stavrosbmw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οπότε αλλάζουμε τη νοοτροπία απαιτόντας ησυχία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, κλείνοντας τα παιδιά μας σε ένα σπίτι και κάνοντάς το να σκάσει επειδή "σεβόμαστε" τον γείτονα? Ακόμα και αν παίζουμε σε παιδικη χαρά ή σε γηπεδο? Εσυ εχεις πατημα τον νομο.Σε καποιες χωρες ειναι νομιμη η χρηση κανναβης.Αυτο τι σημαινει? Οτι ο νομος αυτος ειναι σωστος? ΟΧΙ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 hohoho bait για offtopic
apostol1s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 σε ωρες μη κοινης ησυχιας ειναι δυνατον να κανει καποιος ησυχια.γι αυτο λεγεται μη κοινη ησυχια.απλα πραγματα.
webparts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 σε ωρες μη κοινης ησυχιας ειναι δυνατον να κανει καποιος ησυχια.γι αυτο λεγεται μη κοινη ησυχια.απλα πραγματα. Δε βγαζεις νοημα εδω και πολυ καιρο,να το ξερεις. 1
stavrosbmw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δε βγαζεις νοημα εδω και πολυ καιρο,να το ξερεις. Ισχύει, κοντεψα να βγάλω το ματιά μου 1
Menelaos83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 σε ωρες μη κοινης ησυχιας ειναι δυνατον να κανει καποιος ησυχια.γι αυτο λεγεται μη κοινη ησυχια.απλα πραγματα. Ετσι οπως τα λες ναι ειναι παρα πολυ απλα, εχεις δικιο... Απορω πως δεν το ειχα σκεφτει 1
Kapou Kapote Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον τίτλο του θέματος. ΜΕτακόμισα πρόσφατα και αντιμετωπίζω πρόβλημα τις πρώτες μέρες όλη μέρα, απο το πρωί και τις ώρες κοινής ησυχίας μαζί, αλλά μετά απο παρατήρησή μου διορθώθηκαν αλλά μόνο κατα τις ώρες κοινής ησυχίας και πάλι όχι απόλυτα. Δηλαδή στις 16:00 μπορεί να ακουστεί κανένα μπαμ μπουμ στιγμιαία.. Και το βράδυ 1:00 να ακούγονται συρτάρια ντουλάπες κλπ. Το θέμα είναι πως απο τις 7:00 η απο πάνω γιαγιά σηκώνεται αξημέρωτο και ξεκινάει με τις δουλειές του σπιτιού. ΜΕτακινεί κρεβάτια, τα στρώνει, κρεβάτια εγγονιών, τραπεζαρίες, γραφεία, σκούπα κρεβάτια, ποτήρια που πλένει, καθαριότητα μπάνιου, και κάτι πολύ εκνευριστικά τσόκαρα που όλη μέρα δεν σταματάνε. Μίλησα με κάποιον άλλο γείτονα και του είπα το πρόβλημα και τι να κάνω, όλη μέρα, κάθε μέρα δε πάει άλλο. Μου λέει δε μ πορείς να κάνεις τίποτα εαν δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας.Ωραία του λέω λοιπόν, επειδή μου απαντάτε όλοι το ίδιο. Ξεκινάω αύριο το πρωί 7:30 στη διαπασών με τα ενισχυμένα γούφερ που έχω και βάζω μεταλιές και σταματάω στις 15:30 και ξανα ξεκινάω απο τις 17:30 μέχρι τις 22:00 ακόμη και αν λείπω απο το σπίτι θα τα αφήνω να παίζουν ασταμάτητα όλη μέρα και ζήστε εσείς στη πολυκατοικία. Αλλά αφού θα είμαι νόμιμος έχω το δικαίωμα έτσι δεν είναι; Άρχισε τα μα μου και να μην το πας έτσι. Τι μην το παώ έτσι ρε φίλε του λέω, θα δείς πως θα νιώσεις και μετά έλα να μου πεις τίποτα και να σου λέω ότι με καλύπτει ο νόμος!Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λογική αυτή, έχουμε σπίτι που θέλουμε να ζήσουμε και να ξεκουραστούμε. όταν η άλλη το έχει κάνει κολαστήριο απο πάνω, μπαμ μπουμ, κατσαρόλες τηγάνια, καναπέδες, καρέκλες κρεβάτια, τζάκια, και άντε να πεις τακτοποιεί μια φορά , θέλω να τη ρωτήσω απο τις 7:00 μέχρι το βράδυ πόσες φορές μετακινεί κρεβάτια και τραπέζια, μετακόμιση να έκανε θα τελείωνε!Που λέτε θα ξεκινήσω εφαρμογή το σχέδιό μου και θα σας πω αποτελέσματα! Εύχομαι να ενοχληθεί η γριά απο πάνω και ας τολμήσει να μου κάνει καμια παρατήρηση ότι έχω όλη μέρα τις μουσικές στα τέρματα! Να δω και τον γείτονα που μου το έπαιζε υπεράνω ότι τις ΄ώρες μη κοινής ησυχίας δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γιατί στα λόγια καλοί είναι όλοι, στις πράξεις να τους δούμε.Υ.Γ είπα τον γιό της και μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί για τη φασαρία, τι να τον πω τον άνθρωπο ο οποίος λείπει στη δουλειά και αφήνει τη μάνα του να κάνει δουλειές όλη μέρα. Η μάνα του τα κάνει όλα, αυτός ήσυχος είναι οπότε είναι λίγο περίεργη η θέση μου τι να τον ξανα πω; Της είπε μια φορά αλλά δεν καταλαβαίνει η γυναίκα και δεν είναι κ καμιά γριά, 65 χρονών να είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πρεπει να της το εξηγησεις λογικα σε ωρες μη κοινης ησυχιας ειναι δυνατον να κανει καποιος ησυχια.γι αυτο λεγεται μη κοινη ησυχια.απλα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μην το ταΐζεις δεν έχει νόημα.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι ο δευτερος λογαριασμος που θα εφτιαχνα για να τρολαρω τον εαυτο μου
livefreeordie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον τίτλο του θέματος. ΜΕτακόμισα πρόσφατα και αντιμετωπίζω πρόβλημα τις πρώτες μέρες όλη μέρα, απο το πρωί και τις ώρες κοινής ησυχίας μαζί, αλλά μετά απο παρατήρησή μου διορθώθηκαν αλλά μόνο κατα τις ώρες κοινής ησυχίας και πάλι όχι απόλυτα. Δηλαδή στις 16:00 μπορεί να ακουστεί κανένα μπαμ μπουμ στιγμιαία.. Και το βράδυ 1:00 να ακούγονται συρτάρια ντουλάπες κλπ. Το θέμα είναι πως απο τις 7:00 η απο πάνω γιαγιά σηκώνεται αξημέρωτο και ξεκινάει με τις δουλειές του σπιτιού. ΜΕτακινεί κρεβάτια, τα στρώνει, κρεβάτια εγγονιών, τραπεζαρίες, γραφεία, σκούπα κρεβάτια, ποτήρια που πλένει, καθαριότητα μπάνιου, και κάτι πολύ εκνευριστικά τσόκαρα που όλη μέρα δεν σταματάνε. Μίλησα με κάποιον άλλο γείτονα και του είπα το πρόβλημα και τι να κάνω, όλη μέρα, κάθε μέρα δε πάει άλλο. Μου λέει δε μ πορείς να κάνεις τίποτα εαν δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας. Ωραία του λέω λοιπόν, επειδή μου απαντάτε όλοι το ίδιο. Ξεκινάω αύριο το πρωί 7:30 στη διαπασών με τα ενισχυμένα γούφερ που έχω και βάζω μεταλιές και σταματάω στις 15:30 και ξανα ξεκινάω απο τις 17:30 μέχρι τις 22:00 ακόμη και αν λείπω απο το σπίτι θα τα αφήνω να παίζουν ασταμάτητα όλη μέρα και ζήστε εσείς στη πολυκατοικία. Αλλά αφού θα είμαι νόμιμος έχω το δικαίωμα έτσι δεν είναι; Άρχισε τα μα μου και να μην το πας έτσι. Τι μην το παώ έτσι ρε φίλε του λέω, θα δείς πως θα νιώσεις και μετά έλα να μου πεις τίποτα και να σου λέω ότι με καλύπτει ο νόμος! Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λογική αυτή, έχουμε σπίτι που θέλουμε να ζήσουμε και να ξεκουραστούμε. όταν η άλλη το έχει κάνει κολαστήριο απο πάνω, μπαμ μπουμ, κατσαρόλες τηγάνια, καναπέδες, καρέκλες κρεβάτια, τζάκια, και άντε να πεις τακτοποιεί μια φορά , θέλω να τη ρωτήσω απο τις 7:00 μέχρι το βράδυ πόσες φορές μετακινεί κρεβάτια και τραπέζια, μετακόμιση να έκανε θα τελείωνε! Που λέτε θα ξεκινήσω εφαρμογή το σχέδιό μου και θα σας πω αποτελέσματα! Εύχομαι να ενοχληθεί η γριά απο πάνω και ας τολμήσει να μου κάνει καμια παρατήρηση ότι έχω όλη μέρα τις μουσικές στα τέρματα! Να δω και τον γείτονα που μου το έπαιζε υπεράνω ότι τις ΄ώρες μη κοινής ησυχίας δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γιατί στα λόγια καλοί είναι όλοι, στις πράξεις να τους δούμε. Υ.Γ είπα τον γιό της και μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί για τη φασαρία, τι να τον πω τον άνθρωπο ο οποίος λείπει στη δουλειά και αφήνει τη μάνα του να κάνει δουλειές όλη μέρα. Η μάνα του τα κάνει όλα, αυτός ήσυχος είναι οπότε είναι λίγο περίεργη η θέση μου τι να τον ξανα πω; Της είπε μια φορά αλλά δεν καταλαβαίνει η γυναίκα και δεν είναι κ καμιά γριά, 65 χρονών να είναι. Δεν νομίζω να καταφέρεις και πολλά με το να βάζεις μουσική όλη μέρα. Ούτε Εσύ θα ηρεμεις ούτε αυτήν θα αλλάξει. Από την άλλη κάποιος άλλος θα σου πει σπίτι της είναι και θα κάνει όσες δουλειές θέλει κι είσαι παράλογος (που ως ενα σημείο είναι αλήθεια ότι μπορεί να κάνει κι όλη μέρα έτσι δυστυχώς κι εσύ να μη μπορείς να κάνεις κάτι). Επειδή έχω ζήσει και ζω ακόμα παρόμοιες καταστάσεις σου συνιστώ να μετακομίσεις ξανά όσο πιο άμεσα γίνεται. προφανώς Και το σπίτι δεν έχει καθόλου ηχομόνωση οποτε ποτέ δεν θα βρεις πραγματικά την ησυχία σου.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικά, επειδή έτσι απλά γίνονται οι μετακομίσεις, in the blink of an eye. Πώς λέμε «Δε μου παίζει τα Flash ο browser; Format!», ένα τέτοιο πράγμα. Πώς τα φέρνετε πάντα ώστε εκείνος που έχει το δίκιο με το μέρος του να είναι εκείνος που πρέπει να προβεί σε δραστικές αλλαγές και ο παράλογος να συνεχίσει να κάνει ό,τι του κατέβει, είναι ανεπανάληπτο. Πρέπει να θέλει πολύ μυαλό για να σκέφτεσαι έτσι. 1
livefreeordie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικά, επειδή έτσι απλά γίνονται οι μετακομίσεις, in the blink of an eye. Πώς λέμε «Δε μου παίζει τα Flash ο browser; Format!», ένα τέτοιο πράγμα. δεν ειπα να φύγει αύριο. Όταν μπορεσει. σε Σπίτι που είχα θέμα πιο παλια είχα κάτσει 1 χρόνο κι έφυγα. Αυτό που μπαίνετε απλα να γράψετε την Και Καλά εξυπνάδα σας κι όχι να απαντήσετε στο θέμα πάντως με τρελαίνει.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Και δηλαδή αυτή τη δουλειά θα κάνει κάθε φορά που θα πέφτει σε αυστραλοπίθηκους που λέει κι ο Midi. Εκείνος θα είναι που θα παίρνει τα βουνά, και ο αυστραλοπίθηκος θα συνεχίσει να πηδάει από δέντρο σε δέντρο.
livefreeordie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Και δηλαδή αυτή τη δουλειά θα κάνει κάθε φορά που θα πέφτει σε αυστραλοπίθηκους που λέει κι ο Midi. Εκείνος θα είναι που θα παίρνει τα βουνά, και ο αυστραλοπίθηκος θα συνεχίσει να πηδάει από δέντρο σε δέντρο. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο ; προτεινε το αλλιως μη σχολιάζεις χωρις λογο. ή μπορείς να αναγκάσεις την γιαγιά και την κάθε γιαγιά κι άνθρωπο να μην κάνει δουλειές κι οτιδήποτε άλλο στο σπίτι τις ώρες που δε θεωρούνται κοινής ησυχίας. Γιατί αν νομίζεις πώς μπορείς είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις