Damachi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στη δικη μου περιπτωση νοικιαστηκε το απεναντι απο το σπιτι μου σε moto - rental . Ε λοιπoν εστησε στη μεση ενα αυτοσχεδιο πλυντηριο χωρις ουτε σχαρες να φευγουν τα νερα και βάραγε τα κομπρεσέρια απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 10 το βράδι - καθε μερα ολο το καλοκαιρι . με διαλειμα το μεσημερι οταν δεν εχει δουλεια - αλλιως μεχρι και rent a car ερχονται να πλυθουνε . Περα απο το δημο που του δωσε αδεια ? προφανως οχι για τετοια υπερβαση με πλυντηριο σε ποιον το καταγγελεις ;
stavrosbmw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στη δικη μου περιπτωση νοικιαστηκε το απεναντι απο το σπιτι μου σε moto - rental . Ε λοιπoν εστησε στη μεση ενα αυτοσχεδιο πλυντηριο χωρις ουτε σχαρες να φευγουν τα νερα και βάραγε τα κομπρεσέρια απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 10 το βράδι - καθε μερα ολο το καλοκαιρι . με διαλειμα το μεσημερι οταν δεν εχει δουλεια - αλλιως μεχρι και rent a car ερχονται να πλυθουνε . Περα απο το δημο που του δωσε αδεια ? προφανως οχι για τετοια υπερβαση με πλυντηριο σε ποιον το καταγγελεις ; Σε λυπαμαι πραγματικα.... :/ Στη περιοχή έχει μετακομίσει άνθρωπος με μικρό παιδί που το ξύπναγε συνέχεια ο σκύλος δίπλα. Αυτό είναι απάνθρωπο για μένα. Εγώ τουλάχιστον δε φοβάμαι την μήνυση, αλλά το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε σχέση με τα οικονομικά έξοδα τυχόν δικαστήρια και δικηγόρους. Για τον οποιοσδηποτε ανθρωπος που ξυπναει ευκολα ειναι απανθωπο.Εγω πχ αν δεν κοιμηθω 8-9 το βραδυ την επομενη μερα νιωθω πολυ ασχημα,ποναει το η περιοχη απο τον σβερκο μεχρι ψηλα το κεφαλι μου,νιωθω υπνηλια.Και επισης να ξερεις οτι αν ξυπνας στη μεση της νυχτας τοτε παει χαμενος ολος ο υπνος.Μεχρι και πριν 2-3 βδομαδες δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα ποτε μου,μεχρι που εφεραν αυτο το σκυλι....
Getta Robo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον εννοει οτι αγαπαει τα σκυλια που δεν κανουν φασαρια,δεν τον αδικο σε αυτο. Εγω δεν αγαπαω αυτους που εχουν σκυλια και νομιζουν πως ειναι διακοσμητικα. Γιαυτους που μιλανε για φολες, με διαφορες ανυπαρκτες εστω προφασεις, εχω ακομα χειροτερη αποψη. stavrosbmw σου αναφερα τα βηματα που μπορεις να ακολουθησεις, νομιμο δικαιωμα σου να τα ακολουθησεις. Η επιλογη του τι θα κανεις, ειναι δικη σου.
stavrosbmw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ωτοασπίδες φίλε μου, και εγώ είχα θέμα παλαιότερα και όλα λύθηκαν από την δική μου μεριά με ποιοτικές ωτοασπίδες μιας χρήσης (όχι ότι είναι για μια χρήση αλλά έτσι θεωρούνται) στην αρχή με δυσκόλευαν ίσως λόγο μάρκας αλλά μετά από όταν με πήρε ο ύπνος την πρώτη φορά μου έγιναν γάντι, μόλις τις συνηθίσεις θα είναι σαν να είσαι στον παράδεισο την ώρα που πας να την πέσεις. Συνήθως τις φοράω όταν θέλω να την αράξω σε ώρες μη κοινής ησυχίας... δεν πα να φωνάζει ο άλλος εγώ δεν ακούω κιχ. Σου προτείνω τις 3M 1100 για να δοκιμάσεις μετά από 4 διαφορετικές που δοκίμασα και νομίζω είναι οι καλύτερες. Προσοχή από το ebay και περισσότερο από κίνα είναι απομίμηση, εγώ τις είχα πάρει από Καναδά. Παράδειγμα μαιμού: http://www.ebay.com/itm/5-pair-10pcs-3M-1100-Disposable-Ear-Plug-Foam-Noise-Reducer-Memory-Rebound-/262812717294?hash=item3d30dbd0ee:g:sLcAAOSw241YduIe Παράδειγμα original: http://www.ebay.com/itm/Genuine-3M-1100-Disposable-Foam-Ear-Plugs-10-Pairs/302474331794?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Μετά από κάποια περίοδο θα δεις ότι θα χαλαρώσεις και θα σου φύγει η ψύχωση του ύπνου και θα λειτουργείς ψυχικά φυσιολογικά. Ελπίζω να βοήθησα καθώς το μήνυμα μου δεν προορίζετε μόνο στο παλικάρι αλλά και σε άλλους που έχουν θέματα. Ωτοασπίδες φίλε μου η μόνη λύση και εγώ είχα θέμα παλαιότερα και όλα λύθηκαν από την δική μου μεριά με ποιοτικές ωτοασπίδες μια χρήσης (όχι ότι είναι για μια χρήση αλλά έτσι θεωρούνται) στην αρχη τις πρώτες χρήσεις με δυσκολευσαν λίγο αλλά μετά έγιναν γάντι, μόλις τις συνηθίσεις θα είναι σαν να είσαι στον παράδεισο την ώρα που πας να την πέσεις. Ωτοασπιδες δεν μπορω καθολου,με πονανε τα αυτια,και ασε που σπρωχνουν και το κερι μεσα,ειναι αθλιες για τα αυτια γενικα,επισης θελω να ακουω το ξυπνητηρι,το εχω σκεφτει και εγω αλλα δυστυχως δεν....
sphinxgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εν έτη 2017 συζητάμε για το αυτονόητο, να έχει κάποιος ησυχία και να κοιμάται σπίτι του. Και όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν το καταλαβαίνουν και δεν τους απασχολεί. Αγοράζεις σπίτι, πληρώνεις 1εκ φόρους και δεν μπορείς να κοιμηθείς σε αυτό. Ότι και να πω είναι λίγο για κάποιους κατοίκους αυτής της χώρας... 1
pontez2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εν έτη 2017 συζητάμε για το αυτονόητο, να έχει κάποιος ησυχία και να κοιμάται σπίτι του. Και όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν το καταλαβαίνουν και δεν τους απασχολεί. Αγοράζεις σπίτι, πληρώνεις 1εκ φόρους και δεν μπορείς να κοιμηθείς σε αυτό. Ότι και να πω είναι λίγο για κάποιους κατοίκους αυτής της χώρας... Δεν είναι δυστυχώς αυτονόητο διοτι παιζουν ρόλο στοιχεία όπως 1. Τι ηχομόνωση έχει το σπίτι/διαμέρισμά σου* 2. Τι θεωρω εγω/εσυ/ο καθένας «ενόχληση»** 3. Σεβασμός και ενσυναίσθηση*** * αν το διαμέρισμα που μένεις έχει μηδαμινη ηχομόνωση όπως αρκετές πολυκατοικίες 15-20ετίας, το περπάτημα, το καζανάκι, η ομιλία, η μουσική του από πάνω ή του διπλα θα σε ενοχλεί. Μου έχουν κάνει παρατήρηση σε παλιό διαμέρισμα που έμενα επειδη το ανηψι μου έκανε ποδηλατάκι μέσα στο σαλόνι στις 7 το απόγευμα. Με χαλί. **Εμένα δεν με ενοχλεί το να βάλει ο άλλος ηλεκτρική σκούπα από πάνω μου. Τον από κάτω μου τον ενοχλεί όμως αν το κάνω εγω. ***Το να κλαίει το μωράκι του από πάνω/διπλα μου είναι φυσιολογικό και οφείλω να το σεβαστώ και ας με ενοχλεί. Αυτό είναι ενσυναίσθηση. Το να βάζει θρας μέταλ ή Βασίλη Καρά στη διαπασόν ο εκάστοτε, ή να ρίχνει καθημερινά μπινελίκια, αποτελεί έλλειψη σεβασμού 6
deltagama Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έχω φύγει από την πόλη τρία χρόνια τώρα περίπου και είμαι στο πατρικό μου στο χωριό.Ούτε εδώ είναι καλλίτερα πράγματα το βράδυ υπάρχει χορωδία σκύλων.Και λέω χορωδία γιατί συντονίζεται όλα τα βλαμμένα (και το δικό μου) τόσο στην συχνότητα όσο και στην ένταση των γαβγισμάτων.Αλλά εδώ τα σκυλιά είναι εκτός από μέλη των οικογενειών μας και εργαλεία δουλειάς για πολλούς (για όσους έχουν πρόβατα) οπότε κάνουμε όλοι τουμπεκί.Άλλωστε τα περισσότερα λόγου της ησυχίας που επικρατεί γενικά στο χωριό, ακούγονται ακόμα και από τα μαντριά που είναι ένα km έξω από το χωριό οπότε και να θέλεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Απλά το συνηθίζεις όπως συνηθίζουν τα αεροπλάνα αυτοί που μένουν δίπλα από αεροδρόμιο.Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε στην εποχή του Νεάντερταλ όπου η κάθε οικογένεια είχε επικράτεια 100.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
kapodistrias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει αντίλαλος μέσα στην πόλη. Άλλο επαρχία άλλο πόλη.
deltagama Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει αντίλαλος μέσα στην πόλη. Άλλο επαρχία άλλο πόλη. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι άλλο να γαβγιζει ένα σκυλί και άλλο 30 και μάλιστα εν χόρο. Και μια χαρά αντίλαλος υπάρχει στα χωριά 1
kapodistrias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Οκ τότε αφού είναι θέμα συνήθειας να καταργήσουμε και όλους τους νόμους που υπάρχουν. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος.
webparts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει αντίλαλος μέσα στην πόλη. Άλλο επαρχία άλλο πόλη. Μερικοι δεν καταλαβαινουν βασικα πραματα,για αυτο και εχουμε τετοιες παραλογες συζητησεις εδω μεσα. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι άλλο να γαβγιζει ένα σκυλί και άλλο 30 και μάλιστα εν χόρο. Και μια χαρά αντίλαλος υπάρχει στα χωριά Γιατι πρεπει να μας ενδιαφερει αυτο εμας?
deltagama Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μερικοι δεν καταλαβαινουν βασικα πραματα,για αυτο και εχουμε τετοιες παραλογες συζητησεις εδω μεσα. Γιατι πρεπει να μας ενδιαφερει αυτο εμας? Δεν με νοιάζει αν σε ενδιαφέρει ή όχι.Απλά επισημαίνω το γεγονός ότι κάνετε λες και κηρύχθηκε πόλεμος επειδή γαβγίζει ένα σκυλί,που σκυλί είναι θα γαβγίσει, όταν σε εμάς εδώ γαβγίζουν εν χορό 30. Hint: Και εμείς δουλεύουμε επίσης, και πάντα πρωί (εγώ προσωπικά ξυπνάω στις 05 :10)αλλά καταλαβαίνουμε ότι τα σκυλιά είναι υπέρ απαραίτητα για αυτό και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά είτε σηκώνουν τον κόσμο στο πόδι είτε όχι.Και έχουμε "μάθει" να αγνοούμε τον θόρυβο που παράγουν.
kapodistrias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Και επειδή έχετε "μάθει" εσείς σε αυτή την κατάσταση πρέπει να "μάθουμε" κι εμείς; Σε μια κατάσταση που από το νόμο δεν επιτρέπεται και όταν τα σκυλιά δεν είναι και απαραίτητα;
webparts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Φιλε εχεις μπερδευτει γενικοτερα,οποτε δε θα μπω καν στον κοπο να σου απαντησω.
stavrosbmw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δεν με νοιάζει αν σε ενδιαφέρει ή όχι.Απλά επισημαίνω το γεγονός ότι κάνετε λες και κηρύχθηκε πόλεμος επειδή γαβγίζει ένα σκυλί,που σκυλί είναι θα γαβγίσει, όταν σε εμάς εδώ γαβγίζουν εν χορό 30. Hint: Και εμείς δουλεύουμε επίσης, και πάντα πρωί (εγώ προσωπικά ξυπνάω στις 05 :10)αλλά καταλαβαίνουμε ότι τα σκυλιά είναι υπέρ απαραίτητα για αυτό και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά είτε σηκώνουν τον κόσμο στο πόδι είτε όχι.Και έχουμε "μάθει" να αγνοούμε τον θόρυβο που παράγουν. 1ον) Το σκυλι που γαβγιζει με πειραζει γτ με ξυπναει καθε μιση ωρα,δεν με πειραζει αν γαβγιζει οταν ειμαι ξυπνιος 2ον)Απο που και ως που τα σκυλια ειναι υπερ απαραιτητα? Ακομα και τσοπανης να ειναι ο αλλος δεν χρειαζεται σκυλο.Εμενα ο παππους μου στο χωριο που ειναι 87 χρονων ολη του τη ζωη εχει προβατα και ποτε ουτε εναν σκυλο. 3ον)Μακαρι να γαβγιζε στην ωρα κοινης ησυχιας να σου ελεγα εγω πως θα επερνε ποδι αλλα δεν... Ρε παιδια σημερα το παραεκανε ο γειτονας με το σκυλο.Απο το πρωι εβαζε ηλ. πριονια στην αυλη του και μου κατεστρεψε για αλλη μια φορα τον υπνο....Δεν ξερω πλεον τι να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις