Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α.στα apc δεν ειναι διακοπτης On off.β.τα apc smart αμα τα συνδεσεις με usb Και περασεις το Powerchute κανει αυτο που θες.του οριζες εσυ κιολας ποτε θα κλεισει το Ups για να μην σου φαει ολη την μπαταρια και ποτε θα ξαναναψει.το εχω δει γιατι ειχα smart apc

Δημοσ.

Νομιζω οτι ΔΕΝ έχω smart APC UPS. Είμαι μακρια για διακοπές και όταν γυρίσω θα το κοιτάξω, αλλά έτσι και αλλιως ψάχνω για αντικαταστάτη γιατί οι μπαταρίες έχουν πεσει αρκετα και μου ειπαν οτι δεν συμφέρει η αντίκα αντικατάσταση τους με οριτζιναλ apc, ισχυει? Ίσως να πάρω απευθείας αυτό το gtec 1500va που είπε ο φίλος στα 150 ευρώ και να τελειωνω..., ξερεις μηπως αν αλλάζουν οι μπαταρίες τους ευκολα όπως στα apc ή πρεπει να λυσεις όλο το,ups για να αποκτήσεις πρόσβαση?

Δημοσ.

Νομιζω οτι ΔΕΝ έχω smart APC UPS. Είμαι μακρια για διακοπές και όταν γυρίσω θα το κοιτάξω, αλλά έτσι και αλλιως ψάχνω για αντικαταστάτη γιατί οι μπαταρίες έχουν πεσει αρκετα και μου ειπαν οτι δεν συμφέρει η αντίκα αντικατάσταση τους με οριτζιναλ apc, ισχυει? Ίσως να πάρω απευθείας αυτό το gtec 1500va που είπε ο φίλος στα 150 ευρώ και να τελειωνω..., ξερεις μηπως αν αλλάζουν οι μπαταρίες τους ευκολα όπως στα apc ή πρεπει να λυσεις όλο το,ups για να αποκτήσεις πρόσβαση?

ισως και να μην ειναι smart apc αλλα καποιο αλλο μοντελο να μπορει να γινεται.πρεπει να το συνδεσεις και να περασεις το προγραμμα για να δεις τι σου δινει.αν χρειαστεις βοηθεια με το προγραμμα εδω ειμαστε.το λεω γιατι οσο θυμαμαι το παλιο προγραμμα ηταν λιγο πιο ευκολο απο το καινουριο το οποιο ηθελε και λιγο Help για να δεις τι σημαινει η καθε εντολη.εχει μεσα βεβαια το ιδιο το προγραμμα help που σου εξηγει.

εννοειται οτι συμφερει να παρεις μπαταριες.ακομα και original apc  να παρεις ειναι πιο φτηνες απο τα apc τα Ups.απο εκει και περα δεν βρισκω λογο να παρεις original>τα παλια apc αν εβγαζες το αυτοκολλητο της apc πανω απο την μπαταρια θα εβλεπες οτι η μπαταρια ειναι csb.ο δησιος www.batteries.gr φερνει csb μπαταριες.για 1000 αρι apc μου ειχε βγει παλια 80 ευρω νομιζω.

τωρα καποια apc δεν φορανε csb αλλα μια αλλη μαρκα που δεν θυμαμαι αλλα εννοειται οτι μπορεις να βαλεις csb που ειναι πολυ καλες.και γενικα μπορεις να βαλεις οτι μπαταρια θες απλα αξιζει να βαλεις καποια καλη.γιατι θα βρεις και φτηνες μπαταριες της πλακας που δεν αξιζει να βαλεις σε apc ups.Παντως και νεο Ups αν επαιρνα παλι apc θα επαιρνα .ειτε την κατηγορια smart ειτε την πιο απλη.

αν το βρεις σε εικονα το Ups σου

https://www.google.gr/search?hl=el&q=apc%201500&gbv=2&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

τοτε μπορουμε να δουμε αν ειναι smart ή οχι.καταρχην αν ειναι μαυρο χρωμα ειναι σιγουρα smart.αν ειναι λευκο τοτε δες φωτο του smart 1500 και δες αν του μοιαζει.γενικα δες στα αποτελεσματα στo google και πες μου ποιο εχεις.

επισης να καλο Ups δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι πολλα va.δηλαδη το θεωρω βλακεια να πεις οτι θελω απλα ενα Ups 1500va και οτι να νε μαρκα.αμα ειναι ετσι παρε ενα turbo x το οποιο θα ειναι σαν διακοσμητικο θα χαλασει σε μισο μηνα και για μισο μηνα που θα το εχεις θα ειναι σαν να μην το εχεις.

επισης 1500va = 1000watt.τα va δεν ειναι watt.τα 1000va =680 watt καπου εκει.συνηθως τα apc γραφουν διπλα και ποσα watt βγαζουν.επισης ενα apc smart 1500 μπορει να βγαζει λιγο παραπανω watt απο ενα απλο apc 1500va.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...