Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για το αν ειναι απαραίτητο ή οχι το να έχει κάποιος ένα ζωο συντροφιάς ή φύλακα? Αυτό ισχύει τα τελευταία 200.000 χρόνια. Και ο ανεύθυνος Μήτσος Homo Sapiens που ζούσε στη βραχοσκεπή, τα ιδια προβλήματα είχε αν ο σκύλος του γάβγιζε 24ωρες το 24ωρο, όπως επισης το ίδιο εκνευριστικός ήταν ο Ντάνος Homo που διαμαρτυρόταν στην Κούλα Homo επειδή το πρόβατό της έκανε μπεεε όταν έβλεπε άνθρωπο.

Ζούμε με τα ζώα, πάντα ειχαμε προβλήματα και αυτά ήταν πάντα και απ τις 2 πλευρές. Η μια του ανευθυνου ιδιοκτήτη ζώου και η άλλη του εκνευριστικου μυγιάγγιχτοι.

Απλά για πρωτη φορά στην ιστορία, ενω οι ανευθυνοι συνεχίζουν να καλύπτουν όλες τις ηλικίες, οι εκνευριστικοί μυγιάγγιχτοι δεν ειναι πλέον οι ηλικιωμένοι αλλά οι 30άρηδες-40άρηδες (τουλαχιστον στην Ελλάδα) 

• Like 4
  • Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνωμη ρε φιλε που δουλευουμε σπαστο ωραριο και προσπαθουμε να κοιμηθουμε τις ωρες που προβλεπεται να κανουν ησυχια τα πιθηκια.

Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.

Ειδα σημερα στο fb απο σελιδα νεων, ειδοποιηση που εβγαλε η ΕΛ.ΑΣ στο twitter ( ναι καλα διαβασατε ) για την αλλαγη σε χειμερινο ωραριο. Το τι διαβασα απο κατω δε λεγεται,κανει ποστς οπως του pontez,deltagama και getto να ειναι υποψηφια για hot likes.

Δημοσ.

Εν έτη 2017 συζητάμε για το αυτονόητο, να έχει κάποιος ησυχία και να κοιμάται σπίτι του. Και όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν το καταλαβαίνουν και δεν τους απασχολεί. Αγοράζεις σπίτι, πληρώνεις 1εκ φόρους και δεν μπορείς να κοιμηθείς σε αυτό. Ότι και να πω είναι λίγο για κάποιους κατοίκους αυτής της χώρας...

Συμφωνώ όσο δε πάει, ειλικρινά!

Πρόσφατα μετακομίσαμε από περιοχή με άθλιους ρομά και μη, προβλήματα με μουσική στη διαπασών, καύση απορριμμάτων παράνομα και μόλυνση ατμόσφαιρας, εμπόριο ναρκωτικών, διαρρήξεις, κλοπές, βανδαλισμούς, απειλές κλπ κλπ κλπ...

Το θέμα είναι ότι και στη νέα περιοχή, που υποτίθεται θα ήταν καλύτερα, διακρίνεται μία από τα ίδια περίπου! Ανυπέρβλητα καμένες από το "χορταράκι" νεαρουλες (μπάζα) μουσικάρουν λες και είναι αντί οικίας κάποιο club μαζεύοντας όλο το team καγκουριάς με οχλαγωγία, έχουν σκυλιά που γαβγίζουν ασταμάτητα, όπως και άλλοι διπλανοί και παραδίπλα έχουν σκύλους που μόλις ξεκινά το ένα γίνεται χορωδία, γατιά που ναι μεν τα βάζουν σπίτι αλλά τα αμολάνε έξω και χέ€@"ν όπου να'ναι, γείτονες που δεν σέβονται όχι μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας αλλά και θεωρούν ότι είναι δικαίωμα τους να χτυπάνε, χοροπηδάνε κλπ, δε σέβονται ότι έχουν μία θέση στάθμευσης και μαζεύουν μηχανές στο χώρο στάθμευσης εκτός του δικού τους (δηλαδή καταλαμβάνουν το κοινό διάδρομο που είναι για να μετακινούνται τα οχήματα). Επίσης βλέποντας κάποια στήριξη από ορισμένους κι εδώ, στο δικαίωμα να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και τελικώς να βρίσκονται κατηγορούμενοι αυτοί που τολμούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και τον πόνο τους από την συμπεριφορά συνανθρώπων που δεν υιοθετούν όρια, καταλήγω όχι μόνο περισσότερο περίλυπος κι απογοητευμένος από την εξέλιξη της κοινωνίας μας αλλά κι από την απορία αν έχουν απομείνει άνθρωποι απτής λογικής συμπεριφοράς.

Καποιοι πιστεύουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα, κάποιοι έχουν προσκολληθεί στην διάλυση αυτού που θεωρούν κατεστημένο απλώς επειδή δεν προσπάθησαν να δημιουργήσουν.

Ίσως τελικά όσοι φεύγουν από αυτή τη χώρα να είναι καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για το αν ειναι απαραίτητο ή οχι το να έχει κάποιος ένα ζωο συντροφιάς ή φύλακα? Αυτό ισχύει τα τελευταία 200.000 χρόνια. Και ο ανεύθυνος Μήτσος Homo Sapiens που ζούσε στη βραχοσκεπή, τα ιδια προβλήματα είχε αν ο σκύλος του γάβγιζε 24ωρες το 24ωρο, όπως επισης το ίδιο εκνευριστικός ήταν ο Ντάνος Homo που διαμαρτυρόταν στην Κούλα Homo επειδή το πρόβατό της έκανε μπεεε όταν έβλεπε άνθρωπο.

Ζούμε με τα ζώα, πάντα ειχαμε προβλήματα και αυτά ήταν πάντα και απ τις 2 πλευρές. Η μια του ανευθυνου ιδιοκτήτη ζώου και η άλλη του εκνευριστικου μυγιάγγιχτοι.

Απλά για πρωτη φορά στην ιστορία, ενω οι ανευθυνοι συνεχίζουν να καλύπτουν όλες τις ηλικίες, οι εκνευριστικοί μυγιάγγιχτοι δεν ειναι πλέον οι ηλικιωμένοι αλλά οι 30άρηδες-40άρηδες (τουλαχιστον στην Ελλάδα) 

Μπράβο ακριβώς αυτό.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αλλάξουμε κάτι αφού έτσι κι αλλιώς το έκανε ο αυστραλοπίθηκος.

Προχθές ο Μπάμπης homo πήγε να πουλήσει τσαμπουκά στον Τάκη τον homo και άρχησε να του πετάει σκατά και κάποιοι το βρήκαν περίεργο ... λες και αυτό δε το κάνουν τόσοι και τόσοι πίθηκοι τσο κόσμο δεκάδες χιλιάδες χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Μπράβο ακριβώς αυτό.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αλλάξουμε κάτι αφού έτσι κι αλλιώς το έκανε ο αυστραλοπίθηκος.

Προχθές ο Μπάμπης homo πήγε να πουλήσει τσαμπουκά στον Τάκη τον homo και άρχησε να του πετάει σκατά και κάποιοι το βρήκαν περίεργο ... λες και αυτό δε το κάνουν τόσοι και τόσοι πίθηκοι τσο κόσμο δεκάδες χιλιάδες χρόνια τώρα.

Πες την αλήθεια...δεν κατάλαβες τιποτε απ΄οτι έγραψα ε?

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα σημερα στο fb απο σελιδα νεων, ειδοποιηση που εβγαλε η ΕΛ.ΑΣ στο twitter ( ναι καλα διαβασατε ) για την αλλαγη σε χειμερινο ωραριο. Το τι διαβασα απο κατω δε λεγεται,κανει ποστς οπως του pontez,deltagama και getto να ειναι υποψηφια για hot likes.

Ναι κι εγω τα ειδα.

Επικρατεί η λογικη "εγω εργάζομαι και απαιτώ να μην υπάρχει φασαρία καθ όλη τη διάρκεια της ημέρα".

Νομίζω ομως οτι κι εσυ δεν πρέπει να κατάλαβες οτι αναφέρομαι σε τυπους που κάνους φασαρία επειδη ειναι ανευθυνοι (πχ ανευθυνος ιδιοκτητης σκυλου) αλλά και στους άλλους που τους ενοχλουν τα πάντα (πχ με ενοχλει να χτυπάει το τηλεφωνό σου το βράδυ, το καζανάκι σου, το οτι περπατάς ξυπόλιτος κτλ κτλ). Τα 2 άκρα δηλαδη που δυστηχως επικρατουν πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κι εγω τα ειδα.

Επικρατεί η λογικη "εγω εργάζομαι και απαιτώ να μην υπάρχει φασαρία καθ όλη τη διάρκεια της ημέρα".

Νομίζω ομως οτι κι εσυ δεν πρέπει να κατάλαβες οτι αναφέρομαι σε τυπους που κάνους φασαρία επειδη ειναι ανευθυνοι (πχ ανευθυνος ιδιοκτητης σκυλου) αλλά και στους άλλους που τους ενοχλουν τα πάντα (πχ με ενοχλει να χτυπάει το τηλεφωνό σου το βράδυ, το καζανάκι σου, το οτι περπατάς ξυπόλιτος κτλ κτλ). Τα 2 άκρα δηλαδη που δυστηχως επικρατουν πλέον.

Θεωρείς ότι είναι καλό το εκάστοτε σπίτι να μετατρέπεται σε γήπεδο, club, Αττικό Πάρκο, εργοτάξιο ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο; Γι'αυτο δεν υπάρχουν οι προαναφερόμενοι χώροι; Γι'αυτο δεν πρέπει να ξεδίνουν αυτοί που θέλουν στους κατάλληλους χώρους; Γι'αυτο δεν πρέπει να προασπίζεται η οικία ως ο τελευταίος τόπος ηρεμίας και ανάτασης για τον καθένα; Γι'αυτό δεν συγκεντρώθηκαν οι άνθρωποι αιώνες πριν από σπηλιές και ζούγκλες σε δομημένες κοινωνίες με προεξέχοντες τους δικούς μας που επινόησαν τη δημοκρατία, σεβόμενοι ο ένας προς τον άλλο, με ατομικές ελευθερίες ΑΛΛΑ και κάποια όρια;

Και δεν υπάρχουν αυτοί που τους ενοχλούν τα πάντα, υπάρχουν αυτοί που προκαλούν τα πάντα! Και αν θεωρείς ότι αυτός που δουλεύει έχει απαίτηση να κάνει ο άλλος ησυχία, ίσως αυτός ο άλλος πρέπει να σεβαστεί ότι ο εργαζόμενος προσφέρει σε αυτή τη κοινωνία με την φορολόγηση του για να έχει προφανώς μόνο υποχρεώσεις και ο άλλος δικαιώματα μόνο να απολαμβάνει!

Ίσως έχει καταλάβει πολλούς αυτό το ένστικτο να επιστρέψει η κοινωνία σε πρωτόγονο περιβάλλον!

Δημοσ.

Θεωρείς ότι είναι καλό το εκάστοτε σπίτι να μετατρέπεται σε γήπεδο, club, Αττικό Πάρκο, εργοτάξιο ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο; Γι'αυτο δεν υπάρχουν οι προαναφερόμενοι χώροι; Γι'αυτο δεν πρέπει να ξεδίνουν αυτοί που θέλουν στους κατάλληλους χώρους; Γι'αυτο δεν πρέπει να προασπίζεται η οικία ως ο τελευταίος τόπος ηρεμίας και ανάτασης για τον καθένα; Γι'αυτό δεν συγκεντρώθηκαν οι άνθρωποι αιώνες πριν από σπηλιές και ζούγκλες σε δομημένες κοινωνίες με προεξέχοντες τους δικούς μας που επινόησαν τη δημοκρατία, σεβόμενοι ο ένας προς τον άλλο, με ατομικές ελευθερίες ΑΛΛΑ και κάποια όρια;

Και δεν υπάρχουν αυτοί που τους ενοχλούν τα πάντα, υπάρχουν αυτοί που προκαλούν τα πάντα! Και αν θεωρείς ότι αυτός που δουλεύει έχει απαίτηση να κάνει ο άλλος ησυχία, ίσως αυτός ο άλλος πρέπει να σεβαστεί ότι ο εργαζόμενος προσφέρει σε αυτή τη κοινωνία με την φορολόγηση του για να έχει προφανώς μόνο υποχρεώσεις και ο άλλος δικαιώματα μόνο να απολαμβάνει!

Ίσως έχει καταλάβει πολλούς αυτό το ένστικτο να επιστρέψει η κοινωνία σε πρωτόγονο περιβάλλον!

Εγραψα κάπου κάτι απ όλα αυτά?

Ξεκαθάρισα οτι έχουμε φθάσει στα 2 άκρα. Στην ασέβια και στην υπερβολη.

Ναι αν ο άλλος κάνει το σπιτι του γηπεδο ειναι ασέβεια. Αν ομως παιζει το παιδάκι με τα παιχνίδια του, η απλά τρέχει το απογευμα στο δωμάτιό του και εσυ ενοχλήσε διοτι στη πολυκατοικία σου υπάρχει μηδέν ηχομονωση, ειναι προσωπικο σου προβλημα.

Αυτά ειναι τα άκρα που αναφέρομαι διοτι στη σημερινη γεννιά την ενοχλεί ακομα και το μπάσκετ που παιζουν τα παιδιά στο απέναντι γηπεδο και φωνάζουν...το απογευμα. Διοτι γυρισαν κουρασμένοι απ τη δουλειά...Και βγαινουν και γκαριζουν ριχνοντας παναγίες χωρις να σκέφτονται καν.

• Like 3
Δημοσ.

Εγραψα κάπου κάτι απ όλα αυτά?

Ξεκαθάρισα οτι έχουμε φθάσει στα 2 άκρα. Στην ασέβια και στην υπερβολη.

Ναι αν ο άλλος κάνει το σπιτι του γηπεδο ειναι ασέβεια. Αν ομως παιζει το παιδάκι με τα παιχνίδια του, η απλά τρέχει το απογευμα στο δωμάτιό του και εσυ ενοχλήσε διοτι στη πολυκατοικία σου υπάρχει μηδέν ηχομονωση, ειναι προσωπικο σου προβλημα.

Αυτά ειναι τα άκρα που αναφέρομαι διοτι στη σημερινη γεννιά την ενοχλεί ακομα και το μπάσκετ που παιζουν τα παιδιά στο απέναντι γηπεδο και φωνάζουν...το απογευμα. Διοτι γυρισαν κουρασμένοι απ τη δουλειά...Και βγαινουν και γκαριζουν ριχνοντας παναγίες χωρις να σκέφτονται καν.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μακάρι άνθρωποι με κατανόηση και υπομονή όπως εσυ, να μπορούσαν να μείνουν εκεί που ήμουν κι εγώ.

Δημοσ.

Pontez γενικοτερα η λογικη σου εχει πολλα κενα.

Οταν εισαι μονιμως σε αντιπαραθεση με 2-3 ταυτοχρονα τοτε κατι δεν παει καλα.

Η στραβος ειναι ο γυαλος,η στραβα αρμενιζουμε.

Δημοσ.

Θελεις να επιχειρηματολογισεις? Τα κενά που αναφέρεις.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μακάρι άνθρωποι με κατανόηση και υπομονή όπως εσυ, να μπορούσαν να μείνουν εκεί που ήμουν κι εγώ.

Μωρε μακάρι να έμενες κι εσυ διπλα μου. Ισως να γλιτωνα απ το καθημερινο κομπρεσέρ των απέναντι που χτιζουν :P

Δημοσ.

Καποιοι δυσκολευονται να κατανοησουν το πως μπορουνε να κινηθουνε βαση νομων, και απλα βγαζουνε τον πονο τους στο θεμα. Δικαιωμα τους, αμφιβαλω αν θα βγαλουνε ομως λυση ετσι.

Τωρα γιαυτους που μιλησανε για δολοφονιες ζωων, προφανως δεν μπαινω στο κοπο να σχολιασω.

Δημοσ.

Καποιοι δυσκολευονται να κατανοησουν το πως μπορουνε να κινηθουνε βαση νομων, και απλα βγαζουνε τον πονο τους στο θεμα. Δικαιωμα τους, αμφιβαλω αν θα βγαλουνε ομως λυση ετσι.

Τωρα γιαυτους που μιλησανε για δολοφονιες ζωων, προφανως δεν μπαινω στο κοπο να σχολιασω.

Ελα ομως που το εχεις αναφερει καμια 10ρια φορες.

Οταν κατι μαλακες εχουν τα σκυλια να τραγουδανε 24/24 και παει καποιος και τους τα φολιαζει μετα αναρωτιουνται γιατι εγινε αυτο.

Δε σημαινει οτι ειμαι υπερ ολου αυτου,η οτι εχω σκεφτει ποτε κατι παρομοιο,ισα ισα που αν το σκεφτομουν η το εκανα δε θα το ανεφερα καν.

Θελεις να επιχειρηματολογισεις? Τα κενά που αναφέρεις.

Μωρε μακάρι να έμενες κι εσυ διπλα μου. Ισως να γλιτωνα απ το καθημερινο κομπρεσέρ των απέναντι που χτιζουν :P

Οχι δε θελω να επιχειρηματολογησω,στο λεω για να αναθεωρησεις τον τροπο που σκεφτεσαι.

Σου ξαναλεω,η στραβος ειν'ο γυαλος..

Δε θα παρακολουθησω αλλο το θεμα,βλεπω οτι δε βγαινει ακρη μαζι σας,οποτε μη μπειτε στον κοπο.

Περαστικα μας.

Δημοσ.

Οχι δε θελω να επιχειρηματολογησω,στο λεω για να αναθεωρησεις τον τροπο που σκεφτεσαι.

Σου ξαναλεω,η στραβος ειν'ο γυαλος..

Τι ακριβως να αναθεωρησω? Το οτι υπάρχουν άκρα?

Αν θεωρεις οτι δεν υπάρχουν ισως πρέπει εσυ να αναθεωρησει και οσοι σκεφτονται με αυτο το τροπο.

Το οτι η πλειοψηφία σκέφτεται κάπως, δε σημαινει οτι ειναι και σωστη. Η πλειοψηφια ψηφίζει κιολας και ειδες τι έχουμε τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...