Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις διαβασα και αυτο 

και οτι εισαι αποτελεσμα καποιου πειραματος ενδεχομενως..

Τελικα επρεπε να σταματησω πολυ νωριτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι διαφωνεις βασιζομενος σε εικασιες,θεωριες προσωπικες εκτιμησεις και οχι σε γεγονοτα ετσι;  Συμφωνω οτι διαφωνουμε και το ληγω εδω, δεν εχει νοημα.

δεν παιζει να υπαρξουν χειροπιαστα γεγονοτα για κατι που αφορα κατι ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ..εκτος και αν κανει συνδεση η σαραφογλου με την ομονοια και δειξει κανα ουφο να χει προσγειωθει...

εικασιες και εκτιμησεις κανουμε ...πολυ σωστα...και βασει της λογικης και κριτικης σκεψης που εχουμε αναπτυξει..προσπαθουμε να διασταυρωσουμε ο,τι ακουμε και να δουμε ΑΝ στεκουν....

το να τα κρινεις με τα ανθρωπινα σταθμα και δογματα που χουμε διδαχθει τοσα χρονια πιθανως με καποια σκοπιμοτητα...ειναι ενας παραγοντας που πρεπει να λαβεις υποψη πριν...τα κρινεις...

αν ο καθενας θελει να νοιωσει καλυτερα και πιο γαμηστερα σκεφτομενος οτι ολο το συμπαν κατοικειται (αν κατοικειται) απο κουνουπιδια και βακτηρια και οτι τα πιθηκια εξελιχθησαν σε ανθρωπους..ειναι ελευθερος να το κανει...

μεχρι να δω τον ανθρωπο (που εδω και χιλιαδες χρονια εχει μεινει στασιμος σαν εξελιξη) να εξελισσεται σε κατι αλλο...καλυτερο ενδεχομενως..η θεωρια με τα πιθηκια δεν με πειθει ιδιαιτερα :)

Μολις διαβασα και αυτο 

εγινε ενα μικρο μπινγκ μπανγκ και ξαφνικα τα πιθηκια εξελιχθησαν... κατσε να δεις τι μας περιμενει..σε μερικες χιλιαδες χρονια τα δελφινια θα βγαλουν ποδια και θα αρχισουν να μιλανε ανθρωπινα... οι σαυρες θα γινουν ερπετοειδη με νοηση....

αν νομιζεις οτι ετσι απλα ερχεται η εξελιξη στα ειδη....

• Like 1
Δημοσ.

το τι αλλα οντα υπαρχουν εκει εξω...ουτε γνωριζω ουτε φανταζομαι...οκ ψεματα..μερικα τα φανταζομαι :) . Το πλεον σιγουρο ειναι οτι καποιος αλλος περαν απο μας υπαρχει εκει εξω...και το πιο πιθανο ειναι να εχει μεγαλυτερη αναπτυξη (σε διαφορους τομεις) και μεγαλυτερη νοημοσυνη απο μας (και πιθανως και απο κουνουπιδι) απο μας...

Οποιοσδηποτε πιστευει οτι ειμαστε το μοναδικο νοημον ον σε ακτινα καμποσων εκατομμυριων ετων φωτος..τοτε εχει θεμα :)

Τελος για αυτο το θεμα να πω το εξης κλασικο : "το ανθρωπινο ειδος , εξελιχθηκε στην Γη , δεν ξεκινησε ομως στην Γη" . Ο νοων νοητω...

Αποδειξεις δεν υπαρχουν προφανως..ενδειξεις που υποκεινται σε λογικη σκεψη και κριση πολλες...απο κει και περα ειναι και θεμα του καθε ανθρωπου ποσο ετοιμος ειναι να δεχτει κατι και οχι να προσκολλειται σε δογματα και ...φοβιες :)

Για το πρωτο στο bold δες ακριβως απο πανω.

Απο την αλλη , τα  2 επομενα bold καταλαβαινεις οτι αντιφασκουν εε?Απο την μια λες οτι εγω γουσταρω κατασταση "θεου δυναστη" και απο την αλλη εσυ δεν γουσταρεις να σε "βοηθησαν" εξωγηινοι αλλα καποια "θεικη παρεμβαση" ??

μιλα με τον εαυτο σου και συμφωνηστε σε μια κοινη γραμμη :)

Ξαναγραφω --> "το ανθρωπινο ειδος , εξελιχθηκε στην Γη , δεν ξεκινησε ομως στην Γη" ..ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι που λενε ....αν νομιζεις οτι ξαφνικα τα πιθηκια μετα απο χιλιαδες χρονια εξελιχθησαν σε ανθρωπους....και το θεωρεις απολυτα φυσιολογικο για να μην δεχθεις "εξωτερικη παρεμβαση"...και να μην δεχθεις οτι καποιος αλλος ειναι πιο εξελιγμενος απο σενα και οτι εισαι αποτελεσμα καποιου πειραματος ενδεχομενως..οκ...πιστευε το :)

Ελα ντε , εγω αν ημουν ΝΑΣΑ θα ειχα στησει βαση στο φεγγαρι..ενα τσιγαρο δρομος ειναι..του κερατα δηλ....θα στηνα και ενα ραδιοτηλεσκοπιο να πιανω και καλυτερο σημα...

Γιατι δεν το κανουν ?? και στελνουν στον ΑΡΗ ρομποτακι πολυ πιο μακρυα και ενα καρο δις δολλαρια...

Εδω στειλανε διαστημοπλοιακι να γραπωθει σε εκεινο τον κομητη για να μαθουμε για την απαρχη του αστρικου μας συστηματος..αν ειναι δυνατον δηλ.

Και για το φεγγαρι ουτε καν μιλαμε..ουτε καν παταμε..ουτε τιποτα....παλι θεωριες συνομωσιες..ντροπη μας!!! :)

Έχουμε φυγει λίγο ως προς την ουσία του θέμα τος αλλα δεν πειράζει η θεωρία σου η η θεωρία κάποιον άλλον είναι ότι ο άνθρωπος ζούσε σε άλλον πλανήτη και μεταφέρθηκε εδώ σωστά;

Δημοσ.

το τι αλλα οντα υπαρχουν εκει εξω...ουτε γνωριζω ουτε φανταζομαι...οκ ψεματα..μερικα τα φανταζομαι :) . Το πλεον σιγουρο ειναι οτι καποιος αλλος περαν απο μας υπαρχει εκει εξω...και το πιο πιθανο ειναι να εχει μεγαλυτερη αναπτυξη (σε διαφορους τομεις) και μεγαλυτερη νοημοσυνη απο μας (και πιθανως και απο κουνουπιδι) απο μας...

Οποιοσδηποτε πιστευει οτι ειμαστε το μοναδικο νοημον ον σε ακτινα καμποσων εκατομμυριων ετων φωτος..τοτε εχει θεμα :)

Τελος για αυτο το θεμα να πω το εξης κλασικο : "το ανθρωπινο ειδος , εξελιχθηκε στην Γη , δεν ξεκινησε ομως στην Γη" . Ο νοων νοητω...

Αποδειξεις δεν υπαρχουν προφανως..ενδειξεις που υποκεινται σε λογικη σκεψη και κριση πολλες...απο κει και περα ειναι και θεμα του καθε ανθρωπου ποσο ετοιμος ειναι να δεχτει κατι και οχι να προσκολλειται σε δογματα και ...φοβιες :)

Για το πρωτο στο bold δες ακριβως απο πανω.

Απο την αλλη , τα  2 επομενα bold καταλαβαινεις οτι αντιφασκουν εε?Απο την μια λες οτι εγω γουσταρω κατασταση "θεου δυναστη" και απο την αλλη εσυ δεν γουσταρεις να σε "βοηθησαν" εξωγηινοι αλλα καποια "θεικη παρεμβαση" ??

μιλα με τον εαυτο σου και συμφωνηστε σε μια κοινη γραμμη :)

Ξαναγραφω --> "το ανθρωπινο ειδος , εξελιχθηκε στην Γη , δεν ξεκινησε ομως στην Γη" ..ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι που λενε ....αν νομιζεις οτι ξαφνικα τα πιθηκια μετα απο χιλιαδες χρονια εξελιχθησαν σε ανθρωπους....και το θεωρεις απολυτα φυσιολογικο για να μην δεχθεις "εξωτερικη παρεμβαση"...και να μην δεχθεις οτι καποιος αλλος ειναι πιο εξελιγμενος απο σενα και οτι εισαι αποτελεσμα καποιου πειραματος ενδεχομενως..οκ...πιστευε το :)

Ελα ντε , εγω αν ημουν ΝΑΣΑ θα ειχα στησει βαση στο φεγγαρι..ενα τσιγαρο δρομος ειναι..του κερατα δηλ....θα στηνα και ενα ραδιοτηλεσκοπιο να πιανω και καλυτερο σημα...

Γιατι δεν το κανουν ?? και στελνουν στον ΑΡΗ ρομποτακι πολυ πιο μακρυα και ενα καρο δις δολλαρια...

Εδω στειλανε διαστημοπλοιακι να γραπωθει σε εκεινο τον κομητη για να μαθουμε για την απαρχη του αστρικου μας συστηματος..αν ειναι δυνατον δηλ.

Και για το φεγγαρι ουτε καν μιλαμε..ουτε καν παταμε..ουτε τιποτα....παλι θεωριες συνομωσιες..ντροπη μας!!! :)

Βασικά έχεις επιλεκτική ανάγνωση και δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο γραφής μου, εγώ δεν αποδέχομαι καμία Θεική Παρέμβαση για τον λόγο αυτόν αναγράφω Π.Χ.

Η σελήνη δεν έχει κανένα ενδιαφέρον,ο Άρης εικάζεται ότι κάποτε είχε ατμόσφαιρα, χλωρίδα /πανίδα παρόμοια με της αρχικής Γης , δεν πήγαν εκεί για να ανακαλύψουν τεχνολογία, οι ερευνητικοί τους λόγοι είναι γνωστοί.

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι τον αρχικό άνθρωπο το μετάλλαξαν εξωγήινοι από τον Σείριο εγώ πιστεύω πως όχι και το λήγουμε εδώ γιατί αρχίζεις να αγγίζεις τα όρια της παράνοιας ή μάλλον μιλάμε άλλην γλώσσα ή μάλλον είσαι εξωγήινος και μας δουλεύεις ψιλό γαζί.

Σχετικά με τον ευατό μου, σου λέω ξανά ότι είμαι γαμάτος :)

Καλά να περάσετε με τους ΕΤ και τους τεχνητούς δορυφόρους γεμάτα Νεφελίμια

Μολις διαβασα και αυτο 

Και πολύ ασχολήθηκες :)

• Like 1
Δημοσ.

Για πράγματα που ως ανθρωπότητα δεν ξέρουμε την τύφλα μας, δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί είναι τόσο αρνητικοί και απόλυτοι! Αφήστε κανένα παραθυράκι ανοιχτό να μην είναι τα πράγματα έτσι όπως υποθέτουμε μέχρι τώρα γιατί έτσι μας βολεύει ή γιατί μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μας...

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά έχεις επιλεκτική ανάγνωση και δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο γραφής μου, εγώ δεν αποδέχομαι καμία Θεική Παρέμβαση για τον λόγο αυτόν αναγράφω Π.Χ.

Η σελήνη δεν έχει κανένα ενδιαφέρον,ο Άρης εικάζεται ότι κάποτε είχε ατμόσφαιρα, χλωρίδα /πανίδα παρόμοια με της αρχικής Γης , δεν πήγαν εκεί για να ανακαλύψουν τεχνολογία, οι ερευνητικοί τους λόγοι είναι γνωστοί.

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι τον αρχικό άνθρωπο το μετάλλαξαν εξωγήινοι από τον Σείριο εγώ πιστεύω πως όχι και το λήγουμε εδώ γιατί αρχίζεις να αγγίζεις τα όρια της παράνοιας ή μάλλον μιλάμε άλλην γλώσσα ή μάλλον είσαι εξωγήινος και μας δουλεύεις ψιλό γαζί.

Και πολύ ασχολήθηκες :)

Αν υπάρχει θεός δηλαδή π.X δεν υπήρχε και μ.X υπήρχε;

Δημοσ.

Ουτε μας βολευει, ουτε ειμαστε απολυτοι, ουτε σε φαση αρνησης ουτε τιποτα, Αν εσεις απ τη μια επικαλειστε την "κοινη λογικη" και την κριτικη σκεψη κι απ την αλλη κυνηγατε εξωγηινα οντα και πειραματα καπου μπαζει νερα η βαρκα.  Αυτα και ας ληξει το offtopic. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε φυγει λίγο ως προς την ουσία του θέμα τος αλλα δεν πειράζει η θεωρία σου η η θεωρία κάποιον άλλον είναι ότι ο άνθρωπος ζούσε σε άλλον πλανήτη και μεταφέρθηκε εδώ σωστά;

καμμια σχεση . αν θελεις να το αναλυσουμε , ας ανοιξουμε αλλο θεμα να σου πω τι ΕΙΚΑΖΩ και τι εχω ακουσει...και απο κει και περα ο καθενας κρινει και βγαζει τα συμπερασμα του.

εγω δεν μιλησα για μεταλλαξη απο εξωγηινους απο τον σειριο... εσυ πιστευεις πως οτιδηποτε δεν μπαινει στα γνωστα σου ανθρωπινα καλουπια ειναι...παρανοια...

Ουτε μας βολευει, ουτε ειμαστε απολυτοι, ουτε σε φαση αρνησης ουτε τιποτα, Αν εσεις απ τη μια επικαλειστε την "κοινη λογικη" και την κριτικη σκεψη κι απ την αλλη κυνηγατε εξωγηινα οντα και πειραματα καπου μπαζει νερα η βαρκα.  Αυτα και ας ληξει το offtopic. 

δηλ οπως και ο hadesgr ετσι και συ οτιδηποτε δεν μπορεις να εξηγησεις με τους τροπους και μεσα που εχεις διδαχθει ειναι.... βαρκα που μπαζει νερα.

Το φαινομενο ειναι γνωστο... το χω δει και σε αλλους... αν δεν ξερω κατι...αν δεν μπορω να εξηγησω κατι...με τους νομους...με τις επιστημες (πεπερασμενα μεσα ) το απορριπτω...αλλιως....χαος στην ζωη μου...ετσι διδαχθηκα...ετσι πρεπει να ειναι...αλλιως...σε ποιον θα στηριχθω?να μου εξηγησει τα..παντα? :)

• Like 1
Δημοσ.

δηλ οπως και ο hadesgr ετσι και συ οτιδηποτε δεν μπορεις να εξηγησεις με τους τροπους και μεσα που εχεις διδαχθει ειναι.... βαρκα που μπαζει νερα.

Το φαινομενο ειναι γνωστο... το χω δει και σε αλλους... αν δεν ξερω κατι...αν δεν μπορω να εξηγησω κατι...με τους νομους...με τις επιστημες (πεπερασμενα μεσα ) το απορριπτω...αλλιως....χαος στην ζωη μου...ετσι διδαχθηκα...ετσι πρεπει να ειναι...αλλιως...σε ποιον θα στηριχθω?να μου εξηγησει τα..παντα? :)

Οχι σε αντιθεση με τον Hades εγω πιστευω στον Θεο. Απλως δεν βγαινω για σαφαρι εξωγηινων και φυσικα δεν πιστευω οτι εβαλε ο Θεος το χερι του για να δημιουργηθουν οι πυραμιδες ο Παρθενωνας κλπ. Το τι ειναι βαρκα που μπαζει το εγραψα πολυ απλα και σαφεστατα. Ας μην συνεχισουμε φιλε γιατι ειναι χαμενος χρονος.

Επισης το τι φαινομενα εχεις δει σε αλλους δεν με απασχολουν :)

Δημοσ.

Οχι σε αντιθεση με τον Hades εγω πιστευω στον Θεο. Απλως δεν βγαινω για σαφαρι εξωγηινων και φυσικα δεν πιστευω οτι εβαλε ο Θεος το χερι του για να δημιουργηθουν οι πυραμιδες ο Παρθενωνας κλπ. Το τι ειναι βαρκα που μπαζει το εγραψα πολυ απλα και σαφεστατα. Ας μην συνεχισουμε φιλε γιατι ειναι χαμενος χρονος.

Επισης το τι φαινομενα εχεις δει σε αλλους δεν με απασχολουν :)

δηλ πιστευεις στον Θεο , που ουτε τον εχεις δει , ουτε τον εχεις ακουσει , ακουμπησει και θεωρεις παρανοια την "πιστη" στην υπαρξη εξωγηινων και πιθανης παρεμβασης αυτων στην ανθρωπινη ιστορια... που και θεασεις εχουν αναφερθει...και επαφες και οτιδηποτε τελοσπαντων για καποιους απτα στοιχεια....αλλα πιστευεις..ετσι στην γενικη...εννοια...του Θεου :)

Θα θελα να δω την φατσα σου να σκασει μπροστα σου κανα μικρο πρασινο ανθρωπακι με κεραιες (ετσι που τους φανταζεσαι δηλ τους εξωγηινους -αν υπηρχαν φυσικα- γιατι να ειναι ανθρωποειδη δεν παιζει....) και να σου πει "Γεια σου..ειμαι ο ΘΕΟΣ σου" :)

Δημοσ.

Κάτι πιο "light" από Θεϊκές παρεμβάσεις και εξωγήινους, είναι να αφήσετε ένα παραθυράκι να μην είμαστε εμείς ο πιο εξελιγμένος πολιτισμός που εμφανίστηκε πάνω στη Γη! Για κάποιους είναι κι αυτό extreme, εγώ λέω να είμαστε κάπως πιο ανοιχτοί, γιατί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα στην πραγματικότητα!

Δημοσ.

Κάτι πιο "light" από Θεϊκές παρεμβάσεις και εξωγήινους, είναι να αφήσετε ένα παραθυράκι να μην είμαστε εμείς ο πιο εξελιγμένος πολιτισμός που εμφανίστηκε πάνω στη Γη! Για κάποιους είναι κι αυτό extreme, εγώ λέω να είμαστε κάπως πιο ανοιχτοί, γιατί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα στην πραγματικότητα!

κατ'εμε πολλα γεγονοτα στα αρχαια χρονια μεταφερθηκαν λαθος...και οταν λεω λαθος..απλα οι ανθρωποι εκεινης της εποχης ετσι ηξεραν ετσι τα καταλαβαν ετσι τα ειπαν.Ακομα και η εννοια του "Θεου" δημιουργηθηκε προφανως απο λαθος λογους και απο την αεναη αναγκη του ανθρωπου να στηριχθει καπου...σε δυσκολες καταστασεις...

Κλασικα ο ανθρωπος ειναι παντοδυναμος και μολις του ριχνει καμμια σφαλιαρα η ζωη ή η φυση "αχχχχ θεεε μου..παναγια μουυυ...αγιε σπυριδωναααα σωσεεεε με"...ε δεν παει ετσι.Η εννοια του "θεου" ειναι διαφορετικη απο αυτην που πιστευουν οι περισσοτεροι ανθρωποι :) Αλλα ξαναξεφευγουμε του θεματος.

@zio10

O ανθρωπινος εγωισμος δεν αφηνει τετοια παραθυρακια..ειπαμε..οτιδηποτε αλλο κινειται εκει εξω δεν ειναι καλυτερο απο ενα κοινο κουνουπιδι..ετσι μας συμφερει..ετσι θα ειναι.... :) Δεν πρεπει να χαθει ο ελεγχος..τα γνωριζουμε ολα..ειμαστε μοναδικοι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...