Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια κεραία για σταθερό Η/Υ του ξαδερφού μου να συνδεθεί στο δωρεάν δίκτυο του χωριού.

Με λάπτοπ έχουμε συνδεθεί στην αυλή και με αδύναμο σήμα.

Το σπίτι είναι ψηλά αλλά ή απόσταση πρέπει να είναι 800 μέτρα.

Ποια κεραία να αγοράσω? 

Δημοσ.

Φίλτατε εγω σου προτείνω την nanostasion 2 την εχω περίπου 6 χρονια  χειμώνα καλοκαίρι πανω στη ταράτσα και απο θέμα αποστάσεως ειναι πολλή καλη!! Την εχω προτείνει εχθες σε ενα αλλο μέλος και θα νομίζουν οτι εχω συμφέροντα :-D

άλλα την προτείνω γιατι εχει βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω!! :-D

Δημοσ.

Γύρω στα 30-40€ είχα δει οτι μπορείς να πάρεις καλή κεραία αλλα το θέμα είναι να μου κάνει την δουλειά που θέλω.

Η Nanostation Loco M2 μπορεί να με καλύψει για 500-800 μέτρα?

Η παρακάτω είναι καλύτερη?

http://www.amazon.com/Alfa-Awus036H-Upgraded-Long-Rang-Panel/dp/B003YHYIT0/ref=pd_cp_pc_1#customerReviews 

Δημοσ.

Αν οι συσκευές που έχεις δει είναι σαν και αυτή που δείχνεις, τότε δεν πρόκειται για εξωτερική κεραία και επιπλέον έχει περιορισμό στην απόσταση που θα τοποθετηθεί λόγω καλωδίου usb.

Η φθήνια τρώει το παρά, λέει μια παροιμία.

Ναι, η Loco καλύπτει άνετα την απόσταση που αναφέρεις.

Δημοσ.

Αυτήν λές? 

http://www.skroutz.gr/s/313033/Ubiquiti-NanoStation-2.html

Ακριβή μου φαίνεται.

Αυτη ειναι η nanostation Airmax 2,  η nanostation 2  ειναι πιο φθηνη και μπορεις να την βρεις και σε στοκ (προσφορα) αρα υπολογιζε κανα 55 + μεταφορικα.Ειναι λιγο πιο ακριβές αλλα ειναι πάρα πολλη αξιόπιστη και ανθεκτική (6 χρονια στην ταρατσα την εχω και δεν εχει παθει τιποτα) εξαλου σκέψου οτι θα τα βγάλεις τα χρήματα σου στους 2 πρώτους μηνες (απόσβεση) 

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν ψαχνόμουν για το φθηνότερο απλά άκουγα μερικούς οτι έκαναν δουλειά με φλασάκια των 15€ και άλλες κεραίες για αυτό μου φάνηκε κάπως η τιμή του. 

Θα ενημερώσω τον ξάδερφο και σας ξαναρωτάω απο που να κάνω την αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...