pallios1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας Το Σάββατο ταξιδεύω από Κύπρο για Αυστρία μέσω Βελιγραδίου με την παλιά ταυτότητα που είναι με στυλό. Λέτε να έχω πρόβλημα? Τόσα χρόνια ταξιδεύω με αυτήν την ταυτότητα χωρίς πρόβλημα, εκτός από το τελευταίο μου ταξίδι Βουδαπέστη - Λάρνακα όπου δεν με αφηναν να ταξιδέψω από Βουδαπέστη λόγω ταυτότητας. Τελικά με τα χίλια ζόρια με άφησαν να ταξιδέψω. Ταξίδεψε κανένας πρόσφατα με παλαιού τύπου ταυτότητα μέσω Βελιγραδίου? (Δεν έχω διαβατήριο και δεν προλαβαίνω να βγάλω!) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tsakonas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το εχεις κανει ηδη λαθος και συνεχιζεις... αντε οκ διαβατηριο δεν εβγαλες...ταυτοτητα νεου τυπου δεν παιζει; Οι Σερβοι λογικα θα σε αφησουν με το ζορι... οι Αυστριακοι ομως με τιποτα! Καλα ξεμπερδεματα.... 2
Unabomber Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Χλωμο το βλεπω να πετας..... Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, οι Αυστριακοι δεν παιζει να σε αφησουν.
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 το παν ειναι που θα πέσεις... εμενα δε μου εχει πει ποτε κανενας σε αεροδρόμιο τίποτα (αν και αυστρία δε πηγα, δε νομιζω να ειναι πιο περιεργοι απο τους γερμανους..)
Backpacker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το βελιγράδι δεν είναι ΕΕ...μπορείς να ταξιδέψεις με ταυτότητα?
Chrisxxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Με στυλό, εφόσον ειναι το ονομα γραμμένο με λατινικους, γιατί να έχεις θεμα; Ετσι ταξιδεψε ένας φίλος σε 3-4 χώρες και δεν ειπε κανεις τιποτα. Το βελιγράδι δεν είναι ΕΕ...μπορείς να ταξιδέψεις με ταυτότητα? Μπορεις. 1
DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το βελιγράδι δεν είναι ΕΕ...μπορείς να ταξιδέψεις με ταυτότητα? Με στυλό, εφόσον ειναι το ονομα γραμμένο με λατινικους, γιατί να έχεις θεμα; Ετσι ταξιδεψε ένας φίλος σε 3-4 χώρες και δεν ειπε κανεις τιποτα. Μπορεις. Με ταυτότητα (σε κακό χάλι) με λατινικούς χαρακτήρες με στυλό έχω πετάξει κανονικότατα σε εσωτερικό δρομολόγιο Τουρκία (και αν θυμάμαι καλά 4 πτήσεις στο ίδιο 24ωρο). Καμία σχέση με ΕΕ.
epp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν εχει ξεκαθαρισει ο τοπικ σταρτερ αν γραφει και με λατινικους χαρακτηρες το ονομα . Απαξ και ειναι με λατινικους χαρακτηρες στο χερι τοτε κανονικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα και η δικια μου ετσι ειναι Αν ειναι η τερμα παλια που δεν εχει το ονομα γραμμενο με λατινικους χαρακτηρες τοτε ναι αμφιβαλλω αν περασεις Μην αρχισω παλι να σκεφτομαι τι ρεζιλικι ταυτοτητα/βενταλια εχουμε με 5 λεξεις στα αγγλικα ολες και ολες απο υλικο που παιζει να παραμορφωνεται σε ενα μηνα οταν οι μισες χωρες εχουν ηδη ταυτοτητες τυπου πιστωτικης καρτας Επισης το διαβατηριο βγαινει σε 5 εργασιμες και διαρκει 5 χρονια , βγαλε ενα να το χεις 1
pallios1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το ταξίδι Ελλάδα - Αυστρία - Κύπρος το κάνω 2 φορές τον χρόνο χωρίς πρόβλημα. Το Βελιγράδι είναι που με προβληματίζει. Ας απαντήσει κάποιος που έκανε το ταξίδι και ξέρει. Αν υπάρχει. Η ταυτότητα είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν εχει ξεκαθαρισει ο τοπικ σταρτερ αν γραφει και με λατινικους χαρακτηρες το ονομα . Απαξ και ειναι με λατινικους χαρακτηρες στο χερι τοτε κανονικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα και η δικια μου ετσι ειναι Αν ειναι η τερμα παλια που δεν εχει το ονομα γραμμενο με λατινικους χαρακτηρες τοτε ναι αμφιβαλλω αν περασεις Μην αρχισω παλι να σκεφτομαι τι ρεζιλικι ταυτοτητα/βενταλια εχουμε με 5 λεξεις στα αγγλικα ολες και ολες απο υλικο που παιζει να παραμορφωνεται σε ενα μηνα οταν οι μισες χωρες εχουν ηδη ταυτοτητες τυπου πιστωτικης καρτας Επισης το διαβατηριο βγαινει σε 5 εργασιμες και διαρκει 5 χρονια , βγαλε ενα να το χεις και η δικη μου με λατινικους αλλα με στυλο ειναι και ξαναλεω πεταω κανονικά... όσο για το διαβατηριο δε βρισκω λόγο να το βγαλω/βγαλει κανεις για ταξίδια στην ευρώπη με δεδομενο οτι θα κοστίσει περιπου 90-100€..... 1
johnbond Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μα καλά..Το άγχος που θα έχετε σε όλο το ταξίδι δεν το λογαριάζετε; Γιατί δε βγάζετε ένα διαβατήριο ή έστω καινούρια ταυτότητα να είστε χαλαροί;
pallios1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Προφανώς δεν προλαβαίνω να βγάλω ούτε ταυτότητα ούτε διαβατήριο μέχρι το Σάββατο. Το ταξίδι είναι έκτακτο. Είμαι στην Κύπρο και η Πρεσβεία της Ελλάδας δεν απαντά στα τηλέφωνα με τίποτα. Έχω κάνει 100 τηλέφωνα από το πρωί.
epp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μα καλά..Το άγχος που θα έχετε σε όλο το ταξίδι δεν το λογαριάζετε; Γιατί δε βγάζετε ένα διαβατήριο ή έστω καινούρια ταυτότητα να είστε χαλαροί; καποιοι ειμαστε εξωτερικο και ενω μια καινουρια ταυτοτητα βγαινει σε 1 μερα στην Ελλαδα θα χαθουν ενα σωρο ωρες γιατι μετα θελει περασμα απο υπηρεσιες και τραπεζες να δηλωσεις την αλλαγη της ταυτοτητας...
fouros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ταξιδεψαμε 3 ατομα βελιγραδι το Μαιο , ο ενας ειχε ταυτοτητα με στυλό (με λατινικους χαρακτηρες) περασε χωρις να πουν τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα