Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Wikipedia μόλις είδα αυτό:

"Store ownership

Every store is 10% owned by the store manager. Store managers have discretion as to which products to stock, range, pricing, personnel and material costs."

Αν ισχύει, που δεν βλέπω το λόγο γιατί όχι, θα κάνω το τσεκαρισματάκι μου να δω αν υπάρχει κάποιο το οποίο να έχει σταθερά χαμηλότερες τιμές ή έστω ίδιες με τα άλλα.

Γιατί αν εφαρμόζουν και αυτοί την τακτική των supermarket, δηλαδή το ένα φθηνότερο εδώ αλλά το άλλο εκεί, τότε μάλλον δε!!!

(βέβαια τα supermarket έχουν διαφορά από εταιρία σε εταιρία, που είναι και αναμενόμενο και όχι από κατάστημα σε κατάστημα)

Δεν πρόκειται να μπω στο τριπάκι εκτυπωτή από δω, χαρτί από κει και μελάνια παραπέρα.

Κρίμα

Δημοσ.

Μια που η Ελλάδα έχει χιλιάδες media markt και πού χρόνος να τα τσεκάρεις όλα. Και μια που και εσύ καθημερινά αγοράζεις εκατοντάδες ηλεκτρονικά προϊόντα, οπότε πολλαπλασιάζεται ο κόπος και ο χρόνος και το κέρδος που θα έβγαζες.

Σε καταλαβαίνουμε τον πόνο σου.

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημά σου ε;

Όσοι ανοίγουν νήματα στο μπλα-μπλα είναι για θέματα "ζωής και θανάτου" φαντάζομαι.

Γι' αυτό και άλλωστε η ενότητα έχει τον βαρύγδουπο τίτλο "μπλα-μπλα". Για να προϊδεάσει ότι ανοίγονται μόνο φιλοσοφικά θέματα περί της ανθρώπινης ύπαρξης.

Και από την άλλη ρε φιλαράκο πιστεύεις ότι είμαι ο μόνος που δεν ήξερε τι παίζει στο Media Markt;

Όλοι οι υπόλοιποι πλην εμού του αδαούς γνωρίζουν ότι υπάρχουν αυξομειώσεις στον τιμοκατάλογο αλυσίδας από μαγαζί σε μαγαζί;

Και μπορεί εσύ να είσαι large και να μη σε νοιάζει αλλά εγώ χαλιέμαι με 20% διαφορά για το ίδιο προϊόν.

Και η αλυσίδα αυτή δεν έχει μόνο laptop ή ψυγεία που θα τα πάρεις μια φορά στην 5ετία και άρα μπορείς να το ψάξεις.

Έχει και πράγματα πιο συχνής κατανάλωσης. Λες να αρχίσω να ψάχνομαι για κάθε πακέτο Α4, λάμπα ή πολύμπριζο που θα αγοράσω;

Και με συγχωρείς αν σε κούρασα αλλά μπορείς άνετα να παραβλέψεις το παρόν θέμα και να πας να λύσεις άλλα πιο σημαντικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...