Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :)!! λοιπόν το σπορ νομίζω λέγετε waterskis btw αυτό που σε τραβάνε σε μια! σανίδα με βάρκα κ κάνεις στην ουσία surf...

Αυτό που θέλω να μάθω, υπάρχει 6m φουσκωτό αλλά δεν ξέρω τι μηχανές φοράει, γενικός τι δύναμη πρέπει να έχουν για να μπορέσεις να κάνεις? χρειάζεται κάποια ειδική άδεια? (για προσωπική χρήση) ο εξοπλισμός σε τι τιμές κυμαίνεται? 

Δημοσ.

ski, surf, σανίδα...τα μπέρδεψες μεγάλε

Μάλλον wakeboard εννοείς

mallorca-wakeboard.jpg

Το φουσκωτό που λες δε ξέρω αν είναι αρκετά δυνατό να σε τραβήξει, χρειάζεται σίγουρα όμως μια κατεσκευή ώστε να δένει το σκινί ψηλά

Bear+Lake+122.jpg

Τώρα για εξοπλισμό δεν είναι και ότι φθηνότερο, θέλεις σανίδι, δέστρες, σωσίβιο, κάνε μια γύρα στο ίντερνετ και δες τι παίζει

Δημοσ.

Καμία σχέση όμως :P...

Η βάρκα έχει 15άρα μηχανή. Καλά η κατασκευή γίνεται και σωσίβια υπάρχουν. Πόσα mph θέλει περίπου? 

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Με 15hp νομίζω δεν κάνεις τίποτα

Με επιφύλαξη βέβαια γιατί και γω δεν είμαι πολύ σχετικός, απλά ένας φίλος μου έκανε και στο φουσκωτό τους είχαν μηχανή γύρω στα 150hp αν θυμάμαι καλά

Πλέον κάνει kitesurf

Με ένα γρήγορο googlάρισμα http://culture.evo.com/2013/05/wakeboard-boating-tips-towing-speed-rope-length-weighting-your-boat-properly/

Δημοσ.

Καμία σχέση όμως :P...

Η βάρκα έχει 15άρα μηχανή. Καλά η κατασκευή γίνεται και σωσίβια υπάρχουν. Πόσα mph θέλει περίπου? 

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Με 15αρα δεν τραβαει ουτε την ιδια τη βαρκουλα που λεει ο λογος. Λογικα σιγουρα θα θελει 75αρα και αναλογα μιλαμε τη βαρκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...