Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε να μου προτεινετε καποια καμερα με τα εξης χαρακτηριστικα μεχρι 50€;

HD, ενσυρματη, PoE, IP, νυχτερινη οραση,movement detection και κατα προτιμηση Dome και κωδικοποιηση Η.264. Δεν με ενδιαφερει εαν ειναι κινεζικη απλα να ειναι δοκιμασμενη. Η αποσταση που θα καλυψει ειναι πολυ μικρη, 2 με 3 μετρα και με φωτισμο αρκετα χαμηλο στο χωρο (δεν υπαρχει απευθειας ηλιακη εκθεση).

Επεξ/σία από BELL
Δημοσ.

Απο οσο ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι σε αυτα τα λεφτα.Για movement μπορεις να ορισεις και area και αλλα πολλα με λογισμικο στο pc. Οταν έχω λεφτά θα το βάλω γιατι έξω απο το σπίτι μου συνέχεια κλέβουν σπάνε αυτοκινητα και κλέψαν και απο το parking μου.

Αν ξέρει καποιος ας μας πει σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

Ναι κατανοω οτι ειναι δυσκολο για PoE, ας ειναι και με μετασχηματιστη αν ειναι αδυνατο το προηγουμενο

Δημοσ.

Μα δεν είναι μια συγκεκριμένη μάρκα! Απλά στην αρχή σου βγάζει την πιο φτηνή αρκετές φορές, αν ψάξεις παρακάτω θα δεις και άλλες... 

Εγώ σε αυτή την κατηγορία έχω "καλή" εμπειρία με  Foscam, Tenvis & Dericam αλλά οι τιμές τους με αυτά που θέλεις πάνε στο 100ρικο...

Δημοσ.

καλημέρα. Να ρωτήσω εγω κάτι που είμαι λιγο ασχετος?

Παίρνω παραδειγμα μια καμερα της Foscam που είναι PoE. Χρειαζομαι κατι άλλο για το PoE ή την συνδέω και παιζει κατευθείαν?

Δημοσ.

Δεν αναφέρομε σε καποια συγκεκριμένη, τυχαια είπα για foscam .....ψαχνω να αγορασω μια αυτο τον καιρο.

Αυτο με το passive και 802.3af δεν το κατάλαβα.

Εγω πχ εχω ως router ενα TPLink TDW 8980 (που δεν έχω βρει ακόμα αν υποστηρίζει PoE). Αν υποστηρίζει τελικά , τι πρεπει να προσέξω για αγορα καμερας PoE?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...