Προς το περιεχόμενο

university visa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια , εχω παρει εδω και κατι μηνες μια university visa απο την πειραιως με ορια 1000 ευρω .

Εχω κανει μια αγορα μονο στα 400ευρω με 24 ατοκες δηλ γυρω στα 17 ευρω το μηνα. εχω τις εξης αποριες .

-την τελευταια δοση  για καποιο λογο δεν προλαβα να την δοσω . Τωρα θα μου τοκισουν αυτα τα 17 ευρω η το συνολικο  υπολοιπο ολης της αγορας ? δηλ καπου στα 350 που εχουν μεινει? δηλ αν δοσω τα 17+17+τον τοκο σε αυτην τη δοση ειμαι οκ? 

-ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι ακριβως αυτο το οριο . Τωρα που εχω ακομα 350 ευρω ''χρεως''.....
μπορω να κανω επιπλεον  αγορες μεχρι 650? Η εχω οριο ακομα 983 ?

-επειδη επεσαν καποια χρηματα στα χερια μου τωρα( οχι 350 ομως) μπορω μετα απο συνενοηση 

με την τραπεζα να τους πω να μου να μειωσουν το υπολοιπο ? πχ να τους δοσω 150 ευρω και  να χρωσταω τα υπολοιπα 200 κανονικα με τις δοσεις μου 

ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

ο τόκος είναι το ποσοστό που γράφει το συμβόλαιό σου (πές πχ 5% επειδή ειναι φοιτητική ) επί το ποσό δια του 12 

(350 * 0,05)/12 δηλαδή -το αποτέλεσμα αυτό προστίθεται στην δόση σου- αυτό για την πρώτη καθυστέρηση το ποσό

για την δεύτερη ειναι ((το ποσό + το προηγούμενο υπόλοιπο) * τον τόκο)/12  

αλλά έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με πιστωτικές οπότε καλύτερα ας μιλήσει κάποιος άλλος ποσταρα απλά στην περίπτωση που δεν το κάνει κανένας να έχεις έναν μπούσουλα.

επίσης νομίζω ειναι τζάμπα το τηλέφωνο στην Πειραιώς... :P

τέλος αν πληρώνεις τις δώσεις σου πχ κάθε 1η του μηνός και δεν πρόλαβες αυτή του Αυγούστου δεν σημαίνει (αναγκαστικά) ότι πρέπει να περιμένεις να έρθει 1η Σεπτέμβρη για να πληρώσεις όλες τις οφειλές σου... καλύτερα να μην αφήνεις δόσεις να μαζεύονται γιατι ειναι σαν τα σκουπίδια στο δωμάτιο αν ειναι πάνω απο 3 μαζί κοντά κοντά γίνονται βουναλάκι μέσα σε μια βδομάδα... 

Δημοσ.

ο τόκος είναι το ποσοστό που γράφει το συμβόλαιό σου (πές πχ 5% επειδή ειναι φοιτητική ) επί το ποσό δια του 12 

(350 * 0,05)/12 δηλαδή -το αποτέλεσμα αυτό προστίθεται στην δόση σου- αυτό για την πρώτη καθυστέρηση το ποσό

για την δεύτερη ειναι ((το ποσό + το προηγούμενο υπόλοιπο) * τον τόκο)/12  

αλλά έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με πιστωτικές οπότε καλύτερα ας μιλήσει κάποιος άλλος ποσταρα απλά στην περίπτωση που δεν το κάνει κανένας να έχεις έναν μπούσουλα.

επίσης νομίζω ειναι τζάμπα το τηλέφωνο στην Πειραιώς... :P

τέλος αν πληρώνεις τις δώσεις σου πχ κάθε 1η του μηνός και δεν πρόλαβες αυτή του Αυγούστου δεν σημαίνει (αναγκαστικά) ότι πρέπει να περιμένεις να έρθει 1η Σεπτέμβρη για να πληρώσεις όλες τις οφειλές σου... καλύτερα να μην αφήνεις δόσεις να μαζεύονται γιατι ειναι σαν τα σκουπίδια στο δωμάτιο αν ειναι πάνω απο 3 μαζί κοντά κοντά γίνονται βουναλάκι μέσα σε μια βδομάδα... 

σε καθε δοση απο και περα? η μονο στην επομενη?

εδω που ειμαι εχω μονο προσβαση στο ιντερνετ :P

Δημοσ.

σε κάθε δόση αν δεν ξοφλήσεις το συνολικό ποσό των τόκων (η πιο πάνω διαδικασία χωρίς την διαίρεση δια του 12) που λογικά αναγράφεται ξεχωριστά απο γενικό υπόλοιπο στον λογαριασμό που σου στέλνουν κάθε μήνα 

αλλά τώρα όλα αυτά να τα κρατάς με επιφύλαξη.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να μιλησεις με την τραπεζα για να βαλεις παραπανω λεφτα παντως, απλα βαζεις παραπανω και τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...