Hamurabi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Παιδιά αγόρασα νέο pc i5 4670. Έβαλα σαν SSD έναν Samsung 840 που είχα στο προηγούμενο υπολογιστή. Έκανε install τα win8.1 Αλλά δε μπουταρε μετα από τον σκληρό. Μπήκα bios και δεν τον βλέπει πουθενά ούτε έχει hdd boot options. Τόχα βάλει ahci Δοκίμασα και τα άλλα αλλά τίποτα. Το σατα DVD Roμ δουλεύει κανονικά και το βλέπει. Τι κάνω; το επείγομαι κιόλας για δουλειά
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 δοκίμασε σε άλλον υπολόγιστη τον ssd να δεις αν αναγνωρίζεται, αν δεν τότε έχει πρόβλημα ο ssd!
Hamurabi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τελικά ήταν χαλασμένο το καλώδιο Sata. Έκανα εγκατάσταση win8 και αφού τελείωσε και έκανε ρεσταρτ μετά όταν μπουταρει από το σκληρό λέει read disk error. Ο σκληρός δουλεύει σίγουρα καλά τον είχα σε άλλο υπολογιστή
Hamurabi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Παιδιά παρακαλώ βοήθειστε πρέπει να δουλέψω στο υπολογιστή
AlienTechGR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε να βάλεις τον SSD σε άλλη θύρα SATA της μητρικής σου.
Hamurabi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 λοιπον ,δοκιμασα να βαλω τα 7αρια και δουλευουν κανονικα!!!! ξαναδοκιμαζω να βαλω τα 8αρια, με δυο διαφορετικα δισκακια και στα δυο το ιδιο. τελειωνει η εγκατασταση και μετα το restart μου λεει δεν ειναι bootable ο σκληρος . ξαναπερναω τα 7αρια και παιζουν. τι να φταιει ρε παιδια;;;
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 λοιπον ,δοκιμασα να βαλω τα 7αρια και δουλευουν κανονικα!!!! ξαναδοκιμαζω να βαλω τα 8αρια, με δυο διαφορετικα δισκακια και στα δυο το ιδιο. τελειωνει η εγκατασταση και μετα το restart μου λεει δεν ειναι bootable ο σκληρος . ξαναπερναω τα 7αρια και παιζουν. τι να φταιει ρε παιδια;;; Για κανε reboot πηγαινε στο bios βαλε πρωτο για boot το δισκο εγκαταστασης και δευτερο τον ssd. Και ξαναπες αν το κανει.
Hamurabi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 οταν βαζω πρωτο το dvd rom στο boot στο bios ξανακανει install απτην αρχη τα windows
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 οταν βαζω πρωτο το dvd rom στο boot στο bios ξανακανει install απτην αρχη τα windows Την πρωτη φορα θα κανεις αυτο που εγραψα πριν και αφου γινει η εγκατασταση, θα βαλεις να μπουταρει μονο ο ssd κανοντας disable στο boot sequence στο bios ολους τους υπολοιπους δισκους μαζι με το dvd drive.
Hamurabi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 τα εχω κανει αυτα αδερφε χωρις αποτελεσμα... αλλη ιδεα?
salida Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δυο προτάσεις : Να κάνεις repair τα Windows 8 bootarontas απο το δισκάκι και αντί για εγκατάσταση πας κάτω που λέει επιδιόρθωση και θα ψάξει μόνο του να βρει αν υπάρχει πρόβλημα.μπορεί να χρειαστεί δυο ρεσταρτ. Δεύτερη δοκιμή αν δε δουλεύει το απο πάνω παίξε στο bios με αλλαγή legacy και uefi boot.
Hamurabi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τίποτα από τα δύο δεν έφεραν αποτέλεσμα.... Δε μπουταρει με τίποτα ο SSD μετά το installation των 8
Sakiz105 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ποια μητρικη εχεις? Βγαλε οτι αλλο σκληρο εχεις μεσα και κανε εγκατασταση μονο στον ssd.Επισης μπορει να εχει θεμα το copy απτα windows 8 που εχεις.Επισης θυμασαι να αλλαξεις 1st boot device παλι για τον ssd ? (βλακεια ερωτηση αλλα μπορει πανω στην βιασυνη σου να ξεχνας ).Δοκιμασε να κανεις firmware upgrade και μετα να βαλεις τα 8.
Hamurabi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μητρική Gigabyte h87m d3h. Όλα τα άλλα που λες τα έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα.. Έχω κάνει και firmware update, έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά DVD win8.... Τιποτα Διαβάζω σε ξένα φόρουμ με Πάρο. Όσο πρόβλημα και λένε για gp, uefi και όρους που δεν ξέρω. Καμία παραπάνω βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα