evoracing Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα !! λοιπόν το σπορ νομίζω λέγετε waterskis btw αυτό που σε τραβάνε σε μια! σανίδα με βάρκα κ κάνεις στην ουσία surf... Αυτό που θέλω να μάθω, υπάρχει 6m φουσκωτό αλλά δεν ξέρω τι μηχανές φοράει, γενικός τι δύναμη πρέπει να έχουν για να μπορέσεις να κάνεις? χρειάζεται κάποια ειδική άδεια? (για προσωπική χρήση) ο εξοπλισμός σε τι τιμές κυμαίνεται?
n0la Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ski, surf, σανίδα...τα μπέρδεψες μεγάλε Μάλλον wakeboard εννοείς Το φουσκωτό που λες δε ξέρω αν είναι αρκετά δυνατό να σε τραβήξει, χρειάζεται σίγουρα όμως μια κατεσκευή ώστε να δένει το σκινί ψηλά Τώρα για εξοπλισμό δεν είναι και ότι φθηνότερο, θέλεις σανίδι, δέστρες, σωσίβιο, κάνε μια γύρα στο ίντερνετ και δες τι παίζει
evoracing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καμία σχέση όμως ... Η βάρκα έχει 15άρα μηχανή. Καλά η κατασκευή γίνεται και σωσίβια υπάρχουν. Πόσα mph θέλει περίπου? Σε ευχαριστώ πολύ
n0la Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Με 15hp νομίζω δεν κάνεις τίποτα Με επιφύλαξη βέβαια γιατί και γω δεν είμαι πολύ σχετικός, απλά ένας φίλος μου έκανε και στο φουσκωτό τους είχαν μηχανή γύρω στα 150hp αν θυμάμαι καλά Πλέον κάνει kitesurf Με ένα γρήγορο googlάρισμα http://culture.evo.com/2013/05/wakeboard-boating-tips-towing-speed-rope-length-weighting-your-boat-properly/
JohnConstantine Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καμία σχέση όμως ... Η βάρκα έχει 15άρα μηχανή. Καλά η κατασκευή γίνεται και σωσίβια υπάρχουν. Πόσα mph θέλει περίπου? Σε ευχαριστώ πολύ Με 15αρα δεν τραβαει ουτε την ιδια τη βαρκουλα που λεει ο λογος. Λογικα σιγουρα θα θελει 75αρα και αναλογα μιλαμε τη βαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα