Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα νέο pc i5 4670.

Έβαλα σαν SSD έναν Samsung 840 που είχα στο προηγούμενο υπολογιστή.

Έκανε install τα win8.1

Αλλά δε μπουταρε μετα από τον σκληρό.

Μπήκα bios και δεν τον βλέπει πουθενά ούτε έχει hdd boot options.

Τόχα βάλει ahci Δοκίμασα και τα άλλα αλλά τίποτα.

Το σατα DVD Roμ δουλεύει κανονικά και το βλέπει.

Τι κάνω; το επείγομαι κιόλας για δουλειά

Δημοσ.

Τελικά ήταν χαλασμένο το καλώδιο Sata.

Έκανα εγκατάσταση win8 και αφού τελείωσε και έκανε ρεσταρτ μετά όταν μπουταρει από το σκληρό λέει read disk error.

Ο σκληρός δουλεύει σίγουρα καλά τον είχα σε άλλο υπολογιστή

Δημοσ.

λοιπον ,δοκιμασα να βαλω τα 7αρια και δουλευουν κανονικα!!!!

ξαναδοκιμαζω να βαλω τα 8αρια, με δυο διαφορετικα δισκακια και στα δυο το ιδιο. τελειωνει η εγκατασταση και μετα το restart μου λεει δεν ειναι bootable ο σκληρος .

ξαναπερναω τα 7αρια και παιζουν.

τι να φταιει ρε παιδια;;;

Δημοσ.

λοιπον ,δοκιμασα να βαλω τα 7αρια και δουλευουν κανονικα!!!!

ξαναδοκιμαζω να βαλω τα 8αρια, με δυο διαφορετικα δισκακια και στα δυο το ιδιο. τελειωνει η εγκατασταση και μετα το restart μου λεει δεν ειναι bootable ο σκληρος .

ξαναπερναω τα 7αρια και παιζουν.

τι να φταιει ρε παιδια;;;

Για κανε reboot πηγαινε στο bios βαλε πρωτο για boot το δισκο εγκαταστασης και δευτερο τον ssd. Και ξαναπες αν το κανει.

Δημοσ.

οταν βαζω πρωτο το dvd rom στο boot στο bios

ξανακανει install απτην αρχη τα windows

Την πρωτη φορα θα κανεις αυτο που εγραψα πριν και αφου γινει η εγκατασταση, θα βαλεις να μπουταρει μονο ο ssd κανοντας disable στο boot sequence στο bios ολους τους υπολοιπους δισκους μαζι με το dvd drive.

Δημοσ.

Δυο προτάσεις :

Να κάνεις repair τα Windows 8 bootarontas απο το δισκάκι και αντί για εγκατάσταση πας κάτω που λέει επιδιόρθωση και θα ψάξει μόνο του να βρει αν υπάρχει πρόβλημα.μπορεί να χρειαστεί δυο ρεσταρτ.

Δεύτερη δοκιμή αν δε δουλεύει το απο πάνω παίξε στο bios με αλλαγή legacy και uefi boot.

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις?

Βγαλε οτι αλλο σκληρο εχεις μεσα και κανε εγκατασταση μονο στον ssd.Επισης μπορει να εχει θεμα το copy απτα windows 8 που εχεις.Επισης θυμασαι να αλλαξεις 1st boot device παλι για τον ssd ? (βλακεια ερωτηση αλλα μπορει πανω στην βιασυνη σου να ξεχνας :P).Δοκιμασε να κανεις firmware upgrade και μετα να βαλεις τα 8.

Δημοσ.

Μητρική Gigabyte h87m d3h.

Όλα τα άλλα που λες τα έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα..

Έχω κάνει και firmware update, έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά DVD win8.... Τιποτα

Διαβάζω σε ξένα φόρουμ με Πάρο. Όσο πρόβλημα και λένε για gp, uefi και όρους που δεν ξέρω.

Καμία παραπάνω βοήθεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...