zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τεκμηρίωση; εγώ δεν χρησιμοποιώ εθνική για ένα λόγο. Είτε στο ταμείο, είτε στο ατμ, πάντα γίνεται χαμός και πρέπει να περιμένεις!
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τεκμηρίωση; Το ελεεινό περιβάλλον web-banking.
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 εγώ δεν χρησιμοποιώ εθνική για ένα λόγο. Είτε στο ταμείο, είτε στο ατμ, πάντα γίνεται χαμός και πρέπει να περιμένεις! Όταν χρειάζομαι ταμείο, δεν έχω δει διαφορά μεταξύ Εθνικής και Alpha. Απλώς την Εθνική κοιτώ να την αποφεύγω για ταμείο από 29 μέχρι 2 τού μήνα (εναλλακτικά, επειδή κινούμαι ούτως ή άλλως, έχω λοκάρει υποκαταστήματα που δεν έχουν συνταξιούχους, όπως λ.χ. της Λαχαναγοράς). Επίσης, διαθέτει υποκαταστήματα με μηχανάκια για απευθείας κατάθεση, όπως κι η Alpha, κι έτσι γλιτώνω χρόνο. Το ελεεινό περιβάλλον web-banking. Το καινούργιο των ιδιωτών ή το κλασικό (που 'ναι τώρα μόνο για επιχειρήσεις);
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αααα, αν έχει ανανεωθεί mea culpa και δεν έχω ιδέα πώς είναι τώρα. Μιλάω για πριν 1.5 χρόνο περίπου, όπου το χρησιμοποίησα και τελευταία φορά.
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αααα, αν έχει ανανεωθεί mea culpa και δεν έχω ιδέα πώς είναι τώρα. Μιλάω για πριν 1.5 χρόνο περίπου, όπου το χρησιμοποίησα και τελευταία φορά. Το καινούργιο των ιδιωτών είναι σαφώς βελτιωμένο κττμά. Νομίζω μπορεί να το δει κάποιος λάιβ σ' ένα απ' τα i-bank τους. 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εμένα με έχει βολέψει κατά πρώτο λόγο η alpha με καλό web banking και την χρεωστική της να περνάει κυριολεκτικά παντού και κατά δεύτερο λόγο η πρώην Κύπρου, νυν Πειραιώς
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Προσωπικά νομίζω ότι πλέον και οι τρεις προαναφερθείσες (Alpha, Πειραιώς, Εθνική) απ' την τετράδα των λεγόμενων συστημικών τραπεζών είναι αξιοπρεπείς κι εξυπηρετικές. Βρίσκεις ένα υποκατάστημα που σε βολεύει, και κάνεις τη δουλειά σου. 1
Zaknafein Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχει η Εθνική χρεωστική της προκοπής; Τελευταία φορά που κοίταξα η mastercard της ήθελε recharging fees κτλ. @Luci, άλλαξε σχετικά πρόσφατα το i-bank, καμία σχέση με την αθλιότητα που ήξερες. Πολύ πιο συμπαθητικό και εύχρηστο.
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχει η Εθνική χρεωστική της προκοπής; Τελευταία φορά που κοίταξα η mastercard της ήθελε recharging fees κτλ. Η χρεωστική της Εθνικής είναι Maestro και είναι άμεσα συνδεδεμένη με λογαριασμό (όπως κάθε debit card) κι άρα δεν έχει κόστος επαναφόρτισης. Απ' την άλλη υπάρχει και η άυλη MasterCard Virtual, η οποία είναι κανονικά πιστωτική (credit card) και έχει κόστος επαναφόρτισης (2€ μέχρι τα 200€, 3€ έπειτα). 1
black_rabBiT Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ρε ζαζούλα τι να την κάνεις την μαέστρο; Βίζα έχει μόνο σε πιστωτικη αν δεν κάνω λάθος.
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Κοίτα, για τις συναλλαγές στο ίντερνετ έχω τη Maestro κι έχω και την προπληρωμένη MasterCard. Πάω ν' αγοράσω εισιτήρια απ' την Ryan Air· με τη Maestro πλήρωσα την ονομαστική τιμή, ενώ η MasterCard (ή η Visa) θα είχε επιβάρυνση 2% στο εισιτήριο. Πάω στο εξωτερικό, κάνω ανάληψη μετρητών από παντού (ιδίως στις ΗΠΑ Maestro έχει σ' όλα τα ΑΤΜ). Στο Amazon, που το χρησιμοποιώ συχνά, μπορώ να πληρώνω με Maestro — στο PayPal είναι που χρειάζομαι τη MasterCard. Και στην ουσία είναι και οι δύο κάρτες της ίδιας εταιρίας (η Maestro ανήκει στη MasterCard). http://www.mastercard.us/merchants/accept-mastercard/solutions.html Με απλά λόγια, η Maestro είναι μία χρεωστική τής MasterCard, όπως ακριβώς η Visa Electron είναι χρεωστική τής Visa. 1
Zaknafein Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλή φάση αυτό με την Ryan Air & Amazon. Χρήσιμες πληροφορίες! (επίσης μόλις ανακάλυψα ότι η εθνοcash μου που νόμιζα ότι είναι μόνο για αναλήψεις, είναι η Maestro που λες τόση ώρα )
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επίσης μόλις ανακάλυψα ότι η εθνοcash μου που νόμιζα ότι είναι μόνο για αναλήψεις, είναι η Maestro που λες τόση ώρα )
The_Judas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Οι πιστωτικές κάρτες γενικά έχουν επιβάρυνση στην ryanair. Οι χρεωστικές όχι. Μιλάμε για την μαεστρο της εθνικής; Γιατί η δική μου δεν δουλεύει σχεδόν πουθενά με εξαίρεση τα καταστήματα που γράφουν μαέστρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα