dimpa16 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Και αν είναι μωρό/παιδί που κλαίει ή κάνει φασαρία, ποντικοφάρμακο μέσα σε βαζάκι φρουτόκρεμας ή σε αβγό kinder? Άσε τώρα και συ βρε billdanos, που βρήκαμε τώρα την καραμέλα ΄΄αν είναι μωρό/παιδί που κλαίει ή κάνει φασαρία΄΄ ΄΄αν είναι άρρωστος που φωνάζει από τους πόνους΄΄ αν είναι τρελός και τον πιάνουν κρίσεις και φωνές΄΄ αν...αν...αν,που γίναμε ίσα και όμοια με τα σκυλόγατα,για να κάνουμε και τέτοιου είδους συγκρίσεις. Ο άνθρωπος δεν λέει οτι θα ΄΄καθαρίσει΄΄ το ζωντανό,επειδή έτσι του κάπνισε ξαφνικά,ούτε πριν γίνει σύσταση και πάλι σύσταση. Όταν όμως ο κάτοχος τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια,όπως και η πολιτεία, που από νόμους ΄΄το πάει τρένο΄΄,όμως στην εφαρμογή τους πέφτει το γράψιμο του 3000,ε, τότε μια χαρά θα κάνει και ο άλλος ό,τι να κάνει για να βρει την ησυχία του.
kapodistrias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στη δική μου περίπτωση είναι δυόροφο και τον έχουν στην αυλή. Γύρω είναι όλες πολυκατοικίες και υπάρχει αντίλαλος. Δεν έχω δει να τον βγάζουν βόλτα ποτέ αλλά δεν είμαι και όλη μέρα στπίτι. Απλά όταν ξυπνήσουν τον βγάζουν έξω και γαυγίζει συνέχεια όλη τη μέρα. Μεσημέρι μέσα και ξανά το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Το μπαλκόνι ισχύει;
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Και μετα αναρωτιουνται καποιοι για ποιο λογο τους φολιαζουν τα ζωα τους..
stavrosbmw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στη δική μου περίπτωση είναι δυόροφο και τον έχουν στην αυλή. Γύρω είναι όλες πολυκατοικίες και υπάρχει αντίλαλος. Δεν έχω δει να τον βγάζουν βόλτα ποτέ αλλά δεν είμαι και όλη μέρα στπίτι. Απλά όταν ξυπνήσουν τον βγάζουν έξω και γαυγίζει συνέχεια όλη τη μέρα. Μεσημέρι μέσα και ξανά το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Το μπαλκόνι ισχύει; Και σε εμένα κάπως έτσι είναι η κατάσταση, τριοροφη πολυκατοικία,το σκυλί στην αυλή, εντομεταξι αυτοί δεν είναι ιδιοκτήτες απλά νοικιαζουν.Καθε μέρα ξυπνάνε 7:30 στέλνουν τα μικρά στο σχολείο και αμολανε το σκυλί στην αυλή και να ξυπνάει όλους, ήθελα να γαβγιζε την ώρα που κοιμούνται αυτοί να σου πω εγώ. Θα σου πω πως νιώθω κάθε μέρα. Είναι λες και έχω κάνει μωρό και γκρινιάζει όλο το βράδυ και αναγκάζομαι να ξυπνήσω. Είναι βασανιστηριο. Κάθε βράδυ που πάω να πέσω για ύπνο με πιάνει κρίση πανικού για το αν θα γαβγισει και θα χάσω για άλλη μια μέρα τον ύπνο μου.Δεν μπορώ άλλο, έχω παρακαλεσει την μάνα μου να μου νοικιάσει ένα σπίτι να πηγαίνω να κοιμάμαι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.....
petroudis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Και σε εμένα κάπως έτσι είναι η κατάσταση, τριοροφη πολυκατοικία,το σκυλί στην αυλή, εντομεταξι αυτοί δεν είναι ιδιοκτήτες απλά νοικιαζουν.Καθε μέρα ξυπνάνε 7:30 στέλνουν τα μικρά στο σχολείο και αμολανε το σκυλί στην αυλή και να ξυπνάει όλους, ήθελα να γαβγιζε την ώρα που κοιμούνται αυτοί να σου πω εγώ. Θα σου πω πως νιώθω κάθε μέρα. Είναι λες και έχω κάνει μωρό και γκρινιάζει όλο το βράδυ και αναγκάζομαι να ξυπνήσω. Είναι βασανιστηριο. Κάθε βράδυ που πάω να πέσω για ύπνο με πιάνει κρίση πανικού για το αν θα γαβγισει και θα χάσω για άλλη μια μέρα τον ύπνο μου.Δεν μπορώ άλλο, έχω παρακαλεσει την μάνα μου να μου νοικιάσει ένα σπίτι να πηγαίνω να κοιμάμαι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..... Ωτοασπίδες φίλε μου, και εγώ είχα θέμα παλαιότερα και όλα λύθηκαν από την δική μου μεριά με ποιοτικές ωτοασπίδες μιας χρήσης (όχι ότι είναι για μια χρήση αλλά έτσι θεωρούνται) στην αρχή με δυσκόλευαν ίσως λόγο μάρκας αλλά μετά από όταν με πήρε ο ύπνος την πρώτη φορά μου έγιναν γάντι, μόλις τις συνηθίσεις θα είναι σαν να είσαι στον παράδεισο την ώρα που πας να την πέσεις. Συνήθως τις φοράω όταν θέλω να την αράξω σε ώρες μη κοινής ησυχίας... δεν πα να φωνάζει ο άλλος εγώ δεν ακούω κιχ. Σου προτείνω τις 3M 1100 για να δοκιμάσεις μετά από 4 διαφορετικές που δοκίμασα και νομίζω είναι οι καλύτερες. Προσοχή από το ebay και περισσότερο από κίνα είναι απομίμηση, εγώ τις είχα πάρει από Καναδά. Παράδειγμα μαιμού: http://www.ebay.com/itm/5-pair-10pcs-3M-1100-Disposable-Ear-Plug-Foam-Noise-Reducer-Memory-Rebound-/262812717294?hash=item3d30dbd0ee:g:sLcAAOSw241YduIe Παράδειγμα original: http://www.ebay.com/itm/Genuine-3M-1100-Disposable-Foam-Ear-Plugs-10-Pairs/302474331794?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Μετά από κάποια περίοδο θα δεις ότι θα χαλαρώσεις και θα σου φύγει η ψύχωση του ύπνου και θα λειτουργείς ψυχικά φυσιολογικά. Ελπίζω να βοήθησα καθώς το μήνυμα μου δεν προορίζετε μόνο στο παλικάρι αλλά και σε άλλους που έχουν θέματα. Ωτοασπίδες φίλε μου η μόνη λύση και εγώ είχα θέμα παλαιότερα και όλα λύθηκαν από την δική μου μεριά με ποιοτικές ωτοασπίδες μια χρήσης (όχι ότι είναι για μια χρήση αλλά έτσι θεωρούνται) στην αρχη τις πρώτες χρήσεις με δυσκολευσαν λίγο αλλά μετά έγιναν γάντι, μόλις τις συνηθίσεις θα είναι σαν να είσαι στον παράδεισο την ώρα που πας να την πέσεις.
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Πας και τους κανεις παρατήρηση για τον σκύλο. Το να βάλεις ωτοασπιδες, εκτός του αποδέχεσαι την φασαρια που προκαλούν, δεν διορθώνει το προβλημα. Δηλαδή αν χρειαστεί να ξυπνησεις πως θα το κάνεις; Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ μα καταλάβω αυτήν την λύση. Το ξυπνητήρι πως θα το ακουσεις για παράδειγμα; Ασε μας ρε φίλε που θα χάσουμε εμείς την "ελευθερια" μας γιατί ο άλλος έχει το σκύλο εξω να γαυγίζει. Να τον κρατήσει μεσα στο σπίτι του και ας κάνει ότι θέλει ο σκύλος εκεί μέσα.
Getta Robo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 ε, τότε μια χαρά θα κάνει και ο άλλος ό,τι να κάνει για να βρει την ησυχία του. Και μετα αναρωτιουνται καποιοι για ποιο λογο τους φολιαζουν τα ζωα τους.. Η μηπως απλα υπαρχουν πειραγμενοι που προφασιζονται χιλιες δυο ψευτικες δικαιολογιες για την ανωμαλια του να δηλητηριαζουν ζωα; 2
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Η μηπως απλα υπαρχουν πειραγμενοι που προφασιζονται χιλιες δυο ψευτικες δικαιολογιες για την ανωμαλια του να δηλητηριαζουν ζωα; ΣΙγουρα υπαρχουν πειραγμενοι που γυρνανε και ριχνουν φολες χωρις λογο. Οταν ομως δε βγαινει ακρη μετα απο επανειλημενες παρατηρησεις,αστυνομιες η οτι αλλο,φτανει καποιος στα ορια του. Δε φταιει το κακομοιρο το σκυλακι που τελικα πληρωνει αυτο τη νυφη,αλλα εφοσον δεν μεριμνει ο ιδιοκτητης για την ευημερια ολων,τοτε θα μεριμνησει καποιος αλλος.
Getta Robo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 ΣΙγουρα υπαρχουν πειραγμενοι που γυρνανε και ριχνουν φολες χωρις λογο. Οταν ομως δε βγαινει ακρη μετα απο επανειλημενες παρατηρησεις,αστυνομιες η οτι αλλο,φτανει καποιος στα ορια του. Δε φταιει το κακομοιρο το σκυλακι που τελικα πληρωνει αυτο τη νυφη,αλλα εφοσον δεν μεριμνει ο ιδιοκτητης για την ευημερια ολων,τοτε θα μεριμνησει καποιος αλλος. Δεν υπαρχει λογος να δηλητηριαζεις ζωα, περαν ανωμαλιας. Καποιοι το αντιλαμβανονται και το απολαμβανουν, καποιοι αλλοι οχι. Υπαρχουν πολυ ξεκαθαροι νομοι περι της δολοφονιας ζωων, οπου τιμωρείται απο το νομο, τοσο και γιαυτους που την προτρεπουν. Απο την αλλη βεβαια, υπαρχουν και ανθρωποι που μεριμνουν για τους παραπανω ανωμαλους, εστω και με πραξεις εν βρασμο ψυχης. 2
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Οπως επισης υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να ξεκουραστουν και να ηρεμησουν. Αλλα για αυτους δεν τρεχει μια ετσι? Για να εξηγιεμαι,το πιο κοντινο που εφτασα οταν υπηρχε προβλημα με σκυλο,ηταν να βαλω μεσα σε ενα κομματι φετα μερικα υπνωτικα χαπια που πηρα απο τον κτηνιατρο ειδικα για το βαρος του σκυλιου που προοριζονταν. Το συγκεκριμενο σκυλι ηταν αδεσποτο και ειχε επιτεθει μια φορα στο σκυλι της κοπελας μου και αλλη μια στην ιδια την κοπελα μου. Λατρευω τα σκυλια,εχω 2 στο σπιτι. Πες μου τωρα τη λυση σου στη συγκεκριμενη περιπτωση,αφου καταλαβαμε οτι υπερασπιζεσαι τα σκυλια.
Getta Robo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ειπα καπου πως δεν τρεχει μια γιαυτους που ζητουν το αυτονοητο; Αν δεις σε προηγουμενες σελιδες γραφω ακριβως την διαδικασια που κανει καποιος σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Για τις περιπτωσεις που γραφεις τωρα εσυ, υπευθυνος ειναι ο δημαρχος σου, η διαδικασια ειναι παρομοια στο τι γινεται. Τωρα αν προφασιζεται κανεις πως αγαπαει τα σκυλια ενω κανει αναφορες για φολες.. Με ξεπερναει.
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ειπα καπου πως δεν τρεχει μια γιαυτους που ζητουν το αυτονοητο; Αν δεις σε προηγουμενες σελιδες γραφω ακριβως την διαδικασια που κανει καποιος σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Για τις περιπτωσεις που γραφεις τωρα εσυ, υπευθυνος ειναι ο δημαρχος σου, η διαδικασια ειναι παρομοια στο τι γινεται. Τωρα αν προφασιζεται κανεις πως αγαπαει τα σκυλια ενω κανει αναφορες για φολες.. Με ξεπερναει. Σορρυ αλλα δε μπορω να κανω διαλογο μαζι σου αφου "σε ξεπερναει".
stavrosbmw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Οπως επισης υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να ξεκουραστουν και να ηρεμησουν. Αλλα για αυτους δεν τρεχει μια ετσι? Για να εξηγιεμαι,το πιο κοντινο που εφτασα οταν υπηρχε προβλημα με σκυλο,ηταν να βαλω μεσα σε ενα κομματι φετα μερικα υπνωτικα χαπια που πηρα απο τον κτηνιατρο ειδικα για το βαρος του σκυλιου που προοριζονταν. Το συγκεκριμενο σκυλι ηταν αδεσποτο και ειχε επιτεθει μια φορα στο σκυλι της κοπελας μου και αλλη μια στην ιδια την κοπελα μου. Λατρευω τα σκυλια,εχω 2 στο σπιτι. Πες μου τωρα τη λυση σου στη συγκεκριμενη περιπτωση,αφου καταλαβαμε οτι υπερασπιζεσαι τα σκυλια. Καταλαβαινω απολυτα τι λες αλλα και παλι πιστευω οι ιδιοκτητες φταινε,βλεπεις οτι το σκυλι που αγορασες ενοχλει τον κοσμο,διωχτο,τι το κρατας και το παιζεις φιλοζωος. Ειπα καπου πως δεν τρεχει μια γιαυτους που ζητουν το αυτονοητο; Αν δεις σε προηγουμενες σελιδες γραφω ακριβως την διαδικασια που κανει καποιος σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Για τις περιπτωσεις που γραφεις τωρα εσυ, υπευθυνος ειναι ο δημαρχος σου, η διαδικασια ειναι παρομοια στο τι γινεται. Τωρα αν προφασιζεται κανεις πως αγαπαει τα σκυλια ενω κανει αναφορες για φολες.. Με ξεπερναει. Μαλλον εννοει οτι αγαπαει τα σκυλια που δεν κανουν φασαρια,δεν τον αδικο σε αυτο.
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβαινω απολυτα τι λες αλλα και παλι πιστευω οι ιδιοκτητες φταινε,βλεπεις οτι το σκυλι που αγορασες ενοχλει τον κοσμο,διωχτο,τι το κρατας και το παιζεις φιλοζωος. Μαλλον εννοει οτι αγαπαει τα σκυλια που δεν κανουν φασαρια,δεν τον αδικο σε αυτο. Αγαπαω ολα τα σκυλια. Δε θα σκεφτομουν ποτε να κανω κακο σε καποιο,αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα. Καθενας βρισκει λυση στο προβλημα του οπως τον βολευει,αν ο αλλος εχει μωρο παιδι και το ξυπναει καθε μιση ωρα ενας σκυλος που γαυγιζει ανεξελεγκτα καποια στιγμη θα το χασει και θα την πληρωσει ο σκυλος. Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει καποιος? Αλλα οχι,αφου εκανα αναφορα στη φολα δε μπορω να λεω οτι αγαπαω τα σκυλια.
kapodistrias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στη περιοχή έχει μετακομίσει άνθρωπος με μικρό παιδί που το ξύπναγε συνέχεια ο σκύλος δίπλα. Αυτό είναι απάνθρωπο για μένα. Εγώ τουλάχιστον δε φοβάμαι την μήνυση, αλλά το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε σχέση με τα οικονομικά έξοδα τυχόν δικαστήρια και δικηγόρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις