Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή πριν κανά μήνα πήγα να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου κάποιου ποσού σε ευρώ, αλλά αντί να τα έχω τα λεφτά μετρητά τα είχα σε τραπεζική επιταγή και στην Alpha δεν την δέχτηκαν που είπαν:

ή ανοίγεις λογαριασμό στην Alpha, βάζεις μέσα τα λεφτά και μετά κάνεις μεταφορά από τον δικό σου λογαριασμό στην Alpha σε λογαριασμό τρίτου, πάλι στην Alpha

ή μετρητά

ή έμβασμα

Κατέληξα σε έμβασμα γιατί δεν ήθελα να κυκλοφορώ με πολλά χρήματα πάνω μου, και βιαζόμουν για να ασχοληθώ με λογαριασμό.

Τώρα πάλι, θέλω να καταθέσω 600 λίρες Αγγλίας, πάλι σε λογαριασμό τρίτου, πάλι στην Alpha Bank.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Ποιες τράπεζες σου δίνουν συνάλλαγμα; Θα προτιμούσα να μην πήγαινα σε ανταλλακτήρια.

Μπορώ να κάνω έμβασμα από τον λογαριασμό μου σε ευρώ, στον άλλο λογαριασμό αλλά με ταυτόχρονη αλλαγή σε λίρες με την ισοτιμία που υπάρχει;

Λογικά όμως επειδή θα καταλήξω απλά να πάρω 600 λίρες και να τις πάω μετρητά στην Alpha, από που να πάω να κάνω την αλλαγή EUR->GBP?

Δημοσ.

Όχι

επίσης γιατί όχι; θέλω να πω ότι για να είσαι στο insomnia μάλον έχεις τρόπο να συνδέεσαι στο ιντερνετ είτει απο τηλέφωνο/tablet/laptop/pc θα γινόταν πολύ εύκολη η ζωή σου όσο αφορά τις διατραπεζικές συναλλαγές και στις περισσότερες περιπτώσεις ειναι τζάμπα. 

Δημοσ.

Ξέρω τι είναι το e-banking δε ζω σε σπηλιά, αλλά είναι ένας λογαριασμός στην Γενική που

1)δεν χρησιμοποιώ ποτέ

2)αν είχα e-banking θα είχα φάει τα λεφτά

3)για τον ίδιο λόγο έχω κόψει/κάψει την κάρτα για το ATM, είναι ένα prevention method για να μην φάω τα λεφτά, να πρέπει κάθε φορά να πάω με το βιβλιάριο στην τράπεζα, οπότε κάθε φορά που θα το κάνω θα το κάνω για σοβαρό λόγο και όχι για να πάω για μπύρες.

Δημοσ.

Έτσι εμείς οι shady businessmen με τους λογαριασμούς τρίτων  B)

Το θέμα είναι ότι δε το γλυτώνω δλδ το να κυκλοφορώ με ~750 ευρώ πάνω μου για να τα αλλάξω σε λίρες σε μία Εθνική. Αυτό ήταν που ήθελα να αποφύγω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...