HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν ισχυουν τα αποπανω επι λεξη, εισουν σε αυτοαμυνα. Θα παρει ενα τσουβαλι απο 3 ο χαλβας απο τον δικαστη. Δες εδω για παραδειγματα. Δεν ειμαι δικηγορος και δεν εχω καμια σχεση με το σαιτ, ηταν ψηλα στον γκουγκλη. Ακριβώς όπως τα λέω είναι, δυστυχώς. Είχε το θράσσος να στείλει και μήνυση σας λέω...να δω που θα μας βγάλει το σκηνικό αυτό...τι το άπλωσα κι εγώ το ρημάδι το χέρι...ένα σπρώξιμο αρκούσε Το θέμα είναι ότι εγώ χειροδίκησα όχι η σύζυγος μου, οπότε δεν ήμουν εγώ σε αυτοαμυνα.
mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το θέμα είναι ότι εγώ χειροδίκησα όχι η σύζυγος μου, οπότε δεν ήμουν εγώ σε αυτοαμυνα. Το γεγονός ότι προστάτευες το παιδί σου δεν πιάνει τίποτα;
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το γεγονός ότι προστάτευες το παιδί σου δεν πιάνει τίποτα; Δεν το έχω δει με δικηγόρο ακόμη , την Δευτέρα θα πάω να μιλήσω με έναν και βλέπω...Νομίζω θα έχω τρεχάματα μέσα στο κατακαλόκαιρο το κέρατο μου
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τα στοιχεία σου για να σου κάνει μήνυση πού τα βρήκε;
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τα στοιχεία σου για να σου κάνει μήνυση πού τα βρήκε; Φώναξαν την αστυνομία οι περίοικοι και η σύζυγος επέμενε να έρθει μπατσικό για να μην τρέχουμε μετά.
Crizzt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ακριβώς όπως τα λέω είναι, δυστυχώς. Είχε το θράσσος να στείλει και μήνυση σας λέω...να δω που θα μας βγάλει το σκηνικό αυτό...τι το άπλωσα κι εγώ το ρημάδι το χέρι...ένα σπρώξιμο αρκούσε Το θέμα είναι ότι εγώ χειροδίκησα όχι η σύζυγος μου, οπότε δεν ήμουν εγώ σε αυτοαμυνα. Μια χαρα ιχσυει η αυτοαμυνα προς τριτο προσωπο υπο την προστασια σου (γυναικα, παιδι). Βρες δικηγορο ομως αμεσα.
tzisp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν το έχω δει με δικηγόρο ακόμη , την Δευτέρα θα πάω να μιλήσω με έναν και βλέπω...Νομίζω θα έχω τρεχάματα μέσα στο κατακαλόκαιρο το κέρατο μου Εύχομαι να ξεμπερδέψεις και να τον τσακίσουν τον κερατά οι δικαστές. Δεν είμαι δικηγόρος αλλά το ζουμί είναι να βρεθούν περαστικοί από εκεί γύρω που είδαν το σκηνικό και τεκμηριώνουν οτι πήγε αυτός να χτυπήσει το παιδί σας, επίσης αν έγιναν φθορές στο καρότσι του μωρού σας από το γδάρσιμο κρατήστε το διότι θα χρησιμοποιηθεί σαν πειστήριο στην δίκη οτι το χτύπησε με το αμάξι. 1
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν έχουν αίσθηση τού όγκου που καταλαμβάνει το αμάξι και δε μπορούν να παρκάρουν. χαχαχα! αυτο ακριβως. Βασικά αν κατσουμε 2-3 χρονια μαθαινουμε. Εγω πχ παρκαρω πλεον αρκετά καλα. Αλλά μερικές ουτε αισθηση μεγεθους δεν εχουν. Προχθεσινη συνομιλια: - (γυναικα) εχω στο δωματιο μου τηλεοραση 32 ιντσών. - (απαντηση αντρα της) τι 32 ρε μωρο μου; 24 ιντσών είναι. - η δικιά μου; οχι ρε 32 ειναι. Δε θελω να φανταστω τι άλλο βλέπει μεγαλο.... 3
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η οδήγηση είναι δραστηριότητα που προκαλεί νεύρα. Μια γυναίκα σε περιβάλλον νεύρων, δεν έχει το ίδιο θάρρος με έναν άνδρα γιατί απειλείται περισσότερο. (βλ. ποστ Παυλίνας) Όταν λοιπόν έχεις ένα άγχος παραπάνω, προφανώς και δεν έχεις την ίδια θέληση να οδηγήσεις. Οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω και δεν οδηγούν, "φοβούνται" κατά τα λεγόμενά τους. Δεν είναι όμως πως φοβούνται μη σκοτώσουν κανέναν ξερωγώ, φοβούνται ότι οι συνέπειες από μια μαλακία, είτε δική τους είτε του άλλου, θα είναι πολύ χειρότερες εις βάρος τους. Βάλε τώρα τον λίβερπουλ, τον ικαρούγκα και τον λούσιφερ να κάνουν σφήνα σε έναν μαλάκα, πόση μαγκιά θα πουλήσει; Θα μου εξηγήσει κάτι για τη μάνα μου, θα τον πληροφορήσω κάτι για τον χριστό του και όλο το vibe θα είναι "στα παπάρια μου, τι θα κάνει; θα με δείρει; ας έρθει." Αυτός ο φόβος των γυναικών δεν είναι επαρκές επιχείρημα. Σπάνια θα σηκώσει κάποιος χέρι σε γυναίκα. Αντιθέτως στον άντρα υπάρχει και πραγματικός κίνδυνος να φάει ξύλο. Όλοι περάσαμε το πρώτο στάδιο με το Ν κολλημένο στο τζάμι και ξέρουμε την κακή συμπεριφορά των "έμπειρων" οδηγών απέναντι σε αυτό. Ούτε πιστεύω ότι υπάρχει σεξισμός των αντρών οδηγών, το βρίσιμο και το κορνάρισμα δεν κατευθύνεται μόνο στις γυναίκες. Εγώ βλέπω ότι και οι γυναίκες οδηγοί έχουν παρόμοιο στυλ οδήγησης με τους άντρες. Πρόσφατα μια γυναίκα κόρναρε την ηλικιωμένη θεία μου που περπατούσε πεζή, αυτή τρόμαξε και χτύπησε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο τα πλευρά της. Παίζει ρόλο βέβαια και ο φόβος, αλλά αυτός συνδυάζεται με την έλλειψη πραγματικής ανάγκης για οδήγηση, τη στιγμή που υπάρχει πάντα ο άντρας-θύμα που θα δεν έχει πρόβλημα να κουβαλήσει στο αυτοκίνητό του διάφορες κοπέλες για ευνόητους λόγους. Η έλλειψη προσανατολισμού που επίσης υποστηρίζουν πολλές γυναίκες, λύνεται εύκολα πλέον με τη χρήση gps ή αισθητήρα παρκαρίσματος. 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δεν συμφωνώ με την κόρνα ελπίζω όμως να μην είχε πεζοδρόμιο και γι αυτό να αναγκάστηκε να περπατάει στο δρόμο γιατί και αυτό είναι απαράδεκτο.
gatokoritso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω ότι έχουν δίπλωμα δεν οδηγούν γιατί δεν έχουν αμάξι. δεν παίζει ιδιαίτερα ο παράγοντας φόβος. λολ δηλαδή τα διπλά στάνταρς ζούνε και βασιλεύουν ότι μαλάκια και να έχει κάνει κάποια ξύλο τρώει μια στο εκατομμύριο. Όσο για το βρισίδι oh please θα με κλασεις τα αρχιδια καταστάσεις.... Εγώ ξέρω να οδηγώ κάτι ψιλά έτσι σε μια ώρα ανάγκης γίνομαι σοφερινα. δίπλωμα δεν έχω καθαρά για οικονομικούς λόγους.
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτοί οι τσαμπουκάδες που αναφέρθηκαν κάμποσες φορές δε νομίζω ότι είναι η πιο έξυπνη αντίδραση (δε μιλάω για exreme καταστάσεις που θα κινδυνεύσεις κλπ). Επειδή είπε ο άλλος μια βλακεία ή σε έβρισε το να κατέβεις από το αμάξι έτοιμος για καβγά στην καλύτερη θα χαλάσεις τη μέρα σου, στη χειρότερη πολλά μπορούν να γίνουν και από τις δυο πλευρές...δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο
bluesattack Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτοί οι τσαμπουκάδες που αναφέρθηκαν κάμποσες φορές δε νομίζω ότι είναι η πιο έξυπνη αντίδραση (δε μιλάω για exreme καταστάσεις που θα κινδυνεύσεις κλπ). Επειδή είπε ο άλλος μια βλακεία ή σε έβρισε το να κατέβεις από το αμάξι έτοιμος για καβγά στην καλύτερη θα χαλάσεις τη μέρα σου, στη χειρότερη πολλά μπορούν να γίνουν και από τις δυο πλευρές...δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64040766 1
gatokoritso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 μου εχει τυχει 2 φορες φαση να βγει μπιστολι μετα απο λογομαχια σε αμαξια και δεν εχει καθολου πλακα 1
Star_Light Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εγω έχω κολλημα με την σωστη οδηγηση διοτι οι κακοι οδηγοι μπορει να δημιουργησουν πολλα προβλήματα συμπεριλαμβανομένων και των ατυχημάτων. Οταν βλέπω κάποιον να αλλαζει λωριδα χωρις φλας στον Κηφισο του παιζω τα φωτα ακομα και αν έχει αποσταση ασφαλειας καλα αμα κανει και σφινα τρωει και κορνα μαζι. Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι αρκετοι οδηγοι αντιλαμβάνονται το λάθος τους και παρατηρω οτι την επομενη που θα αλλαξουν λωριδα το κάνουν με φλάς αυτη τη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα