οδηγούμε παρεούλα μου λέει να παίρνω τ'αμάξι με αέρα, με τσαμπουκά, όχι φλώρικα λέει σαν κάτι χαζογκόμενες κ κάτι ετοιμοθάνατες γιαγιάδες.

(Όταν καταλάβει ότι το πάω με 150 τότε μου λέει να κόψω βέβαια.)

Αν κάνω μαλακία μου τα χώνει γερά και νευριάζει.

Μετά νευριάζω κι εγώ, γινόμαστε κώλος και μετά πάλι αγαπημένοι.

ΑΛΛΑ είναι νευρικός ρε πούστη μου και με κομπλάρει...και μετά δεν ξαναπιάνω τιμόνι για μήηηηνες.

Ναι, νομίζω πολλές δεν οδηγούμε από φόβο. Ώρες ώρες νιώθω ότι τσάμπα το έχω το δίπλωμα εδώ και χρόνια.

(Ενώ αν ανέβω να οδηγήσω κανα σκουτεράκι εκεί δεν έχω καθόλου φόβο. Χμμμ.Μάλλον με τ'αμάξια τα πάω καλά μόνο σε racing games.)

Δημοσ.

μην το παίρνεις προσωπικά . δεν κατάλαβα τί εννοούσε ο φίλος παραπάνω να σου πω την αλήθεια . επομένως δε νόμιζα πως εννοόυσε εσένα. για ποιόν λόγο άλλωστε!

Βασικα πλάκα εκανα επειδη κατάλαβα οτι δεν εννοουσες εμενα.

Ξέρω γυναίκες που δεν θα έπρεπε να πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους.λογω ασχετοσύνης. Αλλα και σε άντρες.λογω μαλακοσυνης.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα πλάκα εκανα επειδη κατάλαβα οτι δεν εννοουσες εμενα.

Ξέρω γυναίκες που δεν θα έπρεπε να πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους.λογω ασχετοσύνης. Αλλα και σε άντρες.λογω μαλακοσυνης.

σαφώς. εξάλλου ο όρος κάγκουρας ή καγγουρας είναι γένος αρσενικού. :-D

Εμένα ο daddy μου όταν οδηγούμε παρεούλα μου λέει να παίρνω τ'αμάξι με αέρα, με τσαμπουκά, όχι φλώρικα λέει σαν κάτι χαζογκόμενες κ κάτι ετοιμοθάνατες γιαγιάδες.

(Όταν καταλάβει ότι το πάω με 150 τότε μου λέει να κόψω βέβαια.)

Αν κάνω μαλακία μου τα χώνει γερά και νευριάζει.

Μετά νευριάζω κι εγώ, γινόμαστε κώλος και μετά πάλι αγαπημένοι.

ΑΛΛΑ είναι νευρικός ρε πούστη μου και με κομπλάρει...και μετά δεν ξαναπιάνω τιμόνι για μήηηηνες.

Ναι, νομίζω πολλές δεν οδηγούμε από φόβο. Ώρες ώρες νιώθω ότι τσάμπα το έχω το δίπλωμα εδώ και χρόνια.

(Ενώ αν ανέβω να οδηγήσω κανα σκουτεράκι εκεί δεν έχω καθόλου φόβο. Χμμμ.Μάλλον με τ'αμάξια τα πάω καλά μόνο σε racing games.)

δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. πολλοί λόγοι. κανείς δεν είναι τέλειος ή κόλιν μακρέϊ . εάν οδηγείς όπως εσύ νομίζεις πως έχεις ασφάλεια, πρωτίστως για σένα και δευτερευόντως για τους άλλους, τότε άσε τους να κουρεύονται όσοι υπεροδηγοί βρίζουν. μία χαρά θα μάθεις. ούτως ή άλλως ξέρεις. από ότι κατάλαβα λίγο συνήθεια θες στο δρόμο. άμα το παρατάς δε θα συνηθίσεις ποτέ ή στην καλλίτερη πολύ αργά. το δεύτερο δεν είναι αναγκαία και κάτι κακό. 

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τις γυναίκες, πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα δυσκολεύονται περισσότερο από μας (η πλειοψηφία τουλάχιστον). Ίσως επειδή έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων γενικά. Για μένα η οδήγηση είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Δε μιλάμε για γυναίκες χαζές ή απρόσεκτες ή οτιδήποτε άλλο αλλά για έξυπνες και προσεκτικές. Μπορεί να νομίζουν ότι οδηγούν σωστά αλλά τους διαφεύγουν πράγματα που για τους περισσότερους άντρες οδηγούς είναι αυτονόητα.

(εννοείται ότι σε άλλα πράγματα έχουν πολύ καλύτερη αντίληψη από μας και τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα!)

Δημοσ.

Πάντως, στους ελληνικούς δρόμους βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες επαγγελματίες οδηγούς. Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι συνήθως είναι πιο ώριμες στο τιμόνι (όταν δεν σκέφτονται σύζυγο, παιδιά, σκυλιά, το θερμωσίφωνα, το πλυντήριο, την περίοδο και άλλα τόσα πράγματα ταυτόχρονα), τότε θα έλεγα ότι θα εμπιστευόμουν μια γυναίκα στο τιμόνι περισσότερο από έναν άνδρα, παρόλο που -αποδεδειγμένα- έχουν κακή αίσθηση του χώρου, του προσανατολισμού κλπ. Σίγουρα όχι ως οδηγό ενός οχήματος WRC ή F1, δε νομίζω ότι τους βοηθάει η περιφερειακή τους όραση στις μεγάλες ταχύτητες.

Δημοσ.

Αρκετά ατυχήματα δεν έχουν προκαλέσει ήδη; :P Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα που αρχίζουν να μένουν μακριά από τα αυτοκίνητα......

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...