Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν κάτσει κάποιος να σε βοηθήσει να είναι απόλυτα ψύχραιμος και να μην κατσαδιαζει.

Μετά τι δίπλωμα που βγαιναμε μαζί, ήταν τέρας υπομονής.κα

Συγγνώμη, αλλά αφού κάνετε τα μαθήματα της σχολής και πάρετε το δίπλωμα, θέλετε και άλλα μαθήματα από τους συνοδηγούς σας για την επόμενη δεκαετία; Το να είστε απλά συγκεντρωμένες στον δρόμο και να οδηγείτε ήρεμα (και σιγά-σιγά να αποκτήσετε την εμπειρία) δεν παίζει;

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και φοβόμαστε.

Αφού ξαφνικά κάθε μαλάκας πίσω απ'το τιμόνι νομίζει ότι απέκτησε κάτι αρχίδια ΝΑ και πουλάει τσαμπουκά κυρίως σε γκόμενες. Τραμπουκισμός στο μεγαλείο του.

Φυσικα και  εχει πολλους καφρους που συμπεριφονται ετσι .Συμβαινει  ομως σχετικα συχνα πλεον και το αντιθετο φαινομενο ,να καφριζουν και να βριζουν σαν νταλικιερηδες απο το αντιθετο φυλο .Εχω δει μπροστα στα ματια μου περιστατικο  γυναικα οδηγος  να κορναρει σαν τρελη και να βριζει χυδαια  με οτι καντηλι υπαρχει αντρα οδηγο μηχανης  επειδη αργησε να ξεκινησει στο φαναρι και η συνεχεια ηταν  να βαλει το σταντ να βγαλει το κρανος και να της σκασει μια με αυτο στον ωμο απο το παραθυρο .

Δεν θα το σχολιασω απλα εκεινη την στιγμη επειδη ειχα δει ολη την φαση  δεν πηρα θεση  διοτι ηταν πραγματικα  ελεεινο το πως τον  ειχε βρισει ...Σε αντιθετη περιπτωση παιζει και να κατεβαινα  για αυτη την συγκεκριμενη ομως απλα δεν ασχοληθηκα .

• Like 4
Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά αφού κάνετε τα μαθήματα της σχολής και πάρετε το δίπλωμα, θέλετε και άλλα μαθήματα από τους συνοδηγούς σας για την επόμενη δεκαετία; Το να είστε απλά συγκεντρωμένες στον δρόμο και να οδηγείτε ήρεμα (και σιγά-σιγά να αποκτήσετε την εμπειρία) δεν παίζει;

Δεν το λες μάθημα, το λες παρέα που σε ξε-αγχώνει
Δημοσ.

Όχι, αυτό είναι το μόνο που δεν τους έχουμε πει ποτέ εγώ και ο πατέρας μου. :P Το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι όλες τους πήραν το δίπλωμα με τη δεύτερη φορά (η αδελφή μου με την τρίτη).

Δεν πειράζει, κάποτε θα μάθουν. Αλλά άφησε το παρκάρισμα. Το γεγονός ότι είναι το μισό αμάξι στην αντίθετη λωρίδα πώς το κρίνεις; Λες να μην ξέρει ότι πρέπει να είναι στη λωρίδα της;

Καλά, τέρμα ηλίθιος ο τύπος. Απορώ πως κρατήθηκες στο ένα μόνο μπουνίδι.

Γενικά ΔΕΝ είμαι υπέρ της βίας οπότε μια μπάτσα αρκούσε και πάλι την έριξα γιατί απείλησε σύζυγο και παιδί...δεν μου έχει τύχει μεν τόσα χρόνια τέτοιος βλάκας, μάλλον πιωμένος θα ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το λες μάθημα, το λες παρέα που σε ξε-αγχώνει

Παρέα που σε ξε-αγχώνει είναι ο οποιοσδήποτε. Εγώ μιλάω για το γεγονός ότι μετά από όλα τα μαθήματα για το δίπλωμα, πολλές γυναίκες συνεχίζουν να θέλουν άλλον για λίγο καιρό να τους δείξει να παρκάρουν, άλλον να τους λέει που έχει στοπ να σταματήσουν κτλ. Δηλαδή, τι σκατά μαθαίνατε στη Σχολή οδηγών; Κάνατε τόσα μαθήματα και πήρατε δίπλωμα για να θέλετε και πάλι έναν συνοδηγό να σας δείχνει πως να οδηγείτε;

• Like 1
Δημοσ.

Παρέα που σε ξε-αγχώνει είναι ο οποιοσδήποτε. Εγώ μιλάω για το γεγονός ότι μετά από όλα τα μαθήματα για το δίπλωμα, πολλές γυναίκες συνεχίζουν να θέλουν άλλον για λίγο καιρό να τους δείξει να παρκάρουν, άλλον να τους λέει που έχει στοπ να σταματήσουν κτλ. Δηλαδή, τι σκατά μαθαίνατε στη Σχολή οδηγών; Κάνατε τόσα μαθήματα και πήρατε δίπλωμα για να θέλετε και πάλι έναν συνοδηγό να σας δείχνει πως να οδηγείτε;

Δεν είπα πως μου έμαθε πως να συνδυάζω συμπλέκτη γκάζι για να ξεκινάω, ο συνοδηγός πως θα σου δείξει βασικά ? Αν δεν ξετριφτεις μόνος τι θα σου κάνει πέρα από παρέα και εμψύχωση ? Τα παραλές θαρρώ.
Δημοσ.

Τα παραλές θαρρώ.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που διάβασα στο φόρουμ να κάτσει δίπλα στην γυναίκα οδηγό κάποιος να της δείξει να παρκάρει κτλ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Για να πήρε το δίπλωμα πάει να πει ότι ξέρει να παρκάρει και της έχουν κάνει τέτοια μαθήματα. Τώρα, αν αποδειχθεί ότι εάν δεν έχει χώρο για 5 λιμουζίνες δεν μπορεί να παρκάρει το smart της, και χρειάζεται τον μπαμπά/γκόμενο να της ξαναδείξει το πως παρκάρουν οι άνθρωποι, καλύτερα ας αφήσει το δίπλωμα και τα κλειδιά της.

Σε παρακαλώ, πες μου που έχω άδικο.

Υ.Γ. Υπόψιν ότι δεν μιλάω για το να την βοηθήσει λίγο σε κάποιον στενό χώρο με το να της πει πόσο χώρο έχει. Μιλάω για το να της κάνει από την αρχή μαθήματα στα βασικά που υποτίθεται πως ήδη γνωρίζει.

Δημοσ.

Αυτά που σου μαθαίνουν από τη σχολή είναι κουκιά μετρημένα και ουσιαστικά τα κάνεις μηχανικά. Ας πούμε οπισθογωνια έκανα τότε αλλά τώρα δυσκολευομαι πολύ ούτε θυμάμαι που βάζεις το ντεμεκ νοητό σημάδι φαντάσου. Αλλά δεν πάω στο αντίθετο ρεύμα εντάξει.:Ρ

Άδικο δεν έχεις απλά εγώ σου μιλάω για παρέα κι εσύ για "τώρα κοψτο όλο δεξιά,ίσιωσε και μπήκες".

Δημοσ.

Αυτά που σου μαθαίνουν από τη σχολή είναι κουκιά μετρημένα και ουσιαστικά τα κάνεις μηχανικά. Ας πούμε οπισθογωνια έκανα τότε αλλά τώρα δυσκολευομαι πολύ ούτε θυμάμαι που βάζεις το ντεμεκ νοητό σημάδι φαντάσου. Αλλά δεν πάω στο αντίθετο ρεύμα εντάξει.:Ρ

Άδικο δεν έχεις απλά εγώ σου μιλάω για παρέα κι εσύ για "τώρα κοψτο όλο δεξιά,ίσιωσε και μπήκες".

Οκ, άλλο παράδειγμα:

Και ο πατέρας μου αλλά και η μητέρα μου έμαθαν από σχολή οδηγών.

Πώς γίνεται ο πατέρας μου, χωρίς να έχει συνοδηγούς να του δείχνουν, να το πηγαίνει μια χαρά, και η μητέρα μου μετά από πόσα μαθήματα με τον πατέρα και τον παππού μου να πηγαίνει με το μισό αμάξι στην αντίθετη λωρίδα και να το τρακάρει σε άδειο πάρκινγκ 4 αυτοκινήτων;

Και οι δύο από σχολή οδηγών έμαθαν και η δεύτερη είχε και μαθήματα από άλλα άτομα.

Συνεπώς, όταν κάποιος καλώς ή κακώς δεν το έχει με την οδήγηση τι κάνει; Αφήνει τα κλειδιά στην άκρη.

Δημοσ.

Αυτό με την αντίθετη λωρίδα είναι λίγο επικίνδυνο να το πω κομψά, όντως.

Αυτό με το άδειο πάρκινγκ πώς στην ευχή του κατάφερε ?

Δημοσ.

Αυτό με το άδειο πάρκινγκ πώς στην ευχή του κατάφερε ?

Ένας Θεός ξέρει.... Και το αστείο ποιο είναι; Ότι το έχει κάνει επτά φορές. Την μία μάλιστα ήμουν και μέσα στο αμάξι και είχα φρικάρει. Μου είπε ότι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι. Τι να πεις.....

Δημοσ.

Μήπως να μην οδηγάει, μην πάρει καμιά ζωή που δεν της φταίει σε τίποτα ?

Αυτό την έχω πρήξει κι εγώ τόσα χρόνια και λέει "Δεν γίνεται να μην οδηγώ εδώ πέρα που ζούμε.". Τώρα τι να της πεις..... Ελπίζω μόνο να βάλει μυαλό από μόνη της.... Ή τουλάχιστο να την πρήξει και η αδελφή μου να αφήσει το τιμόνι, γιατί κυρίως για αυτήν οδηγάει.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα και  εχει πολλους καφρους που συμπεριφονται ετσι .Συμβαινει  ομως σχετικα συχνα πλεον και το αντιθετο φαινομενο ,να καφριζουν και να βριζουν σαν νταλικιερηδες απο το αντιθετο φυλο .Εχω δει μπροστα στα ματια μου περιστατικο  γυναικα οδηγος  να κορναρει σαν τρελη και να βριζει χυδαια  με οτι καντηλι υπαρχει αντρα οδηγο μηχανης  επειδη αργησε να ξεκινησει στο φαναρι και η συνεχεια ηταν  να βαλει το σταντ να βγαλει το κρανος και να της σκασει μια με αυτο στον ωμο απο το παραθυρο .

Δεν θα το σχολιασω απλα εκεινη την στιγμη επειδη ειχα δει ολη την φαση  δεν πηρα θεση  διοτι ηταν πραγματικα  ελεεινο το πως τον  ειχε βρισει ...Σε αντιθετη περιπτωση παιζει και να κατεβαινα  για αυτη την συγκεκριμενη ομως απλα δεν ασχοληθηκα .

+ 1

Μου ετυχε και εμενα και εφταγε και πεταχτηκε και ειπε ' καλα που πας' ? Απαντησα ,δεν ξερω καν πως μου βγηκε, ισως ηταν γραμμενο στο dna με το παραδοσιακο...ρε τραβα πλυνε κανα πιατο που θες να οδηγησεις κιολας  :rolleyes: .Τσατιστηκε , αλλαξε χρωμα και δεν το συνεχισε.  :devil: 

Πραγματικό περιστατικό ενώ έλειπα τώρα τον Ιούλιο σε διακοπές.

Βρισκόμουν Λουτράκι και ενώ πέρασε η σύζυγος μου κανονικότατα από την διάβαση πεζών με πράσινο για τους πεζούς φυσικά, περνάει ένας πατημένος μέχρι αηδίας και χτυπάει ΞΥΣΤΑ το καρότσι με τον γιο μου!

Εγώ πάγωσα αλλά η σύζυγος μου του φωνάζει "Το καρότσι ρε ζώον"....πως στο διάολο το άκουσε ο άλλος τραβάει χειρόφρενο μέσα στον ΔΡΟΜΟ και βγαίνει μαινόμενος αλλαλάζοντας "Θα σε σκίσω μωρή" και ερχόταν σχεδόν τρέχοντας πάνω της...μιλάμε ο τύπος γύρω στα 30 , χαλβάς και κάγκουρας με φράχτη μαλλί...

Ε , την έφαγε την μπάτσα του χωρίς να πω καν κουβέντα μόλις έσκασε μύτη face to face με την σύζυγο, με έπιασε παραφροσύνη γιατί πήγε και να χτυπήσει το καρότσι με τον γιο αλλά και να χτυπήσει την γυναίκα μου και τώρα έχω δικαστήρια....

Γαμώ τις διακοπές μου γαμώ δηλαδή αλλά το μπουκέτο που έριξα το καταχάρηκα, χαλάλι !

Σε γενικές γραμμές είμαστε ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ και χωρίς παιδεία.

Αυτο με την διαβαση πεζων ειναι σκετο ανεκδοτο.Και δεν σταματαει σχεδον κανενα γιδι αλλα και οσοι σταματουν προκαλουν τοση εκλπηξη στο πεζο που πολλες φορες δισταζει να περασει οποτε εχουμε παντομιμα με τους πισω να κορναρουν αναγακτισμενοι.

Ωραιος ηταν ενας παππους που ειχα πετυχει με σκυφτο πλαγιαστο στυλ ,σαν τους παλιους τους μαγκες ξερω εγω Πηγαινε ανετος ,σιγα σιγα ,δυο αυτοκινητα περιμενανεε.Του λεει ενας οδηγος, ναι πιο σιγα πηγαινε.Δουλεια σου εσυ του λεει ο παππους. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικό περιστατικό ενώ έλειπα τώρα τον Ιούλιο σε διακοπές.

Βρισκόμουν Λουτράκι και ενώ πέρασε η σύζυγος μου κανονικότατα από την διάβαση πεζών με πράσινο για τους πεζούς φυσικά, περνάει ένας πατημένος μέχρι αηδίας και χτυπάει ΞΥΣΤΑ το καρότσι με τον γιο μου!

Εγώ πάγωσα αλλά η σύζυγος μου του φωνάζει "Το καρότσι ρε ζώον"....πως στο διάολο το άκουσε ο άλλος τραβάει χειρόφρενο μέσα στον ΔΡΟΜΟ και βγαίνει μαινόμενος αλλαλάζοντας "Θα σε σκίσω μωρή" και ερχόταν σχεδόν τρέχοντας πάνω της...μιλάμε ο τύπος γύρω στα 30 , χαλβάς και κάγκουρας με φράχτη μαλλί...

Ε , την έφαγε την μπάτσα του χωρίς να πω καν κουβέντα μόλις έσκασε μύτη face to face με την σύζυγο, με έπιασε παραφροσύνη γιατί πήγε και να χτυπήσει το καρότσι με τον γιο αλλά και να χτυπήσει την γυναίκα μου και τώρα έχω δικαστήρια....

Γαμώ τις διακοπές μου γαμώ δηλαδή αλλά το μπουκέτο που έριξα το καταχάρηκα, χαλάλι !

Σε γενικές γραμμές είμαστε ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ και χωρίς παιδεία.

Αν ισχυουν τα αποπανω επι λεξη, εισουν σε αυτοαμυνα. Θα παρει ενα τσουβαλι απο 3 ο χαλβας απο τον δικαστη.

Δες εδω για παραδειγματα.

Δεν ειμαι δικηγορος και δεν εχω καμια σχεση με το σαιτ, ηταν ψηλα στον γκουγκλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...