ira000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τον τιτλο τον εβαλα για σας τραβηξω την προσοχη . Στην κω θα παω για επαγγελματικους λογους. Μενω Ευοια και επειδη ειμαι ασχετη θελω να με καθοδηγησεται καπως. Σκεφτομαι να παω αεροπορικος δεν εχω αποφασισει ακομα αλλα με πλοιο θα μου παρει 12-14 ωρες μεχρι εκει, ξερω οτι το τρενο θα με αφησει σταθμο λαρισης απο κει και περα τι κανω περνω τραμ, λεωφορεια, υπαρχη καποιο λεωφορειο που να σε πηγαινει κατευθηαν αεροδρομιο ισως ?. Εισητιριο λεω να παρω οταν φτασω εκει η υπαρχει περιπτωσει να μην βρω ? γιατι οπως ειπα ειμαι λιγο απειρη απο ιντερνετ αλλα αν ειναι να μου ερθει πιο οικονομικα να το ψαξω...
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η sky express έχει οικονομικά εισιτήρια, και η minoan airlines, Πετάνε και από Ελ Βενιζέλο.
panosno1com Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το μετρο μπλε γραμμη [με πιο αυξημενο εισητηριο] για να πας αεροδρομιο. ΠΑει και ο Προαστιακος και λεωφορεια [δε ξερω απο σταθμο λαρισης αν εχει καποιο]
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μόνο το bold διάβασα και δε συνέχισα στο υπόλοιπο μήνυμα 11
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μόνο το bold διάβασα και δε συνέχισα στο υπόλοιπο μήνυμα Mόνο τον τίτλο διάβασα. Το bold τι λέει?? 2
Mau-Maus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ωπ τι συμπτωση , μπορουμε να παμε μαζι αν θελεις , στο δρομο μου ειναι , Γύθειο μενω .. 5
Razor_7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ειμαι λιγο απειρη απο ιντερνετ αλλα αν ειναι να μου ερθει πιο οικονομικα να το ψαξω... Κάνε autostop. Και έμπειρη θα γίνεις και οικονομικά θα σου 'ρθει
lambroszekis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 <p>Η sky express έχει οικονομικά εισιτήρια, και η minoan airlines, Πετάνε και από Ελ Βενιζέλο.</p> Μονο aegean πεταει τώρα στο Αθήνα-κω Το καραβι για 11-12 ωρες κάνει 51€ το εισητηριο, αν εισαι τυχερη βρίσκεις πτηση με καμια 80€ τα βαζεις κατω και υπολογιζεις τι συμφέρει Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Έπαψε και ο τίτλος να παρουσιάζει ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα