Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ανοίγω το θέμα γτ αποφάσισα να αγοράσω ενα pc.

Βρήκα κάποια εξαρτήματα (hardware) αλλά δεν ξέρω τι τροφοδοτικό να βάλω. Τα κομμάτια είναι τα εξής :

Motherboard: Asrock h61m-vg3 pci express x16:1 DDR3 s1155

Μνήμες: 2x elixir 2gb DDR3 1600 MHz

Επεξεργαστης: Intel pentium dual core 64bit 3100mhz

Ψηκτρα:Cooler master seidon 120v watercooling kit

Σκληρός:Western digital mainstream 1tb

Plz!!! Help!!! Τι τροφοδοτικό? ποσα bit(4-bit Π.χ.)?? Ποσα watt?? Και τιμη!!!

Και θέλω μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζω minecraft ,fm14 tetoia enabled arketa kalo gaming

2-3 gb

Δημοσ.

κάρτα γραφικών σκοπεύεις να βάλλεις;

Plz!!! Help!!! Τι τροφοδοτικό? ποσα bit(4-bit Π.χ.)?? Ποσα watt?? Και τιμη!!!

Και θέλω μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζω minecraft ,fm14 tetoia enabled arketa kalo gaming

2-3 gb

Θελει...  :-) 

Δημοσ.

τι χρήματα διαθέτεις για τροφοδοτικό; την κάρτα την θέλεις τώρα ή αργότερα. μια ασφαλής επιλογή και μια μεσαία κάρτα είναι τα 500w σε τροφοδοσία. Οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα. Οπότε χρειάζεται να δεις πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις

Δημοσ.

Μεταχειρισμένα τα βρήκες; Αν ναι,πόσο αν επιτρέπεται; Για το τροφοδοτικό που ρωτάς και τη κάρτα είναι ανάλογα και τα χρήματα που δίνεις.Δε χρειάζεσαι και κάτι το σπουδαίο.

Δημοσ.

Θελω μια καλη καρτα σαν την sapphire radeon hd6450 περιπου και ενα τροφοδοτικο να τα σηκωνει ολα αυτα. Χρηματα οσο το δυνατον λιγοτερα αλλα διαθετω το πολυ 100 e.

Δημοσ.

η 6450 δεν είναι για gaming ούτε καλή είναι για το συγκεκριμένο σκοπό (όπως και ο επεξεργαστής σε γενικές γραμμές).

Για ταινίες και χρήση γραφείου είναι εξαιρετική.

τις 3 τελευταιες γραμμές δεν τις αντιλαμβάνομαι.

Τα τροφοδοτικά δεν έχουν bit.

για κάρτα κοιτάς εδώ

http://www.e-shop.gr/sapphire-radeon-r7-260x-oc-1gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510842

για τροφοδοτικό εδώ

http://www.e-shop.gr/thermaltake-sp-530pcweu-smart-series-530w-80plus-psu-p-PER.650917

το οποίο είναι αρκετό και για μελλοντική χρήση.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87-psu-p-PER.640644

Το έχω προτείνει ουκ ολίγες φορές.Φουλ μοντουλαρ,530βατ με 87 τοις εκατό απόδοση.Αξίζει 5 ευρώ παραπάνω από του χριστάρα.

Εγώ έχω hd4350 και σήμερα τερμάτισα το cod4 σε αξιοπρεπέστατα γραφικά.Τώρα για μαινκραφτ και μάνατζερ να θέλει r7,πολύ μου ακούγεται..

Δημοσ.

Xristaras12 proton I Radeon pou egraca einai poli kali gt tin exo paizei ta panta xoris kolima mail deuteron ta trofodotika exoun bit px tetrabito ok kai euxaristo gia ton kopo sas

Δημοσ.

Xristaras12 proton I Radeon pou egraca einai poli kali gt tin exo paizei ta panta xoris kolima mail deuteron ta trofodotika exoun bit px tetrabito ok kai euxaristo gia ton kopo sas

Αλλαξε τα greeklish

• Like 1
Δημοσ.

Kati akoma thelo kai ena trofodotiko gia ton patera mou tou opoiou exei kaei.eixe ena 800 w 8bito se enan i7 me karta tin sapphire Radeon pou epaize kai gamo tapaixnidia, alla tora caxnei kati antistoixo kai ftino apo 600 w kai pano. kati oikonomiko gia na kanei ti douleia tou. oikonomiki krisi vlepeis....

Δημοσ.

Kati akoma thelo kai ena trofodotiko gia ton patera mou tou opoiou exei kaei.eixe ena 800 w 8bito se enan i7 me karta tin sapphire Radeon pou epaize kai gamo tapaixnidia, alla tora caxnei kati antistoixo kai ftino apo 600 w kai pano. kati oikonomiko gia na kanei ti douleia tou. oikonomiki krisi vlepeis....

Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...