Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σου είπα 3 κινήσεις τεράστιας σημασίας..σε τρεις τομείς που η χώρα πονούσε και πονάει μέχρι και σήμερα τρομερά...τουρισμό..ΟΣΕ...και στις τιμές ενέργειας. Σιγά μην κάθομαι να κάνω γεωστρατηγικές αναλύσεις και διατριβές στο ίντερνετ για σένα. Μάθε να γκουγκλάρεις...Μα.. Στην ενέργεια, αποσύρθηκαν μόνοι τους, λόγω οφειλών, όπως έθεσαν το ίδιο ζήτημα και στον οσε, όσον αφορά τον τουρισμό τι; νομίζω έχουν μπει πλείστα άρθρα και εδώ και γιαυτη τη φούσκα, βέβαια, πάντα οι Ρώσοι πήγαιναν Τουρκία-Ελλάδα με αναλογία 3/1Για πες λοιπόν.
haris_216 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι εσύ ξέρεις καλύτερα...τι να ξέρουν τώρα τα wikileaks και τα έγγραφα του state department για τις κινήσεις του Καραμανλή και το πόσο κόντρα στις ΗΠΑ πήγε...ο Plug από τον καναπέ του σπιτιού του του οποίου την ζωή έχουν απειλήσει πολλές περισσότερες φορές από του Καραμανλή ξέρει καλύτερα. It's a dirty ($$$) job but somebody has to do it 1
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Και να' ταν ο μόνος (που "χάθηκε") . Μόνη διαφορά από τον καπετάνιο του Costa Concordia το οποίο πήγε άπατο (παράλληλες καταλήξεις με την χώρα μας αν και σε μεταφορικό επίπεδο) είναι ότι ο Ιταλός καπετάνιος κάνει ακόμα εμφανίσεις Είμαι τελείως αντινεοδημοκράτης και αντικυβερνητικός...και ο Καραμανλής στα εσωτερικά τα πήγε άθλια με την διόγκωση του χρέους...αλλά στο θέμα εξωτερική πολιτική δεν έχει να του προσάψει κανείς τίποτα...και στο Βουκουρέστι πήρε άριστα...(τρόμος μόνο στην ιδέα να ήταν κάνας ΓΑΠ ή καμιά Ντόρα εκεί)...και το άνοιγμα στην Ρωσία και στην Κίνα το οποίο το ξεκίνησε αυτός ήταν πανέξυπνη κίνηση με πολλαπλά οφέλη σε πολλούς τομείς. Οι αποδεδειγμένες απειλές κατά της ζωής και των μετέπειτα πράξεων του λόγω αυτών είναι κάτι που εμείς από την ασφάλεια του σπιτιού μας δεν μπορούνε μα το κρίνουμε και να το κατανοήσουμε τόσο εύκολα πιστεύω φίλε μου. Εδώ έχουμε δει σε αυτή την χώρα άπειρους πολιτικούς να κάνουν καρακωλοτούμπες με την απειλή της απώλειας μερικών χιλιάδων ψήφων...με απειλές κατά της ζωής τους άστο τι θα κάνανε... Μα.. Στην ενέργεια, αποσύρθηκαν μόνοι τους, λόγω οφειλών, όπως έθεσαν το ίδιο ζήτημα και στον οσε, όσον αφορά τον τουρισμό τι; νομίζω έχουν μπει πλείστα άρθρα και εδώ και γιαυτη τη φούσκα, βέβαια, πάντα οι Ρώσοι πήγαιναν Τουρκία-Ελλάδα με αναλογία 3/1 Για πες λοιπόν. Στο ξαναλέω μιλάς για άλλο πράγμα...εγώ σου μιλάω για αγωγό και συ μου μιλάς για πώληση ΔΕΠΑ 3 χρονιά μετά και αφού η Ελλάδα είχε δείξει με το θέμα του αγωγού κακή πίστη! Και το deal για τον ΟΣΕ αλλιώς προχωρούσε με Καραμανλή...τέτοια τεράστια deal είναι μερή τέραστιων και πολλαπλών ανταλλαγών...εννοείτε μετά το κρέμασμα της Ρωσίας από την Ελλάδα οι Ρώσοι να διαπραγματεύονται με κακή πίστη...και μιλάμε για οργανισμούς που είναι μαύρες τρύπες και που οι Ρώσοι ήταν οι μοναδικοί πλειοδότες..(ΟΣΕ,ΔΕΠΑ) Εσύ αν πας να διαπραγματευείς να πάρεις κάτι που δεν το θέλει κανένας άλλος και ξέρεις ότι όσο περνάει ο χρόνος χρεώνει τον άλλο αβέρτα δεν θα διαπραγματευτείς σκληρά? Καλά άστο αν σου έχει παίξει και πουστιά στο παρελθόν...
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι εσύ ξέρεις καλύτερα...τι να ξέρουν τώρα τα wikileaks και τα έγγραφα του state department για τις κινήσεις του Καραμανλή και το πόσο κόντρα στις ΗΠΑ πήγε...ο Plug από τον καναπέ του σπιτιού του του οποίου την ζωή έχουν απειλήσει πολλές περισσότερες φορές από του Καραμανλή ξέρει καλύτερα. χαχαχαχαχα είσαι αστείος τελικά..πότε αποσύρθηκαν το 2012-2013 χρόνια μετά το πάγωμα του αγωγού και την υποβάθμιση του στην θέση του TGI...αυτό που λες εσύ είναι για την πώληση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ στον διαγωνισμό οι οποίες είναι καταχρεωμένες σε διεθνή διαγωνισμό... και γω σου λέω για τους αγωγούς που ήθελε να φτιάξει η gazprom στην αλεξανδρούπολη το 2008-2009(είχε γίνει συμφωνία επίσημα η οποία προς ανακούφιση και με εντολή της αμερικής έγινε στην άκρη από τον ΓΑΠ)..τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μόνο εσύ ξέρεις. Εννοείς τον μπουργκας αλεξανδρουπολη; Πες μας λίγα τα οφέλη των Ρώσων και αυτά της Ελλάδας, επίσης, δείξε μας λίγο που περναγε ο αγωγός στον χάρτη, έτσι απλά από περιέργεια. Όταν μιλάς για αγωγούς, βάζεις δεπα/δεσφα γιατί είναι πακέτο, οι αγωγοί φυσικό αέριο θα μετέφεραν, όχι νερό από τη νερομανα. Εκτός κι αν νομίζεις ότι θέλουν τους σιδηρόδρομους σκετους, δίχως τα λιμάνια.... Επειδή είμαι αστείος, ας γελάσουμε λίγο ακόμα.
silverado Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γιατί να φας ποινή; Σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ποιες είναι οι επενδύσεις που αποκλείστηκαν, γιατί και ποιο όφελος θα είχαν. Όπως σε ρώτησα και στο άλλο νήμα, είναι οι κινήσεις Πούτιν, προς το ελληνικό συμφέρον; Άφησε λοιπόν στην άκρη τα άγχη για ποινές και απάντα απλά και τεκμηριωμενα. Συνεχισε να παιζεις το βιολι σου που ξερεις μπορει καποτε να σου χρειαστει για να βγαλεις και τα προς το ζην. Οσο για τα υπολοιπα μηνυματα σου μην τα πετας τοσο αποτομα γιατι γελανε και τα τσιμεντα, Αντε μετα να εξηγω στους γειτoνες οτι αιτια δεν ηταν σεισμος,αλλα καποιος απο το insomnia.
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εννοείς τον μπουργκας αλεξανδρουπολη; Πες μας λίγα τα οφέλη των Ρώσων και αυτά της Ελλάδας, επίσης, δείξε μας λίγο που περναγε ο αγωγός στον χάρτη, έτσι απλά από περιέργεια. Επειδή είμαι αστείος, ας γελάσουμε λίγο ακόμα. Τεράστια τέλη διέλευσης υπέρ της Ελλάδας..χαμηλότερες τιμές πώλησης ΦΑ στην Ελλάδα που είχε ξεκινήσει ο Κ.Κ. Οφέλη που δεν είναι ούτε κατά διάνοια τα ίδια με τον TGI. Περνούσε απο την μαύρη θάλασα μέσω βουλγαρίας στον Εβρο τι από που περνούσε... ΥΓ Χώρια ότι θωράκιζες τον Έβρο γεωστρατηγικά από την Τουρκία γιατί πλέον θα είχε έννομο συμφερον η Ρωσία στην περιοχή.
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Συνεχισε να παιζεις το βιολι σου που ξερεις μπορει καποτε να σου χρειαστει για να βγαλεις και τα προς το ζην. Οσο για τα υπολοιπα μηνυματα σου μην τα πετας τοσο αποτομα γιατι γελανε και τα τσιμεντα, Αντε μετα να εξηγω στους γειτoνες οτι αιτια δεν ηταν σεισμος,αλλα καποιος απο το insomnia. Προς το παρόν, έχεις μείνει στους ναζί, εβραίους, μασόνους κλπΑλλά δεν εξηγείς:επενδύσεις, ελληνικά συμφέροντα και αν οι κινήσεις Πούτιν, είναι προς το ελληνικό συμφέρον. Τεράστια τέλη διέλευσης υπέρ της Ελλάδας..χαμηλότερες τιμές πώλησης ΦΑ στην Ελλάδα που είχε ξεκινήσει ο Κ.Κ. Οφέλη που δεν είναι ούτε κατά διάνοια τα ίδια με τον TGI. Περνούσε απο την μαύρη θάλασα μέσω βουλγαρίας στον Εβρο τι από που περνούσε...Δείξε στο χάρτη που περνάει. Βάλε λίγο τα ποσά από τα τέλη διέλευσης. Όταν λες κάτι, θα το λες με ακρίβεια, αλλιώς υπάρχει και το Ολύμπια κι το ντιφενςνετ, ορθοντοξι κοκ
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δείξε στο χάρτη που περνάει. Βάλε λίγο τα ποσά από τα τέλη διέλευσης. Όταν λες κάτι, θα το λες με ακρίβεια, αλλιώς υπάρχει και το Ολύμπια κι το ντιφενςνετ, ορθοντοξι κοκ Γκούγκλαρε...και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει. Εσύ τι παρέθεσες βρε καρμοίρη στην συζήτηση εκτός από ανόητο αρνητισμό μηδαμινή επιχειρηματολογία και 'απειρη γεμάτη άγνοια εσχατολογία που θες και βιβλιογραφία από πάνω...άιντε πάνε τρόλαρε την άγνοια σου αλλού. Καλή συνέχεια και κουράγιο στους υπόλοιπους...
Danbo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εννοείς την καταστροφή της οικονομίας, εγκατάλειψη του πλοίου και μετά ψήφιση όλων των μνημονιακων νομοθετιματων εκ του ασφαλούς, ενώ κάνει διακοπές συνέχεια, σαν να μην συνέβη τπτ, όπως κάνει και ο επόμενος; Μα.. Στην ενέργεια, αποσύρθηκαν μόνοι τους, λόγω οφειλών, όπως έθεσαν το ίδιο ζήτημα και στον οσε, όσον αφορά τον τουρισμό τι; νομίζω έχουν μπει πλείστα άρθρα και εδώ και γιαυτη τη φούσκα. Για πες λοιπόν. Φιλε,μιλαμε για τις σχεσεις με την Ρωσια και τις "γεφυρες" διαφορων συμφωνιων που εριξε με τους Ρωσους. Για την καταστροφη της οικονομιας που λες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,δεν εχει καμια σχεση αυτο που σου λεω εγω.Και στο κατω κατω,ποιος απο τους πολιτικους μας παιρνει αυτονομα τις αποφασεις για να το εκανε ο Καραμανλης? Πιεσεις δεχτηκε,οπως επισης πιεσεις δεχτηκε και για τις "γεφυρες" προς την Ρωσια που ανεφερα. Γιαυτο και εγινε και σχεδιο δολοφονιας εναντιον του,και γιαυτο χαθηκε απο προσωπου γης στα ξαφνικα,και μαλιστα για αρκετο καιρο.Ουτε συνεντευξη δεν εδωσε,ουτε τιποτα.Σαν να πεθανε ξαφνικα.. Οσο για τις κυρωσεις,στο αρθρο που μου παραθεθηκε απο πανω,ειναι απολυτα σαφες οτι ΚΑΙ ΟΙ 28 εκπροσωποι συμφωνησαν και δεχτηκαν να προχωρησουν οι κυρωσεις προς την Ρωσια.Μεσα σε αυτους και εμεις σαν Ελλαδα αφου βρισκομαστε εντως Ε.Ε.Και να θελαμε το αντιθετο,δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως 1
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γκούγκλαρε...και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει. Εσύ τι παρέθεσες βρε καρμοίρη στην συζήτηση εκτός από ανόητο αρνητισμό και εσχατολογία που θες και βιβλιογραφία και από πάνω...άιντε πάνε τρόλαρε την άγνοια σου αλλού. Καλή συνέχεια και κουράγιο στους υπόλοιπους... Μα εγώ δε ξέρω και ζητάω να ενημερώσεις εμένα αλλά και τους άλλους συνομιλητές.. Βλεπω όμως ότι τόσο εσύ, όσο και ο σιλβεραντο, όταν σας ζητάω συγκεκριμένη ενημέρωση, για το καλό της συζήτησης, αρχίζετε τις βρισιές... Πώς θα μάθω και θα βγω από τη κακομοιριά μου; Αφού έχω ενημερωμένους ανθρώπους στη συζήτηση, να μη το εκμεταλλευτώ;.. Μη γίνεστε ελιτιστες και σνομπαρετε..
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μα εγώ δε ξέρω και ζητάω να ενημερώσεις εμένα αλλά και τους άλλους συνομιλητές.. Βλεπω όμως ότι τόσο εσύ, όσο και ο σιλβεραντο, όταν σας ζητάω συγκεκριμένη ενημέρωση, για το καλό της συζήτησης, αρχίζετε τις βρισιές... Πώς θα μάθω και θα βγω από τη κακομοιριά μου; Αφού έχω ενημερωμένους ανθρώπους στη συζήτηση, να μη το εκμεταλλευτώ;.. Μη γίνεστε ελιτιστες και σνομπαρετε.. Δεν είσαι ούτε καν καλό τρολ...
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Φιλε,μιλαμε για τις σχεσεις με την Ρωσια και τις "γεφυρες" διαφορων συμφωνιων που εριξε με τους Ρωσους. Για την καταστροφη της οικονομιας που λες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,δεν εχει καμια σχεση αυτο που σου λεω εγω.Και στο κατω κατω,ποιος απο τους πολιτικους μας παιρνει αυτονομα τις αποφασεις για να το εκανε ο Καραμανλης? Πιεσεις δεχτηκε,οπως επισης πιεσεις δεχτηκε και για τις "γεφυρες" προς την Ρωσια που ανεφερα. Γιαυτο και εγινε και σχεδιο δολοφονιας εναντιον του,και γιαυτο χαθηκε απο προσωπου γης στα ξαφνικα,και μαλιστα για αρκετο καιρο.Ουτε συνεντευξη δεν εδωσε,ουτε τιποτα.Σαν να πεθανε ξαφνικα.. Οσο για τις κυρωσεις,στο αρθρο που μου παραθεθηκε απο πανω,ειναι απολυτα σαφες οτι ΚΑΙ ΟΙ 28 εκπροσωποι συμφωνησαν και δεχτηκαν να προχωρησουν οι κυρωσεις προς την Ρωσια.Μεσα σε αυτους και εμεις σαν Ελλαδα αφου βρισκομαστε εντως Ε.Ε.Και να θελαμε το αντιθετο,δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως Δλδ αποφάσισαν να δολοφονήσουν τον τέως τέως τέως, αλλά τον εθνάρχη που έδωσε αγκυροβόλιο, απέναντι από τη Σούδα και επισκευαστικη βάση, στα μέσα του ψυχρού πολέμου, τον άφησαν ανέγγιχτο;
silverado Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Προς το παρόν, έχεις μείνει στους ναζί, εβραίους, μασόνους κλπ Αλλά δεν εξηγείς:επενδύσεις, ελληνικά συμφέροντα και αν οι κινήσεις Πούτιν, είναι προς το ελληνικό συμφέρον. Δείξε στο χάρτη που περνάει. Βάλε λίγο τα ποσά από τα τέλη διέλευσης. Όταν λες κάτι, θα το λες με ακρίβεια, αλλιώς υπάρχει και το Ολύμπια κι το ντιφενςνετ, ορθοντοξι κοκ Για πες μου και εσυ για τα τελη διελευσης του αγωγου ΤΑΡ στην χωρα μας ? Ασε μην ψαχνεις γιατι για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα δεν υπαρχουν. Μιλαμε για μοναδικη επιτυχια. Οσο για τους Ναζι υπαρχουν στην Ουκρανικη πλευρα που εσυ υποστηριζεις,επειδη ετσι σου ειπαν οι Αμερικανοι. Μα ποσο ...Αμερικανος εισαι.
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν είσαι ούτε καν καλό τρολ... Ακριβώς, γιαυτό το λόγο και ζητάω πληροφορίες. Εσύ λοιπόν ή μάλλον και εσύ που δεν είσαι, δώσε τις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα